• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel bir is diş hekimi asistanlığı....ve hayal kırıklığı.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
Daha öncede diş hekimi asistanligi yapmıştım. cok zor günler atlattım belki biliyorsunuzdur.neyse güzel bir is buldum dedim....buldum gerçi de çok iyi saygılı hiç ego yok.kibar bir dış dr....ama çok pasaklı.anlatsam bile anlayamiyacaginiz kdr kötü bir muayenehane.benim odam gzl.bu gün deri koltukları aspirine silip hortumla yıkadım.susesyalarina varana kdr yıkadım.ama muayenehane berbat.dolaplar çürümüş.pas.aletler ıslak dezenfekte edildiği için kapkara.agiz ölçü tozları ağzı açık lavabo altinda...frezlerin ağzı açık tezgah üstünde.. cekmece içleri anlatamammmmmm.hasta yatağı yamuk ve artık kirler çıkmıyor.her şey pislik içind e.ve hastası o kdr çok ki....

Soyleyin yenilesin bi zahmet
Oraya gelen hastalarinda mi dikkatini cekmiyor o pislik? Her muayenehanenin hijyenik ve steril olmasi lazim , sizi gectim hastalar nasil kebul ediyor bunu?

Nasıl hastası çok ya?? İnsanlar kör mü?? Bence madem egosu yok uyarın.. biri mikrop kapsa kim verecek hesabını.. biriyle anlaşsın gelsin dip köşe temizlesin her yeri.. eskiyen şeyleri değiştirsin.. gerekirse şikayet etmelisin.. diş muayenehanaleri en çabuk mikrop kapmaya elverişli yerler..

Soyleyin yenilesin bi zahmet
Oraya gelen hastalarinda mi dikkatini cekmiyor o pislik? Her muayenehanenin hijyenik ve steril olmasi lazim , sizi gectim hastalar nasil kebul ediyor bunu?
Benden önce çalışanlar da bu üniteyi ve malzemeleri değişmesi gerektiğini.. .o da değişeceğim diyormuş....sadece diyormus.

Nasıl hastası çok ya?? İnsanlar kör mü?? Bence madem egosu yok uyarın.. biri mikrop kapsa kim verecek hesabını.. biriyle anlaşsın gelsin dip köşe temizlesin her yeri.. eskiyen şeyleri değiştirsin.. gerekirse şikayet etmelisin.. diş muayenehanaleri en çabuk mikrop kapmaya elverişli yerler..
Temizlemek olmaz,araç gereçler ve ünite değişmesi gerekli.hatta dolaplar.ben şoktayim.bundan önce çalıştığım yer mis mis mis....anlatamam.

Ama olmaz ki pasli pasli :KK43:
Kanal tedavisinde kullandığımız frezleri elde camasirsuyunda yıkayıp sadece dezenfektan döküp yıkıyorlarmış.ben şok.ozel dezenfektan makinasına koymuyorlar.istersen bir kilo camasirsuyu dökün asla sterilize edilmez.

Hiç mutlu değilim.ben aşırı titizin tiziziyim.orada kendimi mutlu hissedemiyorum.hic bir yere dokunmak istemiyorum.odamdan çıkmak istemiyorum.dr. konuşacağım.degistirsin banane.

Kanal tedavisinde kullandığımız frezleri elde camasirsuyunda yıkayıp sadece dezenfektan döküp yıkıyorlarmış.ben şok.ozel dezenfektan makinasına koymuyorlar.istersen bir kilo camasirsuyu dökün asla sterilize edilmez.

:KK57::KK57::KK57:

Babam bosuna disciden hepatit b kapmamis...

Degistirmesi gereken aletler cok mu maliyetli? Tamam bir maliyeti vardir da altindan kalkamayacagi kadar mi? Benim bildigim dis hekimleri cok guzel kazaniyor. Zaten hastasi da cokmus.

Back
X