güvensizlik

gulum3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
626
1
0
İstanbul
merhaba k.k.aldatıldım.kendisi ve kız nekadar inkar etselerde aldatıldım.aldatma sadece duygusalmı olur yalanda bır aldatma seklı değilmidir benim eşim sürekli yalan söyledi nitekim evden gittim yerimi söylemedim falan telefonlarına cevap verdim hep bana ulaştı ve sözler verdi yeminler etti bende döndüm ve şimdipeşimden koşuyodu bende düzeltmeye çalışıyordum bu akşam 7de işyerine gittim mesaisi vardı gitim kontrole ve oralarda dolandım çok ıssızdı pişman oldum ama takıp ettim işte işyerine çıktım anladı niye geldiğimi hatası olduğundan bişey demedı eve gelmeye çekindim araba falanda geçmiyo beni eve bırak dedim nası geldiysen öyle git dedi gelmedi peşime ben şimdi nasıl güvencem buna elin kızını arayıp soruyo merak edebiliyo ıssız yerlerde beni bırakabiliyo nasıl davranmalıyım sizce........

merhaba k.k.aldatıldım.kendisi ve kız nekadar inkar etselerde aldatıldım.aldatma sadece duygusalmı olur yalanda bır aldatma seklı değilmidir benim eşim sürekli yalan söyledi nitekim evden gittim yerimi söylemedim falan telefonlarına cevap verdim hep bana ulaştı ve sözler verdi yeminler etti bende döndüm ve şimdipeşimden koşuyodu bende düzeltmeye çalışıyordum bu akşam 7de işyerine gittim mesaisi vardı gitim kontrole ve oralarda dolandım çok ıssızdı pişman oldum ama takıp ettim işte işyerine çıktım anladı niye geldiğimi hatası olduğundan bişey demedı eve gelmeye çekindim araba falanda geçmiyo beni eve bırak dedim nası geldiysen öyle git dedi gelmedi peşime ben şimdi nasıl güvencem buna elin kızını arayıp soruyo merak edebiliyo ıssız yerlerde beni bırakabiliyo nasıl davranmalıyım sizce........

Arkadaşım sanırım kafan karışık.. Cümlelerin birbirine girmiş. Kim kimi kıskanıyo, kim kimi takip etmiş :S

Öncelikle pek bişe anlamadım yazılanlardan ama belli ki kafan karışık ve üzgünsün

1.Aldatıldığını nerden anladın daha önce olan bir olay mı?
2.Yalan söylediği için mi öyle düşünüyorsun?
3.Eve bırakmadı diye nasıl güveneceğim demişsin bunu da yazarsam daha net cevap verelim sana.

...

Anladığım kadar cvp verecek olursam ama evet aldatılmak sadece bedenen değildir beyin olarak aldatmayı düşünmekte aldatılmaya geçer benim için.

bence arkadaş kocası tarafından telefon yoluyla aldatılmış kızda iş yerinde sanırım...ve ewi terk etmiş eşide bunu ikna etmiş ewe dönmüş ama eşine güweni yok...ve işyerini basmaya gider gibi ziyarete gitmiş adamda bundan rahatsız olduğu için rest çekmiş nasıl geldiysen öle git diye...bu durumda ne yapayım güvenemiyorum diyo sanırım...güwenilmeyen bi erkekle ömür geçermi ben sadece bunu anlayamadım bu konuda ....

evet kafam çok karışık ne yapacağimi bilmiyorum bian iyiyim bian yine kötüleşiyorum kafayı yicem ben nasıl bu adamla ömür geçircem.kocam yıne okızla konuşuyo dıye konum var ordan bakabılırsiniz herkes istediği şeylere cevap verdiği için buraya tekrar konu açtım ilgilenenlere teşekkürler...

Öncelikle esinle oturup egrisiyle dogrusuyla aranizda gecenleri, kafana takilanlari konusup halledeceksiniz. Belki seninde yanlis anladigin seyler vardir. Bazen hersey gözüktügü gibi olmayabiliyor. Tabi yinede karar senin:34: Önce kendini, kendi iyiligini, kendi psikolojini düsünmelisin ve ona göre davranip birlikte ona görede bir karar almalisiniz.. Allah yar ve yardimcin olsun..

