güzel giyinmediği için bir erkek kızdan soğur mu?

cimenyesili1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
311
115
18
44
arkadaşlar önceki konularımdan bağımsız yorum yaparsanız sevinirim.bir erkek için bu önemli bir kriter mi? sırf güzel giyinemediği için erkek kızı bırakır mı ondan soğur mu?

Bağımsız yorum yaparsam insanlar çeşit çeşit yani kimisi için güzel giyinmek çok önemli olabilir kimisi için o kadar önemi olmayabilir ama ilk izlenimde dış görünüş, bakım, giyim önemli olur. Ama sizin yine eski konunuzla alakalı bu konuyu açtığınızı düşünüyorum. Malum şahıs siz isterseniz Tom Ford'u stil danışmanı olarak tutun yine de sizi gözden çıkarmış benden söylemesi.

Erkek icin degil iki cins icinde kriter olabilir.
Birine bakinca ilk gördüğümüz dis görünüşü oldugu icin gozumuze hitap etmesini istemek nahos bir durum degil bence.
Eski esim cok iyi giyinirdi.simdi erkek arkadasim eline geceni goyen biriydi yillar icinde alisverislerini birlikte yapa yapa alıştırdim guzel giyiniyor.
Benim icin onemli falat herkes farkli dusunur elbette.

Dış görünüş çok önemlidir ,özellikle bazı kesim için.
Bu şekilde de beyan etmişse,doğrudur.
Eski konulardan bağımsız yorum yapın demişsiniz ama,konularınızın hepsi göreceli konular.
Kimine göre.
Kıyafet önemli olmayana göre 'yok daha neler öyle düşünen insan varsa ölsün' ,mantığıyla bakar.
Önemli olana da 'yanımda işçi mi taşıyacam ,sevgili mi,tabi ki güzel giyinecek'der.
Ne diyelim ki,her çeşit insan var.
Eğer ki bunu adam size demişse ve siz de şaka mı yapıyor diyorsanız,böyle aşağılayıcı şaka mı olur allasen.
Artık dürüst olup seni istemiyorum diyene de inanmıyoruz arkadaş,ne günlere kaldık yav.
İstemeyen insanın yakasından düşmek lazım artık.

arkadaşlar önceki konularımdan bağımsız yorum yaparsanız sevinirim.bir erkek için bu önemli bir kriter mi? sırf güzel giyinemediği için erkek kızı bırakır mı ondan soğur mu?
Benim eşim kıyafete çok önem verir
Eşiyim sogumaz benden suanda ama güzel giyimli olmasam dikkatıni cekemezdim
Kendisi boga burcu
Görselliğw önem verir

erkeklerın cogu onem verıyor. ilk ızlenım onemlı sonra gerısı gelır. he yakısıklı yada guzel gıyımlı olup ılgısız dengesız fılan ıse zaten cekılmıor. ama ilk olarak dıs gorunuse bakıldıgı ıcın onemlı oluıyor

Back
X