Güzel anneler bir şey soracağım

ayazakasya

Rabbim ol der ve olur ...
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
264
77
118
Bebeğim 80 günlük bugün itibariyle.Kucağıma aldığım zaman ağlıyor,yerine yatırdığım zaman susuyor,asla kucağı sevmiyor.Bu durumda bir anormallik yok mu?Hantal olacak diye çok korkuyorum.Birde yatarken hep aynı tarafına yatıyor öbür tarafa çevirdiğim zaman ağlıyor,alttan desteklesem bile ne yapıp edip kafayı yine aynı yöne çeviriyor eeee haliyle biraz yamukluk var,herkes düzelir diyor ama sizin bebekleriniz nasıl,hem kucak konusunda hem de yatma konusunda?

Zamanla düzelir belki.Benim yeğenimin kızıda öyleydi.Sağ tarafa yatardı sola yattığında meme almazdı.Annesi sağa yatırarak verirdi meme falan.

Son düzenleme:
öncelikle Allah analı babalı büyütsün canım.benim oğlumda hep sağ yanına yatardı.dr.hep ağa yatırmışsın yamuk olacak kafası demişti.bende hep sağ yanına arkasına yastık koyardım dönmesin diye ama en fazla o kadar engelleyebilmiştim.ama şükür öyle yamukluk falan yok 15 aylık oldu.kucağına aldığından ağlaması da normal belki.daha çok küçük.ne zaman neye nasıl tepki verdikleri belli olmuyorki.bir de bakmışsın iki gün sonra kucağına al beni diye ağlar.çok takılma bence.

öncelikle Allah analı babalı büyütsün canım.benim oğlumda hep sağ yanına yatardı.dr.hep ağa yatırmışsın yamuk olacak kafası demişti.bende hep sağ yanına arkasına yastık koyardım dönmesin diye ama en fazla o kadar engelleyebilmiştim.ama şükür öyle yamukluk falan yok 15 aylık oldu.kucağına aldığından ağlaması da normal belki.daha çok küçük.ne zaman neye nasıl tepki verdikleri belli olmuyorki.bir de bakmışsın iki gün sonra kucağına al beni diye ağlar.çok takılma bence.

Canım çok sağol,teşekkür ederim:)

arkadaşım benim oğlumda kucak sevmiyor yatarak daha mutlu oluyor valla benimde işime geliyor... tabi bol çene lazım sürekli konuşmak istiyor bizimki... bebeğin nasıl rahat ediyorsa öyle yap derim...

merhaba canım benim oglumda hep tektaraflı yatyordu kucagıma aldıgım zaman kafası hep yamuk duruyordu doktoro göturdum tahil için rutin kontrol yani doktor bana çocugun kafası çap duruyor dedi bi tarafa egmli duruyor dedi bizi fizik doktorununa yönlendirdi bizde göturduk hemen fizik doktoru çocuk gayet iyi hiç bir sorun yok dedi ALLAHIMA ŞUKURLER OLSUN iyi bi egrilik çaplık falan yok zamanla düzeliyor kafana takma kucagıma gelmiyor demişin benim oglum üç ay döşümde uyudu beşige yatmadı yatırdıgım an gözlerini hemen açıyordu üç ay gece gündüz döşümde uyudu o yüzden boyun fıtıgı oldum tedavi görüyorum keşke benimkide kucaga gelmeseydi kafanı takma böyle şeylere saygılarımla ..:13::13:

Back
X