Güzell Eylül Annişleri Bebişlerimize Neler Aldik :)))

seren_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2007
2.604
3
116
43
İstanbul
CANLAR NABERSİNİİSSSSSsırnaşık şey
BEBİŞLERİMİZE NELER ALDIK BAKALIM HEPİMİZ BURAYA EKLEYELİM , FİKİRLER VERELİM VE PAYLAŞALIM NEDERSİNİSSSS:emir_bebek:

Canım bu hırkayı annem örmüş.. Çift taraflı

Beyaz hırkamız ve şapkamız..

ve yeleklerimiz bu
Bu modeli annem internette bir yerlerde görmüş..Ordan yapmış..

bunlarda kalan iplerden atkımız ve patiklerimiz

Benim anneannemin bebeğimize aldıkları da yarın artık...

Canım bu hırkayı annem örmüş.. Çift taraflı

Beyaz hırkamız ve şapkamız..

ve yeleklerimiz bu
Bu modeli annem internette bir yerlerde görmüş..Ordan yapmış..

bunlarda kalan iplerden atkımız ve patiklerimiz

Benim anneannemin bebeğimize aldıkları da yarın artık...

yavrukuşumm ellerıne saglık hepsı cok guzel ii gunlerde gıysın bebişin insallahh cnm devamını beklıyoruz ve dıger arkadaslarda eklesın pleaseeee

Canım çok güzeller annenin ellerine sağlık,
hayırlısıyla giydirmek nasip olur inşallah
bende annemdeyken süeter örmüştüm oda annemde kaldı
daha başkada bişey yapmadım henüzşutarafagitti

slmlar ben gecenlerde dayanamadım alısvrıse cıktım :)oglum ıcın bır kac tane tulum bır kac zıbın takımı corap gıbı seyler aldım.zaten cok sey almamak gerektıgını soyluyor tecrubelıler,hemen buyuyormus bebekler gıydıremıyormusun sonra.onun ıcın cokta almak ıstemedım ama her carsıya cıkısımda bırsey begenıp alıyorum:)

BUDA BENİM ÖRDÜĞÜM SÜVETERR...

BUDA BABASININ BEBEKLİK HIRKASI KAYINVALİDEM ÖRMÜŞ 79 SENESİNDE VE OĞLUŞUDA BABASININ HIRKASINI GİYECEEKK:))

BUDA YİNE BABASININ YAZLİK BADDANİYESİ BİRAZ PİKEYE BENZİYORsırnaşık şey

BUDA BENİM BEBEKLİĞİMDEN KALAN BENİM AYAKLI TULUMUMMUŞ EH ERKEĞEDE GİYDİRİLİR NASILSA RENGİ SARIIInaniknanik

GEÇEN PAZAR OĞLUŞUMA ALDIĞIM SPOR AYAKKABILAR ÇOOKK GÜZELİNDİRİMDEN ALDIM ORTAPEDİK KIZLAR AKLINIZDA BULUNSUN 19,90 YTL:emir_bebek:

ŞİMDİLİK BENİMKİLER BUNLAR KISSLAR DAHA HENÜZ ALIŞVERİŞE CIKMADIM AMA 1-2 HAFTA SONRA CIKMAYI DÜŞÜNÜYORUM VALLA 7. AYIMI BEKLERSEM AGIRLASIRIM DIYE KORKTUM GEZEMEM BELKI O YUZDEN MAYIS AYINDA OĞLUŞA ALIŞVERİŞ ZAMANIIIIIII:teytey:

Seren cimmm
Ne güzell bebişin en değerli giysileri... Bende kendi battaniyelerimi falan buldurdum anneme.. Onları kullanıcam diye... Onları da alınca eklerim

Seren cimmm
Ne güzell bebişin en değerli giysileri... Bende kendi battaniyelerimi falan buldurdum anneme.. Onları kullanıcam diye... Onları da alınca eklerim

evet cnm dedıgın gıbı babasının annesının gıyısılerını gıyecegı ıcın şanslılar valla nebılım buda baska bır duygu bence :utangac: senınde devamını beklıyorum cnm bıtanesin sen bee:))))):emir_bebek:

Şimdi sıra da büyük anneannenin aldıkları
battaniyemiz peluş..

bunlarda penye battaniyelerimiz

Bu da tulumumuz

Bunlarda patikli altlarımız ve çoraplarımız

:nazar::nazar::nazar:

BUDA BENİM ÖRDÜĞÜM SÜVETERR...

