• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvensizlik

Yorum almak icin konu acıyorum ama bu kadar sert degil.. ilgi istemek icin yapilmiş bir sey degil varsayalimki oyle...
Esimden ilgi beklemem benim en dogal hakkim.. iyi gunde kotu gunde dedik...
Zaten bu konudan sonra ilgisi sasirtti beni anlaminda bi ilgi bi alaka dedim... ayrica eski sevgilisini nasil ne sekilde aldattigi esimin karaktersiz oldugu anlamina gelmez. Ama beni nisanlanacagimiz kesinken aldatmasi evet oyledir...
Bence eski sevgilisini aldatması bile karakterini gösterir diye düşünüyorum ben .Kusura bakmayın kırmak istemem ama durum böyle

lütfen yanlış anlamayın, kırıcı olmak istemiyorum ama benim tavsiyem şu (kendimde de aynısını uygulamaya çalışıyorum):
lütfen cevaplarına dayanamayacağınızı bildiğiniz soruların cevaplanması için çok araştırma yapmayın. araştırmışsınız, sormuşsunuz ve sonunda çok tatsız şeyler duymuşsunuz ve sizin doğanıza uymamış bu cevaplar. ama o uyumsuzlukla, huzursuzlukla yaşamaya da devam etmektesiniz. ya cevapları sinenize çekin ve hayatınıza devam edin; ya da evliliğinizi bitirin.
biz kadınlar, elimizde sihirli bir değnek var ve bir anda o "kötü çocukları" (yani hovarda/çapkın erkekleri) çok iyileştireceğimize inanıyoruz. bu ne yazık ki bence sadece filmlerde oluyor. "laylaylom" olan yaşam tarzı değil, bence düşünce yapısı. ve o düşünce yapısı kolay kolay değişecek birşey değil.
kolay gelsin.

Bence eski sevgilisini aldatması bile karakterini gösterir diye düşünüyorum ben .Kusura bakmayın kırmak istemem ama durum böyle

Sonumuz yoktu diyor ayrilsakta ayrilmasakta olmuyordu yine barisiyorduk diyor...
Dun de fb gecmisine baktim da aci cekmis baya. Bir laflar flan. Kafam karisik... ama cok iyiyiz bazen skntilar yasiyoruz ama allaha sukur iyiyiz bir anlik ilgisizligi ile bu dusunceler aklima geliyor

lütfen yanlış anlamayın, kırıcı olmak istemiyorum ama benim tavsiyem şu (kendimde de aynısını uygulamaya çalışıyorum):
lütfen cevaplarına dayanamayacağınızı bildiğiniz soruların cevaplanması için çok araştırma yapmayın. araştırmışsınız, sormuşsunuz ve sonunda çok tatsız şeyler duymuşsunuz ve sizin doğanıza uymamış bu cevaplar. ama o uyumsuzlukla, huzursuzlukla yaşamaya da devam etmektesiniz. ya cevapları sinenize çekin ve hayatınıza devam edin; ya da evliliğinizi bitirin.
biz kadınlar, elimizde sihirli bir değnek var ve bir anda o "kötü çocukları" (yani hovarda/çapkın erkekleri) çok iyileştireceğimize inanıyoruz. bu ne yazık ki bence sadece filmlerde oluyor. "laylaylom" olan yaşam tarzı değil, bence düşünce yapısı. ve o düşünce yapısı kolay kolay değişecek birşey değil.
kolay gelsin.

Elestiriye acigim ama genelleyerek sizde oyle yapmissiniz tesekkur ederim...
Simdi oncelikle eşime neden diye sordugumda ilk zamanlar cevap verememişti... sonra ben askerdeyken bana cok aci cektirdi baskalariyla cikti guldu eglendi bende bir anlik yaptim pismanim dedi...
Zaten kiz kabul etmis beklicem seni demis ama esim onu aramamis yaptigi seyyyy cok ayip ama suan eski halinden eser yok o kadar olgun ilimli para harcamasi ailesine arkadaslarina davranislari cok degisti...
Zaten kayinbabam cok cekmiş eşmden.. benle tanistiktan sonraki degisimini gorur gormez bizi evlendirmek istedi...
Hergun kavga falan oluyordu. Suan herseyiyle esim cok iyi... ama iste capkin denilemez neden diye sorarsaniz 27 yasinda ve hayatinda ciddi dusundugu 2 kisi olmuş. 1. Si eski sevgilisii...
Ben unutmak istesem de unutamadim hep ona dondum diyor. O kadar guvenirken arkamfan iş yaptikiii guvenim sarsildi...

Back
X