Güzel Basladim Ama Emin Degilim

lukskedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
14
3
3
29
Zaten basliktan anlayacaginiz gibi. 78 kilodaydim. 74 e düştüm. Hergun evde egzersiz yapiyorum 40 dk. Ilk haftalarda az su iciyodum suan daha cok iciyorum. Haftanin 3 gunu 45 dk yuruyorum. Sabahlari normal kahvalti yapiyorum yumurta, domates, peynir,1dilim ekmekvs. Sekeri kestim hayatimdan. Cok krizim tutarsa hurma yada kayisi yiyorum. Cerez yemiyorm Arada ceviz yiyorum. Gunde sadece 1 dilim oda sbaahlari ekmek yyorum. Ara ogunlerde ya activia yogurt yada meyve. Oglen salata corba Genellikle. Okulum oldugu icin aksamlari 9 10 gibi evde oluyorum. Cok ac oluyorm sadece corba iciyorm. Ve yesilcay 2 bardak. Ama emin olmadigim sey. 10 kilo vermek istiyorum. Bu sekilde 1 ay daha devam ettigimde ne kadar sonuc alirim. Cok yavas ilerliyor ben goruyorum benim gibi yapanlar 1 ayda 5 kilo verebiliyor. YardimCi olursani sevinirim .

Selamlar hayirli olsun topiginnn
aksam gec yemekk yemenizle ilgisi olabilir az da yeseniz saat epey gec oluyor. Daha erken saatlerde yeme sansiniz olsa daha rahat kilo verirsiniz muhtemelen

Basarilar diliyorum simdiden

Selamlar hayirli olsun topiginnn
aksam gec yemekk yemenizle ilgisi olabilir az da yeseniz saat epey gec oluyor. Daha erken saatlerde yeme sansiniz olsa daha rahat kilo verirsiniz muhtemelen

Basarilar diliyorum simdiden
Evet sanirim okulda bisyler goturup yemem gerekiyor. Tesekkur ederim cok sagolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…