güzel yaşamak nedir

DENIZZE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
14
0
86
41
İstanbul
Herkese merhaba

Ben 37 yaşında, evli, 1 çocuk sahibi bir bayanım. ev hanımıyım. Bütün günüm nerdeyse evde geçiyor. Tabi pazar ve market alışverişini saymazsak. Arada arkadaşlarımla kahvaltıya yada yemeğe gidiyorum. kalan vaktim evimle, çoçuğumla ve eşimle ilgilenmekle geçiyor. genel olarak mutluyum. Ama bazen, vaktimin ne kadar boş geçtiğini düşünüyorum. Üretmiyorum, çalışmıyorum. her gün birbirinin aynı işleri yapıyorum. Her cuma sinemaya, tiyatroya ya da bir etkinliğe katılmaya niyet ediyorum. Sonra bir de bakıyorum cuma geçmşi gidiyor. Günler günleri kovalıyor ve ben yaşlanıyorum. Sizce güzel yaşamak, dolu dolu yaşamak nedir? Nasıl dolu dolu yaşanılır? Ne yapılır? sizler ne yapıyosunuz? Nasıl yaşamalıyız acaba hayatın hakkını verebilmek için??????*
Bir gün herşey için çok geç olacak. Bu günlerimiz geride kalmış ve biz yaşlanmış olacağız. pişmanlıklar yaşamak istemiyorum. Hayatımı evde geçirmekse hiç....

ben uygulayamam sanırım ama fikirlerim var ..Mesela her gün 1 saat açık havada yürümeyi ya da gidip bir spor salonuna üye olmayı birincil kural olarak düşünelim ,ikincisi merak duyduğunuz bir şey varsa onunla alakalı kurslar falan araştırabilirsiniz ,ya da camiye gidip bilmiyorsanız Kuran öğrenebilirsiniz ,altın günü düzenleyip en azından ufak birikimler yapabilirsiniz ..Kitap okuma alışkanlığınız var mı bilmiyorum ama haftada 1 kitap bitiricem diyebilirsiniz kendinize ..

güzel yaşamak görecelidir.herkes farklı şeylerle hayatını doldurmak ister.sizin yapmaktan hoşlandığınız etkinlikler neler? bir an imrendim aslında size.

Bence buradan bakınca gayet de güzel yaşıyorsunuz maşallah.
Aileniz sağ ve sağlıklıysa,maddi ve manevi olarak yeterliyseniz bence şükredip devam etmelisiniz güzel hayatınıza.

Seni tebrik ederim çok güzel bir soru.Güzel yaşamanın ilk kuralı bence mutluluk.İnsan mutluysa hayat güzel herşey güzel.Sinema tiyatro gibi bir çok aktiviteyi hepimiz istesekte herzaman olmuyor fakat birşeyi 1-2 ay isterde hala yapamıyorsan evet biraz tembelsin:) Spor yap haftada 3 gün.Bir günde mesela ytamadan önce yüz bakım maskesine ayırabilirsin.Ayda bir on günde bir ne zman istersen güzel bir sofra kur eşin çocugun basbasa yemek yiyin tatil planı ypın kültür gezisi planı yapın yada güzel şeylerden konuşup yemek yiyin.Aslında hepimizin eksiği gülmüyoruz.Komedi izleyip kahkaha ile gülmeliyiz stressss gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…