Güzel Çirkin Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Kanal D'nin ''Cesur ve Güzel'' isimli polisiye dizisinin kadrosu şekillenmeye başladı.

Yapımcılığını İlker İnanoğlu'nun yaptığı dizinin kadın başrolü Naz Elmas olmuştu.Naz Elmas'ın partnerini ise bugüne kadar birçok dizide yer alan başarılı oyuncu Tardu Flordun oynayacak.Ülkemizde sevilerek izlenen Mavi Ay'a benzeyen dizide biri çok cesur ve hafif serseri,diğeri ise daha yapıcı ve sakin iki polisin maceraları ekrana gelecek.Dizi Eylül'de başlayacak.

Güzel oyuncu Naz Elmas'ın oynayacağı "Cesur ve Güzel" dizisindeki partneri belli oldu.

Naz Elmas'ın bir polisi canlandıracağı yeni dizisindeki partneri Ali Sunal oldu. Çekimlerine yakında başlanacak olan dizideki rolü için sıkı bir hazırlık içinde olduğunu söyleyen Naz Elmas, "Her gün atış poliganına gidip silah kullanmayı öğreniyorum" dedi. Cesur ve Güzel dizisi yakında Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

[video=youtube;aPxbZPX72VQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aPxbZPX72VQ[/video]

aşkolsun Ali sunal mı çirkinmiş

bence naz elmasdan daha güzel en azından daha sevimli gözüküyor

melek yavrum alinlarinda yazmiyorki
belki onlarda senin dediigini kastediyoalrdir:1:
ama guzel bi diizye benziyor
ilk bolum ne zaman
ali sunalda çok sevimli ama gamzesiylee:)

Son düzenleme:
Ayy Mavi Kelebekler'de ki Markoo'm gelmiş :)) Bende diyordum artık ne zaman oynayacak bir dizide diye

İşte 2013 yaz aylarına damgasını vuracak olan dizi budur. Naz Elmas ve Ali Sunal'ın çok uyumlu ikili olacağına ve güzel çirkin izle yen izleyicilerin büyük keyif alacağına inanıyoruz. Ayrıca kanal d ekranlarında yayınlanması ise gerçekten çok güzel diğer kanallara yakışmazdı:)

off naz elması hıc begenmıyorum sureklı agzınıııı bursturp duruyor :(:( onn oldugu dızlerı ızleyemıyorum nedenseee oyunculukta sıfır

ali sunalı begenıyorum amaaa

ben diziyi beğendim kanal d böyle dizilerde başarılı ileriki bölumlerde çitasının daha da yukseleceğine inanıyorumm

Çakma criminal minds:37:
Nazın oyunlucuğunu sevmiyorum yeteneği yok bence.
Ali ise bu tür dizilere yakışmıyor o komedi dizilerinin oyuncusu.

ilker inanoğlu arka sokaklarda pişti tabi:1:
o senaryodan esinleniyorlar herhalde
benim anlamadığım ülkemizde her insan işini dört dörtlük yapmıyor tamam ama
bu adamlar polis işlemedikleri suç kalmadı nasıl iş bu?

dizi aslında güzel ama yeni sezonda pek yer bulamayacak gibi
ben bilmem eşim bi. günü değişmiş mesela pazar- p.tesi yapmışlar
bakalım bu diziyi nereye sığdıracaklar
yaz aylarında güzel izlendi tmm ama yeni sezonda da inş. yerini bulurda izlenmeye devam eder..

oy muradim oyy
yapmadigin pis i$ kalmadi
bide lena yi pazarlasin larda tam olsun
$
dizi guzel ama murat cimi çok yoruyolar, telefon hiç susmuyor surekli bi yerlere ko$turuyor garibim
iki adam daha oldururse murat bu dizi per$embe gunki vadinin kar$isina koyabilirler pek farki kalmadi çunki:37:

almışlar pazartesi gece 23:00 :(
tahmin etmiştim böyle yapacaklarını

almışlar pazartesi gece 23:00 :(
tahmin etmiştim böyle yapacaklarını

bende düşünüyordum bu dizi ne zaman yayınlanacak diye kanal d dizileri full zaten yeni dizilerde geliyor. Çok geç olmuş artık izlemem mümkün değil evde oturan ev hanımları izleyebilir. Bu saatte yayınlanacak kaçta biter bu dizi ya. Bence fazla uzun sürmez kalkar yayından zaten çakıldılar kaldılar lenaya ve onun başlarına açtığı musibetlere artık son bulsaydı yani sürekli bir şey çıkıyor. Tahmin ettiğim gibi gitmedi dizi Murat dizide sempatik filan ama işlemediği suçta kalmadı. Ne için arkadaşının sevgilisi için Murat'ın yerinde olsa Lena'yı ellerimle gönderirdim daha kolaydı bu kadar derde gitmektense çocukta kıza ev açıyor filan hala kız gece gezmelerinde salak yaa.

bende düşünüyordum bu dizi ne zaman yayınlanacak diye kanal d dizileri full zaten yeni dizilerde geliyor. Çok geç olmuş artık izlemem mümkün değil evde oturan ev hanımları izleyebilir. Bu saatte yayınlanacak kaçta biter bu dizi ya. Bence fazla uzun sürmez kalkar yayından zaten çakıldılar kaldılar lenaya ve onun başlarına açtığı musibetlere artık son bulsaydı yani sürekli bir şey çıkıyor. Tahmin ettiğim gibi gitmedi dizi Murat dizide sempatik filan ama işlemediği suçta kalmadı. Ne için arkadaşının sevgilisi için Murat'ın yerinde olsa Lena'yı ellerimle gönderirdim daha kolaydı bu kadar derde gitmektense çocukta kıza ev açıyor filan hala kız gece gezmelerinde salak yaa.

valla bende izleyemem sanmıyorum
evet Lena olayı çok saçmaladı ne o öyle
Muratın masumluğu kalmadı artık
bence de yakında reytingi düşer ve yayından kalkar gibime geliyor

10 bolumu 10 gunde falan izledim netden
bu lena dan ve $enolun safligindan çok SIKILDIM
kemal komder yerine $enol salagi olseydi ke$ke

murat en azindan akilli bi polis kotu polis de olsa zeki yani
$enol un beyni bo$almi$ sanki
erkekler gerçekten bu kadar aptal olabiliyormuki acaba ben en çok onu me'rake diyorum

10 bolumu 10 gunde falan izledim netden
bu lena dan ve $enolun safligindan çok SIKILDIM
kemal komder yerine $enol salagi olseydi ke$ke

murat en azindan akilli bi polis kotu polis de olsa zeki yani
$enol un beyni bo$almi$ sanki
erkekler gerçekten bu kadar aptal olabiliyormuki acaba ben en çok onu me'rake diyorum

şenol nihayet lena gözüne sokunca öğrendi neyin ne olduğunu
ama işler sarpa sardı çırpındıkça batıyolar yaa
son sahne süperdi fena vakumladı nazlı muratı :52::54:

şenol nihayet lena gözüne sokunca öğrendi neyin ne olduğunu
ama işler sarpa sardı çırpındıkça batıyolar yaa
son sahne süperdi fena vakumladı nazlı muratı :52::54:

son bolumu daha izlemedim ,10. bolumunde sonu kaldi izlenecek
yeni diziler ba$ladikça vazgeçesim geliyor nazli ile muratdan

Back
X