Teşekkür ediyorum,aminHayırlı olsun tebrikler iyi olmanıza da sevindim hep mutlu olun
Boşanmanız ne kadar sürdü ?Herkese selam kızlar.Konularımdan takip etmiş,yorum ve tavsiyeler de bulunan tatlış kadınların şuan ki mutluluğumdan da haberi olmalarını bir hak gördüm kendimde.Öncelikle boşanma aşamasında bu siteyi kafam dağılsın diye kullanmıştım ama sizin yazmış olduğunuz destek mesajları o kadar motive olmamı sağladı ki teşekkür ediyorum.Çekişmeli boşanma davam bu sene 18 Eylül de çok şükür ki boşanma yönünde ki karar ile neticelendi ve özgürlüğüme kavuştum şükürler olsun.Çok çok zorlu bir süreçten şuan ki noktaya geldim ve ben başardım kızlarDarısı bu aşamada olup özgürlüğüne kavuşmak isteyen kız kardeşlerime olsun dualarım sizinle.Bu süreç çok zor çok sancılı evet ama inanın bana geçiyor,geçecek lütfen kendinize çok yüklenmeyin çok dua edin herşey çok daha güzel oluyor emin olun.Biz kadınlar çok kıymetleyiz kendimize değer verelim ve en önemlisi kendimizi sevelim çünküü bizden bir tane dah yokkk
1 sene 7 ay sürdüBoşanmanız ne kadar sürdü ?
Çok teşekkür ediyorum kesinlikle öyle ☺Geçmiş olsun. Eski konularınıza baktım, kurtulmuşsunuz. Kendinize yaptığınız en büyük iyilik bu.
Öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.Inanın bana ben avukat vs tutmadım benim 2 avantajım vardı birisi çocuğum yoktu çok şükür ki bir diğeri ise eski eşimin davalara katılmaması ve yazdığım dilekçelere ve verilen kararlara itiraz dahi etmeyip sessiz kalması oldu.Tabii ben hiç birşey talep etmedim açıkçası altınlarımı talep etmiştim ama o ayrı bir dava kapsamına girdiği ve davayı gereksiz uzatacağı için o hakkımdan feragat ettim sadece hakime hanım belirli bir tazminat istedi onu da alacağımı sanmıyorum zatenHayırlı olsun. 1,5 yıl mı sürdü davanız? Çekişmeli boşananlara tavsiyeleriniz var mı dava süreciyle ilgili? Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim
Amin,teşekkür ediyorumÇekişmeli boşanmalar maalesef böyle uzun , sıkıntılı ve tatsız oluyor.
Sonunda bitmiş olması sevindirici.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bundan sonraki yaşantınızda mutluluklar sizinle olsun.
Sevgiyle kalın.
Aminn çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz içinHayirli olsun yeni hayatinizda cok mutlu olun in sha Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?