Güvensizlik

evet ben varım, geyik kakara kikiriden öteye giden benim için çok özel olan durumları bilen kimse yok etrafımda. Eksikliğini hissetmiyorum açıkçası. insanlarla da birebir pek görüşmüyorum ama, toplu oturmalar toplu sohbetlere katılıyorum, geyik malzemesi daha bol oluyor.

Ben iyiyim böyle, halimden de memnunum.

Valla ben oldum olası babama bile güvenmem dedim. Zaten dediğim gibi kazığın kralını yedim :) neyse insanlara güvenmek çokta önemli birşey değil. Yanlız kalırsın ama en azından kazım yemezsin.güvenilcek bir insan bulursanda eşin olur zaten. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Ama tek bildiğim insanlara ne kadar az güvenirsen okadar az üzülürsün.

Tabiki hepimizin hassasiyetleri ve kırmızı çizgileri var, olmalıdır da. Sizin nasıl ki güven konusunda hassasiyetiniz varsa, annenizin de mutlaka kendisi için gözettiği birşey var ki öyle yapmış. Kendimize göre endişelerimiz olabiliyor, öğrenilmişliklerimiz, uyumlu olma çabalarımız bazen zaaf yaratabiliyor. Yani çok insani şeyler aslında. Biraz daha çift taraflı bakabilmeniz adına söylüyorum bunları ve tabiki anne konusu hassas olduğu için yazdım. Fakat arkadaşlarınız konusunda birşey diyemem, size zarar veriyorsa tabiki mesafe koyarsınız doğru olan da budur.

Yardimcı olmaya calistiginiz icin cok cok sagolun empati yaparak annem açısından cok bakmaya calistim ama sonuc degismedi...eşime göre keskin cizgilerim var...oysaki sadece bazi konularda keskin cizgilerim var...bi de belli bi seviyeye kadar cok büyük tepkiler vermiyorum...sabrediyorum sabrediyorum sonra tamamen kopuş oluyo bende...

evet ben varım, geyik kakara kikiriden öteye giden benim için çok özel olan durumları bilen kimse yok etrafımda. Eksikliğini hissetmiyorum açıkçası. insanlarla da birebir pek görüşmüyorum ama, toplu oturmalar toplu sohbetlere katılıyorum, geyik malzemesi daha bol oluyor.

Ben iyiyim böyle, halimden de memnunum.

Valla en iyisi....

Valla ben oldum olası babama bile güvenmem dedim. Zaten dediğim gibi kazığın kralını yedim :) neyse insanlara güvenmek çokta önemli birşey değil. Yanlız kalırsın ama en azından kazım yemezsin.güvenilcek bir insan bulursanda eşin olur zaten. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Ama tek bildiğim insanlara ne kadar az güvenirsen okadar az üzülürsün.

Babama bile guvenmedigim dunyada eşime hiç guvenmem...erkekler sen iyi oldugun surece yaninda olur genelde hele bi de cikarlarina hizmet etme de gör....

Ben de öyleyim. Asosyallik yaşıyorum 5 yıldır. Ciddi duygusal yıkımlar yaşadım. Yeni bir bebek sahibi oldum 15 gün önce daha da duygusallaştım. En büyük destekçim eşim zamnediyordum ama Ona bile güvenmiyorum artık. Bu hyatta var olmak için politik olmayı öğrenmek gerek. Benim hamurum fazla sert, ketum, içe kapalı. Sanırım bu hayat savaşını kaybettim. İnsan ilişkilerim maalesef başarısız. Oğlum için neyi nasıl yapabilirim o bilinci yeni oluşturacağım daha çok yeni anneyim.
Fakat en net bildiğim şey yalnız olduğumdur. Ondan kesin eminim.

Ben de öyleyim. Asosyallik yaşıyorum 5 yıldır. Ciddi duygusal yıkımlar yaşadım. Yeni bir bebek sahibi oldum 15 gün önce daha da duygusallaştım. En büyük destekçim eşim zamnediyordum ama Ona bile güvenmiyorum artık. Bu hyatta var olmak için politik olmayı öğrenmek gerek. Benim hamurum fazla sert, ketum, içe kapalı. Sanırım bu hayat savaşını kaybettim. İnsan ilişkilerim maalesef başarısız. Oğlum için neyi nasıl yapabilirim o bilinci yeni oluşturacağım daha çok yeni anneyim.
Fakat en net bildiğim şey yalnız olduğumdur. Ondan kesin eminim.

Cnm öncelikle allah analı babalı büyütsün...cok icimize kapanmamiz da iyi degil akıl saglıgımizi kaybederiz sonra...en mantıklısı dert ve sıkıntılari psikologa anlatmak...diger insanlarla sadece yuzeysel iliskiler kurmak...ama dedigin gibi ben de esim dahil kimseye guvenmiyorum...

Babama bile guvenmedigim dunyada eşime hiç guvenmem...erkekler sen iyi oldugun surece yaninda olur genelde hele bi de cikarlarina hizmet etme de gör....

Çaktırma onada güvenmiyorum zaten :) ama annem babamdan çok güvendiğim kesin. Ve bana annemin babamın göstermediği ilgiyi alakayı gösterde o. O yüzden sezarın hakkı sezara. Benim babam bana babalığın b sini yapmadı. Dedem daha çok babalık yaptı. Yani eğer doğru insanj bulursan güveniyorsun. Tabiki güven konusu aldatma ile. İlgili değil. Yani tabiki tamı tamınada güvenemezsin kimseye. Kendine güveniceksin o yüzden sadece.

Back
X