• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel gecem mahvoldu. Onurum mahvoldu.

dilpare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
34
0
0
Ankara
dün akşam canım güzel bir sinema filmi izlemek istedi. yemeği yedik, bulaşıkları yıkadım. eşim çocukları uyuttu herşey çok güzeldi. tam istediğim gibi. tv de bir dizi vardı ki dizileri çok sevmiyorum. eşime gel onu kapatalım sinema izleyelim dedim. istemedi. mırın kırın etti. bende şöyle diz dize film izlemeyi çok severim. bir film seçtim tv yi ayarlaıdm. yatıp uyumaya başladı. mahsusu yaptığını biliyorum . çünkü ne zaman ben internetin başına geçsem öyle yapıyo. amacı beni yıldırıp yatırmak. sonra horlamaya başladı. her zaman yaptığı gibi. ne olurdu yani birlikte izlesek, yada tamam izlemek istemiyon ne olurdu yani gidip içeride yatsan. ses etmedim. film başladı ama adamın horultusundan duyamıyom ki. sonra gidip bacak arasına bir çimdik attım. amacım onu kaldırmaktı sadece , o kadar tepki vereceğini düşünmedim. birden ayağa fırladı, gözleri kocaman oldu. başladı bana vurmaya . çok korktum , ne yapacağımı şaşırdım. bir yandan bağırıp bir yandan sağıma soluma vurdu. o an yerin dibine geçtim. kendimi çok aşağılık hissettim. sadece allah belanı versin diyebildim. Allah belanı versin. sonra odama gidip, kapıyı kilitledim ağlayarak uyudum. kabak tatlısı yapmıştım, çay hazırlmıştım. tek amacım keyifle bir film izlemekti. burnumdan getirdi. Ben yattıktan sonra kalktı, odaya girmeye çalıştı, açmadım. sonra gidip çayı aldı, tatlıyı aldı. seslerden analadım. bir güzel yiyip içti.
sabah gelmiş. sarılıyor, ama canımı yaktın diyor. özür dilemiyor . sadece niye öyle yaptın , kocacığım kalk yerine deseydin kalkardım diyor. sanki daha önce denememişim gibi. yüzüne bakmadım. kahvaltıda hazırlmaadım. giyinip. çıktım.

dün akşam canım güzel bir sinema filmi izlemek istedi. yemeği yedik, bulaşıkları yıkadım. eşim çocukları uyuttu herşey çok güzeldi. tam istediğim gibi. tv de bir dizi vardı ki dizileri çok sevmiyorum. eşime gel onu kapatalım sinema izleyelim dedim. istemedi. mırın kırın etti. bende şöyle diz dize film izlemeyi çok severim. bir film seçtim tv yi ayarlaıdm. yatıp uyumaya başladı. mahsusu yaptığını biliyorum . çünkü ne zaman ben internetin başına geçsem öyle yapıyo. amacı beni yıldırıp yatırmak. sonra horlamaya başladı. her zaman yaptığı gibi. ne olurdu yani birlikte izlesek, yada tamam izlemek istemiyon ne olurdu yani gidip içeride yatsan. ses etmedim. film başladı ama adamın horultusundan duyamıyom ki. sonra gidip bacak arasına bir çimdik attım. amacım onu kaldırmaktı sadece , o kadar tepki vereceğini düşünmedim. birden ayağa fırladı, gözleri kocaman oldu. başladı bana vurmaya . çok korktum , ne yapacağımı şaşırdım. bir yandan bağırıp bir yandan sağıma soluma vurdu. o an yerin dibine geçtim. kendimi çok aşağılık hissettim. sadece allah belanı versin diyebildim. Allah belanı versin. sonra odama gidip, kapıyı kilitledim ağlayarak uyudum. kabak tatlısı yapmıştım, çay hazırlmıştım. tek amacım keyifle bir film izlemekti. burnumdan getirdi. Ben yattıktan sonra kalktı, odaya girmeye çalıştı, açmadım. sonra gidip çayı aldı, tatlıyı aldı. seslerden analadım. bir güzel yiyip içti.
sabah gelmiş. sarılıyor, ama canımı yaktın diyor. özür dilemiyor . sadece niye öyle yaptın , kocacığım kalk yerine deseydin kalkardım diyor. sanki daha önce denememişim gibi. yüzüne bakmadım. kahvaltıda hazırlmaadım. giyinip. çıktım.

