dün akşam canım güzel bir sinema filmi izlemek istedi. yemeği yedik, bulaşıkları yıkadım. eşim çocukları uyuttu herşey çok güzeldi. tam istediğim gibi. tv de bir dizi vardı ki dizileri çok sevmiyorum. eşime gel onu kapatalım sinema izleyelim dedim. istemedi. mırın kırın etti. bende şöyle diz dize film izlemeyi çok severim. bir film seçtim tv yi ayarlaıdm. yatıp uyumaya başladı. mahsusu yaptığını biliyorum . çünkü ne zaman ben internetin başına geçsem öyle yapıyo. amacı beni yıldırıp yatırmak. sonra horlamaya başladı. her zaman yaptığı gibi. ne olurdu yani birlikte izlesek, yada tamam izlemek istemiyon ne olurdu yani gidip içeride yatsan. ses etmedim. film başladı ama adamın horultusundan duyamıyom ki. sonra gidip bacak arasına bir çimdik attım. amacım onu kaldırmaktı sadece , o kadar tepki vereceğini düşünmedim. birden ayağa fırladı, gözleri kocaman oldu. başladı bana vurmaya . çok korktum , ne yapacağımı şaşırdım. bir yandan bağırıp bir yandan sağıma soluma vurdu. o an yerin dibine geçtim. kendimi çok aşağılık hissettim. sadece allah belanı versin diyebildim. Allah belanı versin. sonra odama gidip, kapıyı kilitledim ağlayarak uyudum. kabak tatlısı yapmıştım, çay hazırlmıştım. tek amacım keyifle bir film izlemekti. burnumdan getirdi. Ben yattıktan sonra kalktı, odaya girmeye çalıştı, açmadım. sonra gidip çayı aldı, tatlıyı aldı. seslerden analadım. bir güzel yiyip içti.
sabah gelmiş. sarılıyor, ama canımı yaktın diyor. özür dilemiyor . sadece niye öyle yaptın , kocacığım kalk yerine deseydin kalkardım diyor. sanki daha önce denememişim gibi. yüzüne bakmadım. kahvaltıda hazırlmaadım. giyinip. çıktım.
sabah gelmiş. sarılıyor, ama canımı yaktın diyor. özür dilemiyor . sadece niye öyle yaptın , kocacığım kalk yerine deseydin kalkardım diyor. sanki daha önce denememişim gibi. yüzüne bakmadım. kahvaltıda hazırlmaadım. giyinip. çıktım.