Güzel bir gelin olmak için çıktım yola...

ebit

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2009
195
96
623
36
Sakarya
Merhaba,

Ben 25 yaşında 1.62 boyunda ve 74 kiloyum (ne yazıkki) Aslında bir çok kez kilo verdim ,aldım.Bir türlü koruyamadım.Liseli çağlarım hep kiloluydu.Doğru değil biliyorum ama ilk hapla zayıflamıştım 80 lerden 50 kiloya düşmüştüm.Sonra yine aldım bu sefer sözlümle ilgili bazı sorunlar oldu kara sevda derler ya heh tam da bundan zayıfladım. Aslında yiyordum.Üstelik çalışmıyordum.Sabah iki kere kahvaltı yapar akşama çorbamı pilavımı ekmeğimi yerdim.Gün içinde spor niyetine değildi 1 saat yürüyordum bir yere gitmek için.Akşamda erken yatıyordum.Abartmıyorum 1 ayda 10 kilo vermiştim.44-46 bedenden 38 e düştüm.Sonra işe başladım masa başı yemekhanede malesef margarin kullanılıyo şiştikçe şiştim.seneye yaza düğünüm ver Allah nasip ederse.Ne yaptıysam olmadı.Kalori sayımına başladım bende ve günlük açmaya karar verdim .Bütün zayıflamak isteyenlere başarılar....

Son olarak neden kalori sayımı derseniz sözlümden ayrıldığım dönemdeki yediklerimi hesapladım.Abur cubur yemiyordum hep toktum ama kalorisi düşük gıdalar alıyordum(farketmeden tabii).Ve zayıflamıştım tam da buyüzden...

Son düzenleme:
kalori sayımını üç gündür yapıyorum bunun yanında beyazçay,yeşilçay ve funda çayı içiyorum.Ben bugünkü menümden başlayayım .

Alınan Kalori
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal Getir
4.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal) 4 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Beyaz Ekmek (35 kcal) 35 kcal Getir
0.25 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal) 56 kcal Getir
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 40 kcal Getir
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağı (38 kcal) 38 kcal Getir
2.00 x 1 Çay Kaşığı Toz Şeker (15 kcal) 30 kcal Getir
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal Getir
5.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal) 10 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Havuç (26 kcal) 26 kcal Getir
0.25 x 100gr Kırmızı Turp (22 kcal) 6 kcal Getir
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (10gr) Ayçiçek Yağı (90 kcal) 45 kcal Getir
0.25 x 1 Adet Limon (21 kcal) 5 kcal Getir
2.00 x 1 Adet Yaş Hurma (70 kcal) 140 kcal Getir
1.00 x 1 Adet (25gr) Eti Benim 0 (Benimo) Çikolata Kaplı Marshmallowlu Bisküvi (116 kcal) 116 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı 699 kcal

Yakılan Kalori
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)100 kcal Getir

düğününüz dediğiniz gibi yazın sa bu işi kolaylıkla halledersiniz, yeterki motivasyonunuzu kaybetmeyin:) elimden geldikçe takip etmeye çalışıcam, başarılar :)

Hayirli olsun gunlugun.
İnsallah istedigin kiloda bi gelin olursuun.
Kalri sayimi guzel bi yontemmis.az yemeye yonlendiriyo farketmeden.
Bool azim hepimize

çok teşekkür ederim destekleriniz için akşamı şu şekilde kapadım ;

1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal) 77 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal) 94 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal) 225 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon Havuç Tarator (Yoğurtlu) (178 kcal) 178 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı 1273 kcal

Şu iki gündür fazla gidiyo biraz ama sebze ağırlıklı genelde

Merhaba soguk alginligindan dolayi yatiyorum bi kac gundur istahim olmadigi icinde istesemde kalorimi asamadim yazmiyorum diye vazgectim sanmayin :))

0.25 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen (223 kcal) 56 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal) 77 kcal Getir
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal) 2 kcal Getir
2.00 x 1 Çay Kaşığı Toz Şeker (15 kcal) 30 kcal Getir
0.50 x 1 Somun (250gr) Beyaz Ekmek (642 kcal) 321 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal Getir
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran (76 kcal) 76 kcal Getir
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal Getir
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal) 2 kcal Getir
2.00 x 1 Adet Küp Şeker (20 kcal) 40 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı686 kcal

merhaba arkadaşlar her ne kadar günlüğüme uğrayan olmasa da yazmaya devam

geçen bir haftada bir kilo verdim.bu bana göre iyi .üstelik istediğim her şeyden de yedim gözüm kalmadı yani devam ediyorum ama sürekli girip listemi paylaşamıyorum.ben diyetarkadaşımı kullanıyorum hesaplamada dışarıda olduğumda telefondan girmeside kolay oluyo sağlıklı günler

merhaba günaydınlar

bu sabah çok mutlu uyandım 17.günüm ve tam 3 kilo verdim.O kadar hafiflemiş hissediyorum ki kendimi.Her ne kadar kimse uğramasa ileride bakanlar için yazmak istedim.Ben 1.62 boyunda 74 kiloydum.Şuan 71 ve bu kalori sayımıyla oldu sebze ağırlıkla beslendim ama canım istedi pastada yedim cipste kendimi o günlük ona göre ayarladım.1000 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum.Ortalama 1201 kalori alıyormuyum.diyet arkadaşımı kullanıyorum takipte sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.

