GüzeL bi buruNa Sahip OlmaNın eN muhteŞem Sonucu makyaJın ayrı bi yakışmaSıdır heraLde.Biz bayanLar makyaj yaparKen cok mutLu oLuruz Severek yaparız heLe ki burNumuz iStediğimiz gibi oLunca düŞünemiOrum biLe.HakSızsam SöyLeyin :)
GüzeL bi buruNa Sahip OlmaNın eN muhteŞem Sonucu makyaJın ayrı bi yakışmaSıdır heraLde.Biz bayanLar makyaj yaparKen cok mutLu oLuruz Severek yaparız heLe ki burNumuz iStediğimiz gibi oLunca düŞünemiOrum biLe.HakSızsam SöyLeyin :)
bence güzel burun makyaj belasından kurtarıyor desek daha doğru olur:)yüz güzelleşince bazı kusurları örtmek için yapılan makyajlara gerek kalmıyor,makyajsız bile çok güzel görünüyor yüz
ameliyattan sonra cildim kendine gelir gelmez renk renk çeşit çeşit makyaj yaptım,her akşam 3-4 deneme yapıyordum
ve de yaptıkça yapasım geliyordu..
allahtan geçti artık,gerektiğinde yapıyorum sadece makyajı:))
asıl güzel olan-benim için- daha önce eyeliner kullanamıyordum,göz pınarıma aydınlatma yapamıyordum,dumanlı makyaja ise
hiç yanaşamıyordum çünkü ifadem inanılmaz sertleşiyordu,dövecek gibi baktığımı söyleyenler bile oldu denemelerimde..
ama artık eyeliner vazgeçilmezim oldu:))