Güvensizlik.

msshoney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
73
0
36
İstanbul
kafam o kdr karıstı kı napıcagımı bılmıyorum. sevgılımle bugun acayıp bır sekılde kavga ettık sebebıde eskıden sevdgıım bır cocugn adını teleofn sıfrem yapmstm buda onu grmustu bende o cocukla alakalı degıl demstm snra cocugun adını ogrennce anladıkı onnla ılgılı. ıkıncı olarakta arkadasm sebebyle bı yalan soyledm ama kucuk bı yalandı ondan acıldı konu ta sıfreye kadar geldı. baya kavga ettık bana cok kızdı bundan snra sende bna guvenme gorursun dedı cektı gıttı. napıcagmı bılemedım mesaj yazsammı yazcak olsamda ne yazsam bılmıyorum bana bı akıl verın lutfen

bu yaptıklarında haksız olduğunu kabul edior ve pişmansan '' seni üzdüğüm kırdığım ve incittiğim için özr dilerim. Bu yaşananların tekrarlanmayacağını söylesem affedilir miyim acaba '' gibi şirine bi cvp yaz =) o da karşılık verme zorunluluğu hisseder umarım herşey yoluna girer :34:

bu yaptıklarında haksız olduğunu kabul edior ve pişmansan '' seni üzdüğüm kırdığım ve incittiğim için özr dilerim. Bu yaşananların tekrarlanmayacağını söylesem affedilir miyim acaba '' gibi şirine bi cvp yaz =) o da karşılık verme zorunluluğu hisseder umarım herşey yoluna girer :34:

bıde benm cok yakın arkdsm bugun ona msj atmıs demskı ıste onu bugun ılk defa boyle gordm onu bu kdr nasıl aglatabllıyosun falan demıs bende ustune msj atsam cok ustune gıtmıs olurmuyum acaba bılemedım.. bana demstkı affettm senı ama guvenme bdha sende bna dedı yanı sen gorursune getrdı ısı

ben anlamadim simdiki ssevgilinle tanisdiktan sonra sifre hala eski cocugun adimiydi?
oleyse kizmakta hakli,o oyle birsey yapmis olsa idi sen nasil kizardin bir dusun.

Son düzenleme:
bunun icin mi yardim bekliyorsun yasin kac yavrum okulunla ilgilen sevgili ask mesk bunlara sonra yorarsin kafani

ben anlamadim simdiki ssevgilinle tanisdiktan sonra sifre hala eski cocugun adimiydi?
oleyse kizmakta hakli,o oyle birsey yapmis olsa idi sen nasil kizardin bir dusun.

benım sıfrem bu cocgun adıyken bız cıkmıyoduk o gormustu hanı bı hoslantı vardı ama bı baslangıc yoktu snradana acısını cıkardı bunun nıye onn adı dıye

benım sıfrem bu cocgun adıyken bız cıkmıyoduk o gormustu hanı bı hoslantı vardı ama bı baslangıc yoktu snradana acısını cıkardı bunun nıye onn adı dıye

15-16 yaslarindasin sanirim. Özür dile cocuktan , sifre icin , yalan icin vs. Birde kelimeleri eksiksiz yazarsan iyi olur.

Sen yaptın bende yapacağım mantığı da ne ?

Sen hatalısın tamam hatanın farkına varırsın yada varmazsın

Ayrılırsınız vs..

Ama sevgilinin bu konu üzerine mantıklı bi karar alması yerine

Sende bana güvenme bundan sonra demesi akılvari değil zaten.

kafam o kdr karıstı kı napıcagımı bılmıyorum. sevgılımle bugun acayıp bır sekılde kavga ettık sebebıde eskıden sevdgıım bır cocugn adını teleofn sıfrem yapmstm buda onu grmustu bende o cocukla alakalı degıl demstm snra cocugun adını ogrennce anladıkı onnla ılgılı. ıkıncı olarakta arkadasm sebebyle bı yalan soyledm ama kucuk bı yalandı ondan acıldı konu ta sıfreye kadar geldı. baya kavga ettık bana cok kızdı bundan snra sende bna guvenme gorursun dedı cektı gıttı. napıcagmı bılemedım mesaj yazsammı yazcak olsamda ne yazsam bılmıyorum bana bı akıl verın lutfen

eski sevgilinin ismi şuan şifren mi :44: Eğer yeni erkek arkadaşınla ilişkin varken halen eski erkek arkadaşının ismi şifrense yani erkek arkadaşın haklı tepkisinde.

