Güzel fikirleri bekliyorum...

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar sevgilim benim emeğim olan, beni hatırlatan özel bişeyler yapmamı istiyor ve bu konularda çok zorlanırım.
Önümüzdede yılbaşı var.
Hem yılbaşı için hemde güzel ve özel olan bi hediye hazırlamak istiyorum.
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum daha 2 ay gibi bi süre var ama çok yoğunum o yüzden şimdiden fikirleri oluşturup bitirmek istiyorum.

kazak yada hırka örün,o gün kendi el emeğinizle şeker hamurlu kalpli pasta yapın,kurabiyeler yapın,resim yapın..yada abajur tasarlayın..

kazak yada hırka örün,o gün kendi el emeğinizle şeker hamurlu kalpli pasta yapın,kurabiyeler yapın,resim yapın..yada abajur tasarlayın..

Kalpli pasta ve kurabiyeler yapmak çok istiyorum ama aynı şehirlerde değiliz maalesef.
O gün beraber olurmuyuz bilmiyorum ama yolda kurabiyeleri götürebilirmiyim acaba pasta bozulur belki ama.

Bir takvim hazırlayın ve önümüzdeki yılın her gününe onun için bir not yazın. Ara ara fotoğraflarınızdan da koyun. Özel günleri belirtin unutmasın. :)

Atkı örebilirsin canım üstünede sık parfümünü boynuna dolasın dolasın çıksın soğuklarda hep senin kokunla ısınır hemde atkıyla :23:

Fikir güzel ama önümüzdeki her yıl için hergüne not yazabilirsin diyo ya hangi yıla kadar yazıcaz :D orda takıldım ? :D

Gerçektende fikir çok güzel..
Mesela hatırlyorsanız "Bugün tanıştık, bugün ilk buluşma günümüz vs şeklinde güzel sözlerlede bezeyip sunabilirsiniz çok anlamlı olur :ssz:

Back
X