Benden önce çalışanlar da bu üniteyi ve malzemeleri değişmesi gerektiğini.. .o da değişeceğim diyormuş....sadece diyormus.Soyleyin yenilesin bi zahmet
Oraya gelen hastalarinda mi dikkatini cekmiyor o pislik? Her muayenehanenin hijyenik ve steril olmasi lazim , sizi gectim hastalar nasil kebul ediyor bunu?
Temizlemek olmaz,araç gereçler ve ünite değişmesi gerekli.hatta dolaplar.ben şoktayim.bundan önce çalıştığım yer mis mis mis....anlatamam.Nasıl hastası çok ya?? İnsanlar kör mü?? Bence madem egosu yok uyarın.. biri mikrop kapsa kim verecek hesabını.. biriyle anlaşsın gelsin dip köşe temizlesin her yeri.. eskiyen şeyleri değiştirsin.. gerekirse şikayet etmelisin.. diş muayenehanaleri en çabuk mikrop kapmaya elverişli yerler..
Ama olmaz ki pasli pasliBenden önce çalışanlar da bu üniteyi ve malzemeleri değişmesi gerektiğini.. .o da değişeceğim diyormuş....sadece diyormus.
Hayır.ilk hastan bir dr.du...Ucuza mi yapiyor?
Kanal tedavisinde kullandığımız frezleri elde camasirsuyunda yıkayıp sadece dezenfektan döküp yıkıyorlarmış.ben şok.ozel dezenfektan makinasına koymuyorlar.istersen bir kilo camasirsuyu dökün asla sterilize edilmez.Ama olmaz ki pasli pasli
Kanal tedavisinde kullandığımız frezleri elde camasirsuyunda yıkayıp sadece dezenfektan döküp yıkıyorlarmış.ben şok.ozel dezenfektan makinasına koymuyorlar.istersen bir kilo camasirsuyu dökün asla sterilize edilmez.
Ayy geçmiş olsun cnm.hijyen çok önemli.
Babam bosuna disciden hepatit b kapmamis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?