hımmm kötü olmuş ama belki gerçekten uykuya daldıysa aniden canı yanınca istemeden öyle yapmış olabilir ; ama tabiki hatasını fark etmesi özür dilemesi gerekiyor

vurdu derken nasıl vurdu yani :44: özür dileyip hatasını anlamadan yüz vermeyin bence sonuçta abartı bir tepki vermiş yanlış yaptığını ve kırıldığınızı anlasın :ssz::ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
büyük ihtimalle uykuya tam daldığı anda çimdik attınız . o sersemlikle büyük tepki vermiştir.

yorgundur uyumuştur,uyuyan insana öyle şeyler yapmak doğru değil oda uyku sersemi büyük tepki vermiş ve tabiki tepkisindede haksız ne olursa olsun kadına hele hele cocuklarının annesine el kaldırılmaz geçmiş olsun

ben de çok kızarım kim olursa olsun, uykudan kötü şekilde uyandırılmayı kimse istemez, belki fazlasıyla canı yanmıştır o an ve uyku sersemiyle kızmıştır...tabi ne şekilde vurduğunu da bilmiyorum...

siz algılarınız açık olduğu halde uyuyan insana çimdik atarsanız o da o mahmurlukla tokatlar elbetteki.refleks diye bişey var duydunuz mu bilmiyorum!odasına girildiğinde bile sıçrayan, korkan insanlar varken uyuyan insanı çimdirerek uyandırmak nedir?

Erkeklerin geneli uykudan uyandığında sinirli olurlar..
Uyku serseminden olmuştur ama tabi sana vurması da yanlış..:19:
Her ikinizde de hata var..
Uyurken çimçik atılmaz ki..
Eşinizin el kaldırması da kötü olmuş..:18:

Cidden onu uyandırmak mı istediniz yoksa huzursuz etmek mi :34: Kendinizi o kadar masum göstermeye çalışmışsınız ki amacım şunu yapmaktı, ben şöyle istedim gibilerinden... Aslında eşinizin çok üstüne gelmişsiniz.. Hep benim istediğim olsun tarzında davranarak:50: Madem eşinizle güzel bi akşam yaşamak istiyodunuz yanına oturarak seyrettiği diziye dahil olsaydınız ya olmazmıydı. İnsanların çok üzerine gelindikleri zaman bi kopma noktası yaşar bilirmisiniz işte eşinizde tam o sırada onu yaşamış. Size vurması çok yanlış:20: Ama sizinde eşinizi uyurken cimciklemeniz yanlış..

Son düzenleme:
Evet eşiniz biraz fazla tepki vermiş olabilir. Ama kendimi düşündümde bir an uyurken biri beni de çimdirse bende tepki verirdim.

Eşime karşı çok ölçülü davranırım ama,bana uyurken (bacak arama) çimdik atarsa sınırsız ölçü uygulayabilirim.O an canı film izlemek istememiş ve uykuya dalmış.Burda ne tür bir sorun var.Bak çok basit,istememiş.

- kocana uyurken çimdik atmakta hatalısın
- onunda sert tepki verip vurmaya başlaması daha büyük hata
- sabah yanına gelmiş, gönlünü almaya çalışmış iyi birşey

Çimdik Atılırmı Yaa Dürtükleseydin Bari Arkadaş Uyuyan İnsana Olmaz:ssz:

Kusura bakmayin da siddet sizin ailede normal bir durum sanirim.
Siz uyuyan ese cimdik atiyorsunuz,
esiniz uyanip tekme tokat size daliyor .

