güzel anne adaylari kilolarimiz neler? özellikle 16. ve 17. haftayı merak etmekteyim

apolet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
69
2
0
İstanbul
Ben 16. hftanin icindeyim 64,5 la hamile kaldim sabah tartildigimda 66,7 dum. hizli gidiyo sanirim biraz kilo almak istemiyorum sadece bebegim alsa keske masallah pasamda 1 hafta onden gidiyomus ... fizigi ayni olup sadece gobegi olanlar cok hos bence cunku bide bunlari vermek var... neyse kizlar ben uzatmayim :) merakla cvplari beklemekteyim

50 ile hamile kaldım, 10.haftaya geldiğimde 46 kiloya düşmüştüm. Şu anda 48 kiloyum.

valla bende 68 kiloyla hamile kaldım daha almadım inşallah almam yeterince kilom var ama karnım daha çıkmadı hiç sizde nasıl durumlar

72 ile hamile kaldım şuan 77 :) 19.haftamdayım..5 kilo aldım şimdiden..Vallahi pek dert ettiğim söylenemez çünkü yemek konusunda aşırıya kaçmıyorum her zman yediğim kadar yiyorum hiç fazlalaştırmadım. O yüzden normaldir diye düşünüyorum.

76 ile hamile kaldım 65 kiloyum ve bebeğin kilosu gayet iyi dedi doktor. İnş böyle de devam eder bu haftadan sonra almaya başlarım herhalde.Beslenmemde artma da olmadı.2 kişilik yemiyorum kusmalarım geçtikten sonra.Bol sebze meyve tüketiyorum.

57,5 ile hamile kaldım
mide bulantısından 3.ayın sonunda 54 e düştüm.
şimdi 56 oldum :1:
sonumu merak ediyorum :8:

15+6 günlük hamileyim hamile kaldığımda 57.7 kilodaydım şimdi 51 kilodayım ne zaman kilo almaya baŞLIYCAMI ÇOK MERAK EDİYORUM sizin karınlarınız belli oluyomu arkadaşlar

15+6 günlük hamileyim hamile kaldığımda 57.7 kilodaydım şimdi 51 kilodayım ne zaman kilo almaya baŞLIYCAMI ÇOK MERAK EDİYORUM sizin karınlarınız belli oluyomu arkadaşlar

ben de 65le başladım şimdi 67.8 kilodayım karnım çıktı sizden karnı çıkan var mı hiççç. acaba aldığım kiloların hepsi karnıma mı gitti?

hamile kaldığımda 53 kiloydum şimdi 50 kiloyum bulantı ve kusmalar yüzünden ama karnım baya bi çıktı

49 küsürlerle hamile kaldım, arada gramlar alıp verdim, şimdi 50 kiloyum :) Doktorum çok almazsın dedi hatta doğuma kadar 10-11 kilo al en fazla yeter sana dedi ama bakalım ne olacak :)

ben de 65le başladım şimdi 67.8 kilodayım karnım çıktı sizden karnı çıkan var mı hiççç. acaba aldığım kiloların hepsi karnıma mı gitti?

Aynı haftadayız bende kilo alımı yok ama göbek de belirginleşmedi daha malesef. Kıyafet açısından güzel de insan yinede merak etmiyor değil:D Çok dar giyersem belli oluyor tabi ki.İnş karnına gidiyordur aldıgın kilo azcık almıssın zaten:)

14. hafta 61.5 le hamile kaldım hala aynıyım bakalım ne zaman almaya başlayacağım hedefim 6. aya 2 3 kilo alarak girmiş olmak ama belirlemekle olmaz sanırım :) karnım belli oluyor hafiften bir çıkıntı var

Aynı haftadayız bende kilo alımı yok ama göbek de belirginleşmedi daha malesef. Kıyafet açısından güzel de insan yinede merak etmiyor değil:D Çok dar giyersem belli oluyor tabi ki.İnş karnına gidiyordur aldıgın kilo azcık almıssın zaten:)

umarım çok kilo almadan güzel bir hamilelik geçiririz. 4 lü testini yaptırdın mı sen. ben yaptırdım daha sonuçlar çıkmadı ama doktorum herşeyin iyi gittiğini bütün organlarının oluştuğunu söyledi.

18.haftamdayım. ewleneli de bi o kadar oldu :))) hemen hamile kaldım.ewlendiğimde 62 ydim.şimdi 72 yim :(((( napayım şişko bi anne olucam ben galiba :))

bende 19+3 günlüğüm 3 kilo aldım ama karnım çok çıktı gibi geliyor..geçen sene sezaryenle doğum yaptım 2. gebeliğim onun etkisi var sanırım...bebişler sağlıklı olsunda soğum sonrası emzirme ve biraz beslenmeye dikkat etmekle bütün kilolar gidiyor....

umarım çok kilo almadan güzel bir hamilelik geçiririz. 4 lü testini yaptırdın mı sen. ben yaptırdım daha sonuçlar çıkmadı ama doktorum herşeyin iyi gittiğini bütün organlarının oluştuğunu söyledi.

İnşallah:D 3lü ve 4lü teste doktor gerek görmedi. 2li testte 1.1 di kafa arkası sıvı ihtimalde 99000 de 1 çıktı.Negatif diyordu alt sınırında altındaymış hoş en iyisini Allah bilir pek geçerli testler değil bunlar.İnş seninde sonuçlar çok iyi gelir.Ayrıntılıya girince herşey temiz çıkarsa daha rahat edecek içim:)

İnşallah:D 3lü ve 4lü teste doktor gerek görmedi. 2li testte 1.1 di kafa arkası sıvı ihtimalde 99000 de 1 çıktı.Negatif diyordu alt sınırında altındaymış hoş en iyisini Allah bilir pek geçerli testler değil bunlar.İnş seninde sonuçlar çok iyi gelir.Ayrıntılıya girince herşey temiz çıkarsa daha rahat edecek içim:)

evet onu da atlattık mı tamamdır artık içimiz rahat olacak sonrasında.

Back
X