• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güzel evim ve minik melegim sükür kavusturana...

scapula

2 yavrulu anne
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
1.359
2
116
Avusturya
uzuuuuuuun bir dogum maceram oldu,sanirim teorikte ögrendiklerimi pratik kazanmam gerekliymis
ayrintilari en kisa zamanda yazarim uzunnn uzunnnn..
su kadarini söleyim,....

epidural yaptirdim,normal dogum denirse benimkinede sezeryan degildi heralde normaldir..baya bi dikisim var..ama en son hatirladigim basimda 5 doktor bir tane ebe vardi..5haziran günü ögleyin 2de dogum yaptim...vakumla cektiler kizimi..

canım negüzel allah kavuşturmuş bebeğine.ah ah aralık ayı gelirmi acaba bende yazabilecekmiyim bebime kavuştum die.rabbim isteyen herkese versin inş.çok öptm canım.güle güle büyt bebeğini.

Allah analı babalı büyütsün meleğinizi.ne güzel kavuştunuz ona.biz hala bekliyoruz.annesine babasına milletine hayırlı bir evlat olur inşallah.
doğum hikayeni en kısa zamanda bekliyoruz :teytey:

Yasemincim Allah analı babalı kavuştursun pek anlayamadım neler yaşadıgınıı..
bebegının vakumlar cekılmesı nasıl gelıştı ? bızı bılgılendırrrrrrr .....
bu arada hoşgeldınızzz takrardan canım

meleğin ve sen hoşgeldin allah analı babalı büyütsün canım... doğum hikayeni en kısa zamanda bekliyoruz bizleri merakte bırakma...

gözün aydınnn canım meleğine kavuşmuşsun,Allah bir ömür boyu ayırmasın inşallah darısı bizim başımıza...

canım tebrikler sağsalim bebeğine kavuştun ya gerisi önemli değil,Allah sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin öptüm canım.

çok çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.doğum hikayeni bekliyoruz.

[B]tebrik ederim canım Rabbim sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat eylesin..
darısı bütün bebiş bekleyen annelerin başına..
[/B]

gecmis olsun ....
tebrikler allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah
dogum hikayeni bekliyoruz canim

aaaa sen geçenlerde suyu gelip doğuma giden arkadaşsın demi...
valla canlı canlı doğum benzetmesi yaptık yazına ama bir daha haber alamamıştık...
çok sevindim canım Allah bağışlasın gözün aydın...

Son düzenleme:
Back
X