Güzel günler görecek miyiz?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Hiç bu kadar dipte hissetmemiştim. Bilenler bilir üst komşumla sıkıntı yaşıyordum musallat olmuştu evime çay içmeye gelmek istiyordu bende çıkacağım kontratım bitince bir ay kaldı ama ev bulamıyorum. Ev bulsam aşırı pahalı uygun olanlar bile ki uygun bile denmez gerçekten yıkık dökük. Ben memurum küçük bir şehirde. İçim o kadar sıkılıyor ki. O kadar okudum atandım ama 9-10 bin kiralar istiyorlar ve ben geçim derdine düştüm. 7 binden aşağı yok zaten. Emlakçı parası depozito nakliye derken 20-30 binden aşağı tutmuyor. Tayin alıp aile evine dönmeme bir buçuk sene kaldı. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. 2 senelik ilişkimi sonlandırmıştım zaten 1-2 ay öncesinde onun sıkıntısı bunalımı bitmeden bu çıktı. Yeme bozukluğum var zaten 25 kilo vermiştim 6-7 kilosunu geri almıştım hala yemeye devam ediyorum moral bozukluğundan napcam bilmiyorum bunalımdayım nolcak böyle :(

Bilenler bilir üst komşumla sıkıntı yaşıyordum musallat olmuştu evime çay içmeye gelmek istiyordu bende çıkacağım kontratım bitince bir ay kaldı ama ev bulamıyorum.

Komşunuzdan dolayı mı ev taşıyacaksınız?

Hiç bu kadar dipte hissetmemiştim. Bilenler bilir üst komşumla sıkıntı yaşıyordum musallat olmuştu evime çay içmeye gelmek istiyordu bende çıkacağım kontratım bitince bir ay kaldı ama ev bulamıyorum. Ev bulsam aşırı pahalı uygun olanlar bile ki uygun bile denmez gerçekten yıkık dökük. Ben memurum küçük bir şehirde. İçim o kadar sıkılıyor ki. O kadar okudum atandım ama 9-10 bin kiralar istiyorlar ve ben geçim derdine düştüm. 7 binden aşağı yok zaten. Emlakçı parası depozito nakliye derken 20-30 binden aşağı tutmuyor. Tayin alıp aile evine dönmeme bir buçuk sene kaldı. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. 2 senelik ilişkimi sonlandırmıştım zaten 1-2 ay öncesinde onun sıkıntısı bunalımı bitmeden bu çıktı. Yeme bozukluğum var zaten 25 kilo vermiştim 6-7 kilosunu geri almıştım hala yemeye devam ediyorum moral bozukluğundan napcam bilmiyorum bunalımdayım nolcak böyle :KK43:

kizzzz 😊
Hemenn bu düsüncelerden cikip biraz pozitif düsüniyorsun! Inan bana bu dünyada herseyin Hayirlisi olur daima suan yasadiklarini zamani geldiginde gülceksin..
ben okadar zor seyler yasadimki aklin almaz bu anlattinklarin günümüze her ikinci kiside var dert etme kendine Allah daime bir kapi acicakdir sana sen sabr et

Gerçekten komşu yüzünden ev taşımayın hele de bu kadar kiralar yüksekken. Bir cinnet her şeyi çözer vallahi 😅 biraz sesinizi çıkarın sizi görünce kafasını çevirsin bu ne böyle vallahi yakın olsak ben gelir yapardım bütün hıncımı çıkarırdım çatacak yer arıyorum 🤣

Parmak uçlarına bak istersen;

birtanesin! bak! gözlerinin ardına bak
istersen; gözlerinin ardındaki retina
başka hiç kimseninkine benzemiyor!
Herkese baktığı gibi bakıyor değil sana
Rabbin.. Hiç kimselerin bakmadığı gibi
bakmış demek gözlerine.. demek; biricik

bir bakışı sana, biriciği biliyor seni..

Şimdi bak aynaya; hiç kimsenin yüzü

gibi değil yüzün. benzersizsin!
Bir tanesisin Rabbinin!
'bu yüzü sana verdim. başka

kimselere değil' diyen rabbinin
fısıltısını duy aynada!

Senin varlığından hoşnuttur Rabbin..

Böyle devam eden şiir ....sana bunca güzellikleri veren Rabbin şu imtihan dünyasında elbette güzel günleride gösterecektir ..kim kötü zamanlardan geçmiyor ki herkesin bir derdi var bazen çok karanlık dönemleri var bazen çok aydınlık ..sabırlı ol ve imtihanda olduğunu unutma sadece ..bende zaman zaman unutuyorum ve kötü düşüncelere kapılıyorum şu an terapi görüyorum daha iyiyim eşime karşı olan sevgi bagimliligim var onu yenmeye çalışıyorum .bu benim için zor ama Allah'ın izniyle başaracağım o zaman daha sakin mantıklı bir kadın olabileceğim böylece

kizzzz 😊
Hemenn bu düsüncelerden cikip biraz pozitif düsüniyorsun! Inan bana bu dünyada herseyin Hayirlisi olur daima suan yasadiklarini zamani geldiginde gülceksin..
ben okadar zor seyler yasadimki aklin almaz bu anlattinklarin günümüze her ikinci kiside var dert etme kendine Allah daime bir kapi acicakdir sana sen sabr et
Çok sağ olun. Sürekli kendimi motive etmeye çalışıyorum ama inanın artık çöktüm. Her şey ters gidiyor hiçbir şey yolunda değil. Ekonomik sıkıntılar ayrı of of.

