Güzel arkadaşlarım merhaba size bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cngz44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
554
215
33
31
Ben en son 31 temmuzda adet oldum bir hafta öncede hamile olduğumu öğrendim ama kaç haftalık olduğunu söylemedi doktor kaç haftalık olmuşumdur ve kalp atışları ne zaman duyulur ayrıca bulantım olursa en etkili yöntemi nedir bi ilacı birşeyi var mı bunun ?

Merhaba, yaklaşık 6 haftalık hamilesiniz. Şimdi giderseniz keseyi görürsünüz. 7-8. Haftada kalp atışlarını duyarsınız. Doktorunuzdan bulantı için hap isteyebilirsiniz. Tuzlu kraker iyi geliyor. Sağlık ocağında tam kan tahlili yaptırdıktan sonra doktorunuza görünürseniz daha iyi olur.

Merhaba, yaklaşık 6 haftalık hamilesiniz. Şimdi giderseniz keseyi görürsünüz. 7-8. Haftada kalp atışlarını duyarsınız. Doktorunuzdan bulantı için hap isteyebilirsiniz. Tuzlu kraker iyi geliyor. Sağlık ocağında tam kan tahlili yaptırdıktan sonra doktorunuza görünürseniz daha iyi olur.
Aslında 1eylülde test yaptım çift çizgi çıktı sonra hemen kan verdim oda 1362 çıktı 1eylülde yaptırdım 4eylülde de yani dün gittim çok zor gördü keseyi çok fazla gazlısın dedi karnımdan göremedi alttan muayne edip baktı o zaman zar zor gördü ama kaç haftalık olduğunu söylemedi cumartesi tekrar gelin bu sefer karnından daha net görürüz dedi hemde kesenin büyüyüp büyümediğini de görürüz dedi bende korktum biraz acaba büyümeme ihtimali var mı çok korkuyorum

Back
X