diyelim ki sevgilinin şifresi eski sevgilinin ismi olsaydı sen ne yapardın?Vallahi ben olsam ayrılırım , başka biri varken ne diye eski sevgilin ismini şifre olarak kullanırsın :44:

arkadasşın hak bencede ama guven olmadan bı ılıskı yurumez bence ben konuyu tam anlamadım sımdı senn sıfren ılk cıktıgınızda o ısımdı aradan zaman gectıkten sonramı sorun edıyor eger öyleyse neden degısmedın belkıde yarılmak ıstıyor dedıgım gıbı guven olmadan nasıl devam etceksınız bılemıyecegım al karsına konus msjla olcak ıs degıl bence

benim sevgilim telefon şifresini eski kız arkadaşının adı ya da onunla alakalı bir şey yapsa çeker giderim. çünkü onu unutmadığına inanırım. suç tamamiyle sende. sevgilinin sinirinin geçmesini bekle ve ona mesaj yazmak yerine ara canım konuş ya da bir yerde buluşmaya ikna et yüz yüze konuş. ama mesaj yazma. çünkü mesaj yazarsan onun seni affetmesi için gereken inandırıcılığı onun yüreğinde belli edemezsin.

'yaptığım şeyin çok ama çok yanlış olduğunu biliyorum, bana kızmakta sonuna kadar haklısın. emin ol ki senin yerin ben de çok ama çok ayrı. sen benim hayatımın anlamısın. seni üzmeyi hiç istemem ama seni üzdüğümün farkındayım. benim bu kusur dolu davranışımı affet, bir daha tekrarlamayacağıma söz verip yeniden ısındıralım kalbimizi.......' gibi sıcak bir konuşma yapmaya çalış. sevgilinin bu durumu atlatması + sinirinin geçmesi 1-2 hafta alır canım. sabret her şey daha iyi olabilir, senin elinde..

benim sevgilim telefon şifresini eski kız arkadaşının adı ya da onunla alakalı bir şey yapsa çeker giderim. çünkü onu unutmadığına inanırım. suç tamamiyle sende. sevgilinin sinirinin geçmesini bekle ve ona mesaj yazmak yerine ara canım konuş ya da bir yerde buluşmaya ikna et yüz yüze konuş. ama mesaj yazma. çünkü mesaj yazarsan onun seni affetmesi için gereken inandırıcılığı onun yüreğinde belli edemezsin.

'yaptığım şeyin çok ama çok yanlış olduğunu biliyorum, bana kızmakta sonuna kadar haklısın. emin ol ki senin yerin ben de çok ama çok ayrı. sen benim hayatımın anlamısın. seni üzmeyi hiç istemem ama seni üzdüğümün farkındayım. benim bu kusur dolu davranışımı affet, bir daha tekrarlamayacağıma söz verip yeniden ısındıralım kalbimizi.......' gibi sıcak bir konuşma yapmaya çalış. sevgilinin bu durumu atlatması + sinirinin geçmesi 1-2 hafta alır canım. sabret her şey daha iyi olabilir, senin elinde..

ya canm ben hatamın farkındayım ama ıste o zmanlar yenı yenı konusmaya baslamıstık bu cocugu ben bayadır tanıyorum hanı oncedende cıkmıstık ama baya bı oncede3n snra ayrıldık. ben bı cocukla tanıstım baya bı sonra hoslanmıstım ıste tam olarak cıkmadık ama teleofn sıfremn onnla ılgılıydı sonra baya bı dure oyle kaldı bunla seneler sonra tekrr gorusmeye basladıgımızda ıste sıfrem hala aynıydı yanı ozellıkle ask felan bı sebebı yok el alıskanlıgı hanı degstrmekte pek ısıme gelmedı sonra bunla cıkmaya basladgımızda degstrdım sıfremı sonradan her kavgamızda sen yalan soyledın onla ılgılıydı dıye benı sucladı. en son dunde ıpler koptu. ben buna uzunca bı mesaj attm ıste haksızım ama ben snı yalan soyldgnde affetmstm aynı buyuklugu gostereblrdın bana bdha guvenme ne demek dedm haklısın dedı gecıstrmek ıcın. snrada dedı ıste bıraz bırbırmızı rhat bırakalım dedı bende ya untrsak dedım brbrmızı sevmymuyuz dedı ben sevıyorumda senı bılemem pekı nekdr sure knsmycaz ddm ozleyene kdr ddı tmm bn dycegmı dedm pekı oyle olsn ddım kndne ıyı bak dedı bu kdr knustk dhada knusmadk ben ozledm ama adım atmak ıstemıyorum. daha napsam ne dıyosun canım bana bı akıl ver...