BUDA BABASININ BEBEKLİK HIRKASI KAYINVALİDEM ÖRMÜŞ 79 SENESİNDE VE OĞLUŞUDA BABASININ HIRKASINI GİYECEEKK:))

BUDA YİNE BABASININ YAZLİK BADDANİYESİ BİRAZ PİKEYE BENZİYORsırnaşık şey

BUDA BENİM BEBEKLİĞİMDEN KALAN BENİM AYAKLI TULUMUMMUŞ EH ERKEĞEDE GİYDİRİLİR NASILSA RENGİ SARIIInaniknanik

GEÇEN PAZAR OĞLUŞUMA ALDIĞIM SPOR AYAKKABILAR ÇOOKK GÜZELİNDİRİMDEN ALDIM ORTAPEDİK KIZLAR AKLINIZDA BULUNSUN 19,90 YTL:emir_bebek:

ŞİMDİLİK BENİMKİLER BUNLAR KISSLAR DAHA HENÜZ ALIŞVERİŞE CIKMADIM AMA 1-2 HAFTA SONRA CIKMAYI DÜŞÜNÜYORUM VALLA 7. AYIMI BEKLERSEM AGIRLASIRIM DIYE KORKTUM GEZEMEM BELKI O YUZDEN MAYIS AYINDA OĞLUŞA ALIŞVERİŞ ZAMANIIIIIII:teytey:

hepsi cok güzel cnm özellikle de batteniye tam nostaljik havada güle güle büyüt bebişini onlarla

Şimdi sıra da büyük anneannenin aldıkları
battaniyemiz peluş..

bunlarda penye battaniyelerimiz

Bu da tulumumuz

Bunlarda patikli altlarımız ve çoraplarımız

:nazar::nazar::nazar:

cok cicile bebişnin iyi günlerde giydir aldıgın bu şirin kıyafetleri güzelim

ay hepsi birbirinden güsel Allah hayırlı bebeişler nasip etsin inşallah hepimize...benim de annem kayınvalidem örüyolar şimdilik 2 atkı 1 patik,iki süeter bir de örme pantolonumuz oldu:)))

seren cansu çok güzel şeyler almışsınız valla gıpta ile baktım :1hug:
ben sadece havlusunu ve bitanede önlük aldım onun dışında 4 takım bebe giysisi arkadaşlarımdan geldi 3 adette badi geldi ama malesef ki benim resimlerini buraya koymam için donanımım yok:çok üzgünüm: ama eger resim çeker ve pc ye aktarabilirsem emin ol burdan tüm eylül annişleriyle paylaşcam :enbuyukkk:

seren cansu çok güzel şeyler almışsınız valla gıpta ile baktım :1hug:
ben sadece havlusunu ve bitanede önlük aldım onun dışında 4 takım bebe giysisi arkadaşlarımdan geldi 3 adette badi geldi ama malesef ki benim resimlerini buraya koymam için donanımım yok:çok üzgünüm: ama eger resim çeker ve pc ye aktarabilirsem emin ol burdan tüm eylül annişleriyle paylaşcam

SAOL BİTANEMMM BİZİM BEBİŞ BENIM VE BABASINDAN KALANLARIDA GİYECEK VALLAAsırnaşık şey SENDENDE EN KISA ZAMANDA RESİM BEKLİYORUZ CANIMMMM OPTUM SENİİİ

ESRACIM SANADA TEŞKÜR ETTİM BİTANEMM SENİNDE ALDIKLARINI BURDA GORMEK İSTİYOOORUUZZZZZŞeniz

arkadaşlar bu benim aldığım bebişimin havlusu

buda önlüğü

bu alt açmayıda aynı zamanda komşum olan arkadaşım almış

bunlarıda canım iş arkadaşlarım almışlar
teyzeleri ogluşumun kıyafetleri bu kadar bi bohçasıda en büyük ablam hazırlamış ama sanırım doğuma yakın yada doğumda getircek annannesinin da yaptıklarına getirdigin de çeker koyarız artıka.s.

Back
X