kilo sorunum yok ama başlığı görünce bakmak istedim:)
kararlı tavrınız kilo vermek isteyenlere örnek olur umarım
17 günde 3 kilo çok çok iyi ve sağlıklı,
umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız

17 Günde 3 kilo oldukça sağlıklı yavaş verilen kilolar daha kalıcı olur bir anda verilenleri geri alma ihtimali daha yüksek azaltmayla başlamışsınız en güzel başlangıç inşallah istediginiz kiloda gelin olursunuz kararlılıgınızı tebrik ediyorum her halukarda çok güzel bir gelin olacaksınız eminim

teşekkür ederim tatlım şok diyetlerle neden bedenimi yorayım ki istediğimi yiyorum kalorisini dikkat ederek.hem hayattan zevk alıp hem zayıflıyorum böylece

teşekkür ederim canım darısı bütün zayıflamak isteyenlerin başına umarım örnek olurum.Şok diyetleri bende çok denedim ama hep hüsran Türk mutfağına uyan bir diyet olmadığına göre neden kendi diyetisyenim olmayayım ki

Bende bu yöntemi uygulamıştım tellerimden dolayı yiyemiyordum zaten ama bu sayede pilavı kolayı bazı zararlı şeyleri çıkarmıştım hayatımdan tabiki diş tellerimin büyük etkisi vardı kuruyemiş falan hep yasaktı çünkü ekmekte yiyemiyordum bu sayede 8 kilo verdim vermek istedigim kiloydu şuanda 52 kiloyum inşallah sizde istediginiz kiloya ulaşırsınız

inşallah canım.bundan öncede ben farketmeden 10 kilo vermiştim.meğer yediklerimin kalorisi 1000 anca buluyomus üstünede 1 saat yürüyordum ama spor için değil sonra tekrar kilo aldım daha önce nasıl verdim die baya bi düşündükten sonra buldum sağlık için çok önemli yaşım daha 25 bu yaşta yolda yürürken fazla kilodan başım dönüyodu sürekli uyukluyordum şimdi gayet hafifim

Bende subatin sonunda baslicam kalori diyetine gerçekten ise yario.. benimde burda günlügum vardi sok diyet yaptim 20 gun resmen ac gezdim 6kilo verdim sonra 2 kilo aldim ama diyetten ac kalmaktan gözüm korktu bende dedimki 1 ayda zayflicgma 2 ayda zayflarim kendimi uzmeden yani senin düşüncen gibi :) bende diyet defteri alip oraya yazcam ve burda paylascam 1000 kalori geçmeden beslenicem hem ac kalmadan 500 kalorilik yapip ruh gibi gezicegime 900 kaloru alirim spor yapip 250 kalorisi atarim al sana 650 kalori beslenmis olurum INSALLAH subat yada martda baslicam benim kilom 67 benimde INSALLAH kasimda dugunum 50 olmak istiyorum INSALLAH boyumda 160..senin yazdklarn benim dusuncemdi yazmak istedim basarilar dilerim

Tekrar merhaba uzun zamandır gelmiyorum diye unuttum sanmayın.seval23 inşallah istediğin gibi bir gelin olursun canım.bu yöntem gerçekten işe yarıyor.tam1 ay 1 gün oldu ben tartıda 68'i gördüm bu sabah.yani tam 6 kilo.seninde dediğin gibi çok yediğim zamanlarda oldu.yürüyemiyorsam bile o gün kaloriyi dengelemek için zıpladım.ben çalışıyorum hiç üşenmeden sabah hergün salata hazırladım öğlen için kendime.yanına ayran.çoğu zaman tost ve ya simit yedim öğlen.eğer akşam dışarda yenicekse pizza vs öğlen öğünümü hafifi tutup akşamda evde ip atlıyormuş gibi zıpladım.herkese tavsiye ederim.bırakın şok diyetleri falan

AMIN saol canim benim INSALLAH sende cok guzel bi gelin olursun :) helal gerçekten MASALLAH 6 kilo super seni görünce azimlendim bana guzel bi örnek oldun tsk ederim bende baslicam INSALLAH istedgmz kiloya duseriz canim.. buarada evlenicekmissin mutluluklar dilerim demek herzaman olmasada canimiz cektgnde pizza yiyip diger ogunu hafif yersekte kilo verebiliyoruz super dimi mesela piza yersen kac dilim yiyorsun olcu koymak lazim dimi canim ... ben resmen ac kaliodum bitkin yorgun bide o halime spor yapiodum cok zor oluodu ama senin gibi yapicam ya.. seni takipteyim canim bende basladgmda senle paylasrm...görüşmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…