yani su saatten sonra benım ona msj atmam dogru olurmu canım

ne mesaj atacaksın.
arama bile
o geri döner
dönmezse zaten ilişkinizi sen gözünde cok buyutmusun demekkı

yani su saatten sonra benım ona msj atmam dogru olurmu canım

sevgilinin sinirini gayet iyi anlıyorum. bence onu serbest bırakma. 'bir süre görüşmeyelim, birbirimizi özleyene kadar ' demiş ya işte bunu sana kızdığı için söylemiş. eğer aramazsan görüşmezsen belli bir süre sonra o seni arar ve ayrılmak istediğini söyler sana. İNŞALLAH böyle bir sonuç olmaz. sen hatalısın bu yüzden de her adımı senin atman gerekiyor sevgilin seni affettiği zaman bu konuyu unutması için yani içinde sindirmesi için biraz zaman gerekiyor. onun gönlünü almak için gururunu bir kenara bırak ve sevgilinin kalbinş kazan.
Şimdi sevgilin seni kendisini sevmediğini düşünüyor ya da o çocukla ne yaşadıysanız sevgilini deli ediyordur. bilirim. tam olarak aynısı olmasa da bir benzerini yaşadım.

............'Sakın sevgilini serbest bırakma'...........

ne mesaj atacaksın.
arama bile
o geri döner
dönmezse zaten ilişkinizi sen gözünde cok buyutmusun demekkı

ilişkileri mahveden hep '3. şahıslardır'
geri dönmesi için kızın bir şeyler yapması gerekiyor hem sevgilisi kzı ne kadar çok severse sevsin eğer geri dönerse kafasında binlerce soru işareti kaldığı için ilişki durumu uzun sürmez. her zaman erkekler ilk adımı atmaz hatalı olan ilk adımı atar.

Son düzenleme:
Arkadaşınız haklı.Ama misilleme yoluyla çözülmez bu iş.Karşılıklı oturup konuşun.

Eğer değiştimeme nedeniniz, şifre alışkanlığıysa bunu anlatın.

sevgilinin sinirini gayet iyi anlıyorum. bence onu serbest bırakma. 'bir süre görüşmeyelim, birbirimizi özleyene kadar ' demiş ya işte bunu sana kızdığı için söylemiş. eğer aramazsan görüşmezsen belli bir süre sonra o seni arar ve ayrılmak istediğini söyler sana. İNŞALLAH böyle bir sonuç olmaz. sen hatalısın bu yüzden de her adımı senin atman gerekiyor sevgilin seni affettiği zaman bu konuyu unutması için yani içinde sindirmesi için biraz zaman gerekiyor. onun gönlünü almak için gururunu bir kenara bırak ve sevgilinin kalbinş kazan.
Şimdi sevgilin seni kendisini sevmediğini düşünüyor ya da o çocukla ne yaşadıysanız sevgilini deli ediyordur. bilirim. tam olarak aynısı olmasa da bir benzerini yaşadım.

............'Sakın sevgilini serbest bırakma'...........

dün msj atmıs bana ıste bıraz buyuttum bende gıbısınden bende tkrrdan ozur dıledım barıstık gıbı ama soguk davranyo msjlarma gec cvp verıyo telefona bakmayı unutuyomus falan bu gıbı seyler soyluyo... nasıl davranmalıyım serbest bıraksam sıkmasammı yoksa neden boylesındıye ustune gıtsemmı. bende bıtmesını ıstemedgm ıcın bı caba gostermeye calsııyorum. senn basına boyle bı durum geldıgını soylemıssın sen ne yapmstın cnm sonuc nasıl oldu

Arkadaşınız haklı.Ama misilleme yoluyla çözülmez bu iş.Karşılıklı oturup konuşun.

Eğer değiştimeme nedeniniz, şifre alışkanlığıysa bunu anlatın.
su sıralar karsılıklı oturup konusamıyoruz cunku benım dershanem falan oluyo ya da onn goruselım demesını beklıyorum oda bısey demıyo bende bısey demek ıstemıyorum sıkılır dıye bılmıyorum aradakı sogukluk nasıl son bulur...

ilişkileri mahveden hep '3. şahıslardır'
geri dönmesi için kızın bir şeyler yapması gerekiyor hem sevgilisi kzı ne kadar çok severse sevsin eğer geri dönerse kafasında binlerce soru işareti kaldığı için ilişki durumu uzun sürmez. her zaman erkekler ilk adımı atmaz hatalı olan ilk adımı atar.

ve haklısın canm bunn bı arkadası varmıs cok yakınlar o dıyomus hep sevdıgını soyleme sıkılır ayrılır senden falan dıyomus bu kavgamızdan sonrada kım bılır neler dedı... 3. sahıslar en yakın arkdsları bıle olabılıyo...

Back
X