merhaba k.k.aldatıldım.kendisi ve kız nekadar inkar etselerde aldatıldım.aldatma sadece duygusalmı olur yalanda bır aldatma seklı değilmidir benim eşim sürekli yalan söyledi nitekim evden gittim yerimi söylemedim falan telefonlarına cevap verdim hep bana ulaştı ve sözler verdi yeminler etti bende döndüm ve şimdipeşimden koşuyodu bende düzeltmeye çalışıyordum bu akşam 7de işyerine gittim mesaisi vardı gitim kontrole ve oralarda dolandım çok ıssızdı pişman oldum ama takıp ettim işte işyerine çıktım anladı niye geldiğimi hatası olduğundan bişey demedı eve gelmeye çekindim araba falanda geçmiyo beni eve bırak dedim nası geldiysen öyle git dedi gelmedi peşime ben şimdi nasıl güvencem buna elin kızını arayıp soruyo merak edebiliyo ıssız yerlerde beni bırakabiliyo nasıl davranmalıyım sizce........
Arkadaşım sanırım kafan karışık.. Cümlelerin birbirine girmiş. Kim kimi kıskanıyo, kim kimi takip etmiş :S
merhaba k.k.aldatıldım.kendisi ve kız nekadar inkar etselerde aldatıldım.aldatma sadece duygusalmı olur yalanda bır aldatma seklı değilmidir benim eşim sürekli yalan söyledi nitekim evden gittim yerimi söylemedim falan telefonlarına cevap verdim hep bana ulaştı ve sözler verdi yeminler etti bende döndüm ve şimdipeşimden koşuyodu bende düzeltmeye çalışıyordum bu akşam 7de işyerine gittim mesaisi vardı gitim kontrole ve oralarda dolandım çok ıssızdı pişman oldum ama takıp ettim işte işyerine çıktım anladı niye geldiğimi hatası olduğundan bişey demedı eve gelmeye çekindim araba falanda geçmiyo beni eve bırak dedim nası geldiysen öyle git dedi gelmedi peşime ben şimdi nasıl güvencem buna elin kızını arayıp soruyo merak edebiliyo ıssız yerlerde beni bırakabiliyo nasıl davranmalıyım sizce........
BİR ŞEY ANLAMADIM
lütfen tane tane okunaklı yazar mısınız?
Güvenemeyecekseniz neden 2. şansı verdiniz
hadi güvendiniz niye daha kurcalıyorsunuz?
Yeni bir hayat kurabilecekseniz
eğer bir kez daha düşünün sadece kendinizi yıpratırsınız.
ilişkilerde yalan varsa o ilişki hiçbir zaman sağlam olmaz....
nasıl mı davranacaksın..
net ve açık olacaksın eşine...
kendinden emin davranacaksın,onsuz da yaşayabileceğini hissettireceksin
yalanlarıyla daha fazla yaşamak istemediğini söyleyeceksin..
karşısında bir çocuk değil yetişkin olduğunun farkına varmalı..
hoş çocuğada yalan söylenmez ya..
Çok açık sormuş olacağım ama cinsel hayatınız nasıl? Eskisi gibi mi? Birde o şüphelendiğiniz kızın ailesini araştırın. Kız tekmi kalıyor ? Kızla açık açık konuşun adını kötüye çıkarmak istemiyorsan kocamdan uzak dur felan deyin.
Tabiki inkar etcekler kabul etmezler kim etmişki kim seni aldatıyorum demişki,
Evli bir erkeğin bir bayanla sürekli konuşması mesajlaşması yanlış.
evet kafam çok karışık ne yapacağimi bilmiyorum bian iyiyim bian yine kötüleşiyorum kafayı yicem ben nasıl bu adamla ömür geçircem.kocam yıne okızla konuşuyo dıye konum var ordan bakabılırsiniz herkes istediği şeylere cevap verdiği için buraya tekrar konu açtım ilgilenenlere teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?