Güvenemeyecekseniz neden 2. şansı verdiniz
hadi güvendiniz niye daha kurcalıyorsunuz?

Yeni bir hayat kurabilecekseniz
eğer bir kez daha düşünün sadece kendinizi yıpratırsınız.:34:

ilişkilerde yalan varsa o ilişki hiçbir zaman sağlam olmaz....

nasıl mı davranacaksın..

net ve açık olacaksın eşine...

kendinden emin davranacaksın,onsuz da yaşayabileceğini hissettireceksin

yalanlarıyla daha fazla yaşamak istemediğini söyleyeceksin..

karşısında bir çocuk değil yetişkin olduğunun farkına varmalı..

hoş çocuğada yalan söylenmez ya..:19:

BİR ŞEY ANLAMADIM
lütfen tane tane okunaklı yazar mısınız?

gerçekten kafam çok karışık 10gündür nasıl yaşadığımdan ne yaptığından haberim yok.ben 6senelik evliyim eşim 2ayrı kızla konuştu buzaman zarfında 2sindede inkar ettı normal arkadaşiz dedi ama benden gizli konuşuyodu ikisiylede ve çok konuşuyolardı sevgıler gıbı ve msjlaşıyolardı ve ben ikisindede bişans verdim seviyodum çünkü 2çocukta vardı....hep çocukluktan sorunları olduğunu neden böyle davrandığını bılmediğini tedavı goreceğini söyledi ama zaman geçtikçe ne tedavi gördü nede yalanlarından vazgeçti....yaklaşik 2sene önce işyeri açtılar 4ortak sonra enson konuştuğu kızı işyerine aldılar bana da söyledi bende tepki verdim hayır çıkar nıye aldın diye eşimde ortağımın akrabası o getırdı dedi,çıkaramam nasıl çıkarım nedenini sorarlar laf olur dedi.bende işyerine gittim kızı bana gösterdi kotu bı kız değil aramızda öyle bişey olamaz iş dışında konuşmuyorum zaten dedi.bende kapattım.ve eşim işten ayrıldı temmuzda ordan ayrılınca hattını değiştirdi ekım kasımdada fatırasını ödemediğinden hattı kapanmıştı,acil bi durum oldu uzun yola gitti bende faturayı ödeyim açılsın dedim bana ödetmedi kendi ödedi hattıda açılmadı bende internetten bılgılerine girdim bı numaraya sabah öğle sureklı msj atmış.bunu görünce noyu aradım kız çıktı dedım sen t...mısın evet dedı bende aklıma gelenı soyledım ama tartısmadan sonra esım geldı onada sordum yalanladı baktıkı bulmuşum yıne aynı bahanelerı saydı iş hakkında konuştuk normal arkadaşiz diyo ben sabredemedım kızla da yuzyuze gelıp konustum.ikiside hiç bişey yok diyo.birde eşim ortaklarıyla ayrılınca kızda işten çıkıp başka biyerde çalışmaya başlıo.şimdi ben doğruları duymak istiyorum onlardan esas sebebleri benım kızdığımı bılebıle neden ıkısıde yıne konussunlarkı yıne benden habersiz bende gerçekleri duyup ona göre hareket etmek istiyorum.daha çok şey varda çok uzun olur ben eşimi konuşturmak için heryolu denedim ama sadece bunlar dıyo baska bısey demıyo...

Güvenemeyecekseniz neden 2. şansı verdiniz
hadi güvendiniz niye daha kurcalıyorsunuz?

