Güzel akıl veriyorsunuz :)

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.809
798
Yaşadığım yerin küçük olmasından fazlaca erkek egemen bir yerde büyüdüm. fikren kadınlarda bunu kabullenmiş tabi bende öyle büyütüldüm. bu forumu takip ediyorum herkesin yaşayabilecegi olaylara yorumlarınıza verdiğiniz tepkilere çok önem veriyorum hanımlar. Eşime ve ailesine karşı çevreme karşı kendimi daha değerli hissediyorum artık. Fikirlerimi değiştirdiğiniz için hepinize çok TEŞEKKÜR EDERİM..

:)Kisi önce kendisine deger verip saygi duysun ki karsisindaki de ona ayni davransin..fikirleriniz degistiyse ne mutlu:)

Yaşadığım yerin küçük olmasından fazlaca erkek egemen bir yerde büyüdüm. fikren kadınlarda bunu kabullenmiş tabi bende öyle büyütüldüm. bu forumu takip ediyorum herkesin yaşayabilecegi olaylara yorumlarınıza verdiğiniz tepkilere çok önem veriyorum hanımlar. Eşime ve ailesine karşı çevreme karşı kendimi daha değerli hissediyorum artık. Fikirlerimi değiştirdiğiniz için hepinize çok TEŞEKKÜR EDERİM..

Canım benim kadın erkekten daha alçak bir yerde değil ki.Kim karar veriyor buna.Erkekle kadın eşittir.Kadın erkeğe erkekte kadına adil olmak durumunda.Fikirlerin değiştiyse ne mutlu :):31:

Ataerkil topluma her zaman karşıyım :)
Ne kadın erkekten üstündür, ne de erkek kadından. Maalesef bizim toplumumuz Kur'an-ı Kerim'i, kuralları, her şeyi kafasına göre yorumladığı için kadın bugün erkekten daha alt seviyede olarak görülmektedir.
Her 2 cinsi yaratan da Allah değil mi, kendi yarattığı cinsler arasında ayrım yapabileceğine inanmıyorum.
Kadınların yaşamına, tercihlerine karışılmasına da karşıyım. Evlilikte kadın erkeğin sözünü dinlemeli diye bir şey olamaz bence. Evet, küçük fedakarlıklar yapılır ama her şey karşılıklıdır. Erkek de kadının sözünü dinlemeli, ona değer vermelidir.

Sırf kadın olduğum için hiçbir erkeğin benim üzerimde hakimiyeti olamaz, hiçbiri üzerimde söz sahibi olamaz, istediği sapıkça şeyleri gerçekleştiremez. ;)

Önce kendine değer vereceksin bu hayatta, gerektiğinde de 'ben kadınım, dizimi kırıp oturmalıyım.' demek yerine hakkını arayacaksın. ;)

Back
X