Güvensizlik..

Kesinlikle hep bunu savunuyorum sizin gibi düşünüyorum. Ama sosyal medyada rahat duran insan kaldı mı belkı %1 oda bıze denk gelmıyo:/
Alternatif nerede çoksa insanlar oraya yöneliyor.
Kadinlar da erkekler de.
Ve iliskiler hizlica yaşanip hizlica tüketiliyor bu durumda.
Ne de olsa engin bir pazar var üstelik dünyanin her yerinden..
Sosyal medya piyasasi gibi:KK57: biraz kaba bir tabir ama maalesef gerceklik payi yüksek.

Bence herkes aldatıyorsa sen de aldat rahatla. Herkesten aykırı olacağım diye uğraşma katıl çoğunluğa rahatla. Bir de Orhan Kemal oku. Surekli birbirini aldatan koylu insani, hem bagnaz hem paragoz hem ahlaksiz. İnsanın içi kıyılıyor valla
Yok ben onu okumayım bu kadar örnek yeter zaten de herkesten aykırı olucam diye uğraşım yok. Ben her ınsanda olması gereken şeyleri beklıyorum yalan söylememek ınsanları aldatmamak yanı bı ınsanda olması gereken normal özellikler ama günümüzde zor.

Alternatif nerede çoksa insanlar oraya yöneliyor.
Kadinlar da erkekler de.
Ve iliskiler hizlica yaşanip hizlica tüketiliyor bu durumda.
Ne de olsa engin bir pazar var üstelik dünyanin her yerinden..
Sosyal medya piyasasi gibi:KK57: biraz kaba bir tabir ama maalesef gerceklik payi yüksek.
İşte doyumsuzluk diyoruz günümüzün hastalığı...

aynı durumdayız senelerdir uğraşıyorum ancak çözümü yok malesef.işin kötüsü psikoloğun da bana iyi geleeğini düşünmüyorum.

aynı durumdayız senelerdir uğraşıyorum ancak çözümü yok malesef.işin kötüsü psikoloğun da bana iyi geleeğini düşünmüyorum.

psikologun bu durumda bence yapması gereken bişeyi yok. ayrıca bızım degıl erkeklerın kafasının degısmesı gerektıgını dusunuyorum.

psikologun bu durumda bence yapması gereken bişeyi yok. ayrıca bızım degıl erkeklerın kafasının degısmesı gerektıgını dusunuyorum.
aynen öyle.tek bildiğim gittikçe daha da kötüleşiyorum ve ne yapacağımı da bilmiyorum.kendimi bi takım olumsuz ve aşırı güçlü olan bu düşüncelerden alamıyorum.

Back
X