Gariplikler silsilesi...

ya arkadaşlar tamam konu sahibi çimdiklemekle hata etmiş ama refleksin ardına saklanarak adamın şiddet uygulamasını nası normal görebiliyosunuz anlamadım
bağırıp çağırabilirdi ya da sinirli bi şekilde odaya gidebilirdi ama bi kadına vurmak ne demek ya
insan uyandırılınca sinirli olabilir ama şiddet uygulaması mı gerekiyo
yorumları okurken şaşırdım neredeyse iyi yapmış diyecek bazı arkadaşlar

Son düzenleme:
ben uyurken koluma ayağıma hafiften bile değseler sinirleniyorum cimdik atsalar kıyameti koparırım herhalde :1: eşin o konuda haklı ama uyku sersemliğini üstünden attıktan sonra vurmaya devam ettise o arada haksız işte.

Bacak arasina cimdik atmak nedir ya? Gidip kolunu filan cimdirseydiniz yani koca vucutta bitek orasi mi kaldi. Erkeklerin bacakaralari kadinlarinkine oranla cok daha hassas ustelik. Beni biri bacak aramdan cimdikleyerek uyandirsa direkt ucan tekme atarim. Kardesim tarafindan bir keresinde kulagimin dibinde balon patlatilarak uyandim ve tum gun hickirdim, yerimden sicradigim gibi bogazina yapistim uyku sersemi o da ayri konu! Uykulu adama musallat olunmaz. Konu sahibi bunu aci yoldan tecrube etmis. Bence bunu unutun, cok kurcalamayin, yasanmamis gibi yapin.

iyi veya kötü yapmış demiyorum sadece; eğer birisi uyku halinde saçma bir film yüzünden beni çimdik atarak uyandırırsa, ben de ona unutamayacağı bir çimdik atarım..

Not: hayatımda gördüğüm tek şiddet filmlerde ki şiddet, boşuna kimse kimsenin çocukluğuna inmesin :ssz:

bence sizde bencil davranışlarda bulunmuşsunuz.. yani hata payı sadece eşinizde değil gibi geldi.. siz yine de düşüncesiz davrandığınızı kabul ettiğinizi ama size vurmasının onurunuzu kırdığını ve çok üzüldüğünüzü ona anlatın.. bence gönlünüzü almaya çalışarak biraz olsun içinizde ki kızgınlığı hafifletecektir..

Herkeste cok normalmis gibi yazmis bende bi anormallil var sanirsammm... Tamam uyurken cimdik atmak hemde bi erkegin bacak arasina cok sacma olmus muhtelen dalmista ve o yüzden tepki göstermis yanliz aniden firlayip bikere vursa yani refleks olarak tamam diycemde adam sagli sollu resmen dövmüs ve sögmüs... Vallah ben bukadarini normal göremiyom maalesef... Iyice pisman olup özür dilemeden affetmeyin derim... Bana göre coook yanlis, insallah bu ilktir vede son olur... Allah yardimciniz olsun....

ya arkadaşlar tamam konu sahibi çimdiklemekle hata etmiş ama refleksin ardına saklanarak adamın şiddet uygulamasını nası normal görebiliyosunuz anlamadım
bağırıp çağırabilirdi ya da sinirli bi şekilde odaya gidebilirdi ama bi kadına vurmak ne demek ya
insan uyandırılınca sinirli olabilir ama şiddet uygulaması mı gerekiyo
yorumları okurken şaşırdım neredeyse iyi yapmış diyecek bazı arkadaşlar

evet aynen neredeyse hakettın dıyecekler hıc kımse sıddeti H.A.K.E.T.M.E.Z sebep neolursa olsun:19:
canım cımdık atmakla yanlıs yapmıssın ben olsam saglam bır yumruk atardım:27:
saka bı yanada sende hatalısın ama esın sana saygısızlık yapmıs nedense bunu kımse gormuyo:51:
ulen adam madem uyucan hayatım cok uykum var baska zaman ızlerız desene yahu adam resmen takmamıs kadıncagızı
kadın haklı utanmaz bıde sıddet uyguluyor :47::47::47:su okuzlerden fazla guzellık bekmek lazım:41::41:
kadın kocasıyla fılım ızlemek beraber guzel vakıt gecırme hayallerı kurmus tatlılar yapmıs :47: sonuc
koca uykuya dalıyor bır ınsan uykuya dalıcagını pekala bılır yanlıs bukadıncagızın kalbını kırmıs kadıncağız kımbılır aksama kadar nehayaller kurdu:47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
Back
X