- 28 Mayıs 2011
- 1.353
- 1.171
- 333
- 32
- Konu Sahibi adventurerpassenger
Ama insan dost olabilecek birilerini arıyor bazen...Yaşasın yüzeysel iliskiler o zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama insan dost olabilecek birilerini arıyor bazen...Yaşasın yüzeysel iliskiler o zaman![]()
Tabiki hepimizin hassasiyetleri ve kırmızı çizgileri var, olmalıdır da. Sizin nasıl ki güven konusunda hassasiyetiniz varsa, annenizin de mutlaka kendisi için gözettiği birşey var ki öyle yapmış. Kendimize göre endişelerimiz olabiliyor, öğrenilmişliklerimiz, uyumlu olma çabalarımız bazen zaaf yaratabiliyor. Yani çok insani şeyler aslında. Biraz daha çift taraflı bakabilmeniz adına söylüyorum bunları ve tabiki anne konusu hassas olduğu için yazdım. Fakat arkadaşlarınız konusunda birşey diyemem, size zarar veriyorsa tabiki mesafe koyarsınız doğru olan da budur.
evet ben varım, geyik kakara kikiriden öteye giden benim için çok özel olan durumları bilen kimse yok etrafımda. Eksikliğini hissetmiyorum açıkçası. insanlarla da birebir pek görüşmüyorum ama, toplu oturmalar toplu sohbetlere katılıyorum, geyik malzemesi daha bol oluyor.
Ben iyiyim böyle, halimden de memnunum.
Valla ben oldum olası babama bile güvenmem dedim. Zaten dediğim gibi kazığın kralını yedim :) neyse insanlara güvenmek çokta önemli birşey değil. Yanlız kalırsın ama en azından kazım yemezsin.güvenilcek bir insan bulursanda eşin olur zaten. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Ama tek bildiğim insanlara ne kadar az güvenirsen okadar az üzülürsün.
Ama insan dost olabilecek birilerini arıyor bazen...
Ben de öyleyim. Asosyallik yaşıyorum 5 yıldır. Ciddi duygusal yıkımlar yaşadım. Yeni bir bebek sahibi oldum 15 gün önce daha da duygusallaştım. En büyük destekçim eşim zamnediyordum ama Ona bile güvenmiyorum artık. Bu hyatta var olmak için politik olmayı öğrenmek gerek. Benim hamurum fazla sert, ketum, içe kapalı. Sanırım bu hayat savaşını kaybettim. İnsan ilişkilerim maalesef başarısız. Oğlum için neyi nasıl yapabilirim o bilinci yeni oluşturacağım daha çok yeni anneyim.
Fakat en net bildiğim şey yalnız olduğumdur. Ondan kesin eminim.
Babama bile guvenmedigim dunyada eşime hiç guvenmem...erkekler sen iyi oldugun surece yaninda olur genelde hele bi de cikarlarina hizmet etme de gör....