güzel yardımlarınıza ihtiyacım var

dexter89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
427
9
118
Çorum
erkek arkadasım bana karsı cok ılgısız olmaya basladı.eskıden dıbımden ayrılmayan adam elımı bıle zorakı tutuyo sankı ben elını tutmak ıstıyorum dıyorum koluma gır dıyo .yaslı evlı cıftler gıbıyız aynı:)
ben ne laf soylesem hemen hakaretler terlemeler ve dalga gecmeye baslıyo.3 senedır onunlayım hıc bıseyı kafaya takmıyo adam.cok sakın ben adım attıkca kacıyo gıbı.sevıyo ama sankı ıcınde tereddutler yasıyo gıbı...
ben onla ne hayaller kuruyorum.davranısları karsısında cok gucsuzlesıyorum .ne yapmalıyım nasıl onu pesımde kostururum kızlar.hem sevıyorum hemde gelecegı cok dusunuyorum .ayrılmalımıyım ozunde cok ıyı ama cok sıkılgan bana nasıl asık edıcem tekrar nolur yardımm

Bence sende ilgini kes. Çok üstüne düşüyorsan eğer havalanmış olabilir.. Çok arama, ilgilenme, ilişkinizle ilgili kararsız gibi davran o zaman tutuşur. Yani durduk yere böyle olduysa sende öyle davran. Başka sıkıntılarınız varsa ondan dolayı böyleyse konuşmalısın..

kaçma taktiğini uygulaman lazım bu durumda...
uzaklaş biraz bakalım niyeti belli olur o zaman..

Herkesin dediği gibi kendini çek bakalım..Mesela, elini tutmuyorsa hiç eline uzanma,oralı bile olma..Normal arkadaş gibi yürü,koluna da girme.. Koluma gir derse de aynen söyle "ne kola girmesi 40 yıllık evli gibi..Sevgiliyiz unuttun sanırım,elimi tutarsın yada böyle " de ufaktan bir rest yani.. :34: tepene çıkartma hemen..

Belki ilişki ciddileştikçe evlilik korkusu sarmıştır..Böylece o korkuyu da bastırmış olursun... :ssz: :kkk:

evlenmeyı ıstıyo bunu bılıyorum konusuyoruzda.ama cok tutarsız davranısları anıden sınırlenıyo bıseylere .gunaydın askım gun ıcınde askımmm canımmm aksamda ıyı geceler tum msjlasmamız bundan ıbaret dukkanı vı ar bazen onunla konuscak konu bıle buamıyorum davranısları yuzunden acaba bana sınırlenırmı dıye kendımı dedıgınız gıbı cekıcem ya ters teperse ondanda korkuyorum cokk

kendini çektiğin zaman eğer ters etki yaratırsa o zaman gerçekten sevgisinden emin değil anlamına gelir ki bu da iyi bir durum bence
çünkü en azından içini kemiren soruların cevabını almış olursun
böyle bir durumda tek taraflı sevgiyle de ilişki yürüyemeyeceğinden bitmesi daha hayırlı olur

evlenmeyı ıstıyo bunu bılıyorum konusuyoruzda.ama cok tutarsız davranısları anıden sınırlenıyo bıseylere .gunaydın askım gun ıcınde askımmm canımmm aksamda ıyı geceler tum msjlasmamız bundan ıbaret dukkanı vı ar bazen onunla konuscak konu bıle buamıyorum davranısları yuzunden acaba bana sınırlenırmı dıye kendımı dedıgınız gıbı cekıcem ya ters teperse ondanda korkuyorum cokk

Daha ne kadar ters tepecek ki ? Zaten size karşı ilgisi azalmış ve agresif bir halde.
Bu adam evleneceğiniz adam ise iyi düşünmelisiniz.
Sonradan biten ilgiler tekrar aşka dönüşmüyor.

Back
X