Yeni bir hayat kurabilecekseniz
eğer bir kez daha düşünün sadece kendinizi yıpratırsınız.:34:

güvenmiyorum ve güvenmicemde kurcalıyorum,anlatmıyo bende artık yalandan yoruldum aldatılmak istemıyorum gerçekleri duyup ona göre hareket etmek istiyorum.....bana ayrılmak okadar zor geliyoki bunu yaparsam yavrularımdan ayrı kalırım bılıyorum.baba evim küçük evde abimler var zaten onlarında 2çocuğu var, bıde ben 2çocuk çok zor..ayrı ev kurmam içinde çocuklarıma bakacak bırı lazımkı bende çalışım.ailem böyle bi yükün altına girmaz.elalemı bızden daha çok düşünürler.bu konu onlara ufak gelır daha gerçek bir sebebim olsa ayrılırım.. mesela desemki aileme bakın o bu kızla beraber benı istemıyo,ancak ozaman sahıp çıkarlar.ben severek evlendim ailem verme taraftarı değildi ben istedim diye verdiler oyuzden kendin ettın kendın buldun dıyolar şimdi.kafam çok karışık inşallah anlatabilmişimdir........

ilişkilerde yalan varsa o ilişki hiçbir zaman sağlam olmaz....

nasıl mı davranacaksın..

net ve açık olacaksın eşine...

kendinden emin davranacaksın,onsuz da yaşayabileceğini hissettireceksin

yalanlarıyla daha fazla yaşamak istemediğini söyleyeceksin..

karşısında bir çocuk değil yetişkin olduğunun farkına varmalı..

hoş çocuğada yalan söylenmez ya..:19:

hep öyle davrandım inanın ben ona okadar açık oldum ki ben öyle yaptıkça hala yalan söylüyo...bıktım yoruldumya çok zor bişey katlanılmaz artık benım için......düzelirmi bilmiyorum..çok karışığım....

Çok açık sormuş olacağım ama cinsel hayatınız nasıl? Eskisi gibi mi? Birde o şüphelendiğiniz kızın ailesini araştırın. Kız tekmi kalıyor ? Kızla açık açık konuşun adını kötüye çıkarmak istemiyorsan kocamdan uzak dur felan deyin.

Tabiki inkar etcekler kabul etmezler kim etmişki kim seni aldatıyorum demişki,

Evli bir erkeğin bir bayanla sürekli konuşması mesajlaşması yanlış.

Çok açık sormuş olacağım ama cinsel hayatınız nasıl? Eskisi gibi mi? Birde o şüphelendiğiniz kızın ailesini araştırın. Kız tekmi kalıyor ? Kızla açık açık konuşun adını kötüye çıkarmak istemiyorsan kocamdan uzak dur felan deyin.

Tabiki inkar etcekler kabul etmezler kim etmişki kim seni aldatıyorum demişki,

Evli bir erkeğin bir bayanla sürekli konuşması mesajlaşması yanlış.

konuştum tek yaşamıyo ailesiyle ablasınada anlattım onlar normal arkadaşlık gibi gösteriyo ve çok normal diyo.ablasına dedim kardeşine sahip çık benim iki çocuğum var bi yuvam var diye öncedende kardeşin bizim aramızda sorun oldu bunu kendiside biliyo ve hala eşimle konuşuyo bişeyler yapın dedim......ama ben kendimi şuan çok kötü hissediyorum değer verdiğim kocam bana bunları yaşattı şimdi çok iyi davranıyo sözümden çıkmıyo ama yeterlimi affedilirmi bilemiyorum...okadar kötüyümki şuan çocuklarım evı dağıtmıs heryer heryerde bense sadece yatmak istiyorum çocuklar ağlamasın ben uyuyayım istiyorum tabıkı olmuyo elım kolumda kalmıyo evı toplum çocuklrıma bakım ancak sizlere yazıyorum belki kendime gelırım ümidiyle...

evet kafam çok karışık ne yapacağimi bilmiyorum bian iyiyim bian yine kötüleşiyorum kafayı yicem ben nasıl bu adamla ömür geçircem.kocam yıne okızla konuşuyo dıye konum var ordan bakabılırsiniz herkes istediği şeylere cevap verdiği için buraya tekrar konu açtım ilgilenenlere teşekkürler...

kocanız istemediğiniz bir şeyi tekrar yapıyorsa ya gerçekten aptaldır! (kusura bakmayın ama) yada sizi gözden çıkarmıştır.

nasıl olsa gidemez diye kendine çok güvenir da olabilir.

bir işiniz yoksa işe girin. onu kendi haline bırakın. aklı başına geldiğinde kendisi seçimini yapacaktır.

Back
X