Komşu yüzünden taşınıyorsan yapma öyle bir şey

Gerçekten komşu yüzünden ev taşımayın hele de bu kadar kiralar yüksekken. Bir cinnet her şeyi çözer vallahi 😅 biraz sesinizi çıkarın sizi görünce kafasını çevirsin bu ne böyle vallahi yakın olsak ben gelir yapardım bütün hıncımı çıkarırdım çatacak yer arıyorum 🤣

Komşu hadsiz biri mi, yoksam sapık cinsinden mi? her 2 durumda da bence de taşınma konu sahibesi, biraz bağır çağır karşı tarafı sindir gerekirse kurtul bu işten.

Kilitle kapını otur yahu komşu musallat oldu ne demek? Bu pahalılıkta bu yüzden ev mi taşınır, normal değilsiniz.

Ev sahibimin kardeşi bu rahatsız eden adam üstelik yaşını başını almış biri. E ev sahibimde kardeşiyle böyle bir sorun yaşadığımızı bile bile benim çıkmamı istiyor iş tehdite kadar gitti korkuyorum huzurum da kalmadı. Yalnız yaşıyorum bazen geceler tedirgin oluyorum.

Parmak uçlarına bak istersen;

birtanesin! bak! gözlerinin ardına bak
istersen; gözlerinin ardındaki retina
başka hiç kimseninkine benzemiyor!
Herkese baktığı gibi bakıyor değil sana
Rabbin.. Hiç kimselerin bakmadığı gibi
bakmış demek gözlerine.. demek; biricik

bir bakışı sana, biriciği biliyor seni..

Şimdi bak aynaya; hiç kimsenin yüzü

gibi değil yüzün. benzersizsin!
Bir tanesisin Rabbinin!
'bu yüzü sana verdim. başka

kimselere değil' diyen rabbinin
fısıltısını duy aynada!

Senin varlığından hoşnuttur Rabbin..

Böyle devam eden şiir ....sana bunca güzellikleri veren Rabbin şu imtihan dünyasında elbette güzel günleride gösterecektir ..kim kötü zamanlardan geçmiyor ki herkesin bir derdi var bazen çok karanlık dönemleri var bazen çok aydınlık ..sabırlı ol ve imtihanda olduğunu unutma sadece ..bende zaman zaman unutuyorum ve kötü düşüncelere kapılıyorum şu an terapi görüyorum daha iyiyim eşime karşı olan sevgi bagimliligim var onu yenmeye çalışıyorum .bu benim için zor ama Allah'ın izniyle başaracağım o zaman daha sakin mantıklı bir kadın olabileceğim böylece
Bende terapi alıyorum aynı zamanda ama umudum kalmadı hiç dilerim siz başarılı olursunuz

Hiç bu kadar dipte hissetmemiştim. Bilenler bilir üst komşumla sıkıntı yaşıyordum musallat olmuştu evime çay içmeye gelmek istiyordu bende çıkacağım kontratım bitince bir ay kaldı ama ev bulamıyorum. Ev bulsam aşırı pahalı uygun olanlar bile ki uygun bile denmez gerçekten yıkık dökük. Ben memurum küçük bir şehirde. İçim o kadar sıkılıyor ki. O kadar okudum atandım ama 9-10 bin kiralar istiyorlar ve ben geçim derdine düştüm. 7 binden aşağı yok zaten. Emlakçı parası depozito nakliye derken 20-30 binden aşağı tutmuyor. Tayin alıp aile evine dönmeme bir buçuk sene kaldı. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. 2 senelik ilişkimi sonlandırmıştım zaten 1-2 ay öncesinde onun sıkıntısı bunalımı bitmeden bu çıktı. Yeme bozukluğum var zaten 25 kilo vermiştim 6-7 kilosunu geri almıştım hala yemeye devam ediyorum moral bozukluğundan napcam bilmiyorum bunalımdayım nolcak böyle :KK43:
1) yeme bozuklugu taninizi kendiniz mi koydunuz ? kendiniz tani koyamazsiniz bu işler öyle basit değil,
diyetten sonra insanların yüzde 95 i kilo alıyor, insan fizyolojisinin normali bu

2) bu kira konusunu bir kaç şehir için anlıyorum
İstanbul Antalya vb
ama son yillarda çok şehir değiştirdim ve bana kiralar hala pahalı gelmiyor.
bulunduğum şehirde biraz şehir dışındaki cidden lüks evler(baştan başa siyah dolaplar , giyinme odalar vs vs ) 4 bin civarı
ayrıca memursunuz,
zaten ülkede gelinecek en risksiz yerdesiniz bana fazla dramatik geldiniz.

Back
X