GÜZELLER Bİ BAKIN HELEEE

Gece Nemi

Güllerin Efendisi
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
120
200
23
35
5bucuk yiilik evliyim 2tane prensesim var.her evlilikte oldugu gibi bizimde ufak tefek sıkıntılarımız olmuştur anca şükürler olsun simdi cok mutluyuzzz.tek sıkıntımız eşimin fazla kilolari.28yasinda ama türk kasımız bayagi bi ilerledi:anneadayı:.cok kafasina takiyo ayrica tabi sagligi acisindan da iyi degil. ve bende bugunlerde bi arastirmaya koyuldum ve; Deniz Seki, Ikbal Gürpınar gibi unlulerinde kilo verdigi , hani su alttada bazen reklami cika AlkaDays damlasindan siparis verdim bugun esime sürpriz olsun diye.pazartesi elinizde olur dediler ancak yine de icimde ters bi etki etmesin diye şüphe var.lutfen bi bilginiz yada kullanmis bi tanidiginiz, aldiginiz bi duyum varsa benimle paylaşır mısınızo_O
simdiden TEŞEKKÜRLER :KK48::KK54::KK54:

yediklerine filan dikkat etse gitmez mi ki o kilolar? yani damla filan gobegini eritir baska bi yan etkisi olusur belki.:KK43:

dikkat etmeye calisiyo ama gitmiyo bi türlü.sauna esofmanda aldik ama pek kullanmadi o zamanlar.bi yan etkisi filan yok diye okudum.uzmanlarda oneriyo ama bilmiyorum ki iyi mi ettim kotu mu:KK43:

yaptığınız yemeklerle esinize yardımcı olun babam ne zaman rejime girse annem hamurişi yapiyor :)

Aman aman yapma lütfen o damlalar haplardan çok ölen var,bana olmaz deme hiç belli olmaz.

alkali damla mı yanlış anlamadıysam bi sorun olcagını sanmıyorum herkes öneriyo ama eczaneden alsaydınn daha iyi olurdu

dikkat etmeye calisiyo ama gitmiyo bi türlü.sauna esofmanda aldik ama pek kullanmadi o zamanlar.bi yan etkisi filan yok diye okudum.uzmanlarda oneriyo ama bilmiyorum ki iyi mi ettim kotu mu:KK43:
Almadan önce hakkında şikayet var mı yokmuydu ona bakmadınız mı mesela şikayet vara bakabilirsiniz.

Kilo vermekte zorlaniyorsa insulin direnci olabilir. Sordugunuz sey hakkinda bilgim yok. Umarim bir an önce saglikli kilosuna kavusur.

yaptığınız yemeklerle esinize yardımcı olun babam ne zaman rejime girse annem hamurişi yapiyor :)
AYY COK GÜLDÜM BUNA YAA:KK71:.AYNISI BIZDE DE VARRR.bugun sabah damla siparisini verdim ogleden sonra kayseri manti sıktım.:KK28::-)sana da salata yapayim karsilikli yiyelim diyorum kabul etmiyo:KK70:

TE="tamtumtom, post: 39043747, member: 436940"]Kilo vermekte zorlaniyorsa insulin direnci olabilir. Sordugunuz sey hakkinda bilgim yok. Umarim bir an önce saglikli kilosuna kavusur.[/QUOTE]
TESEKKUR EDERIM.AMA YOK YANI YEMEKLERDE SUNU YIYIM YOK SUNY YEMEYIM GIBU BI SIKINTIMIZ YOK ACIKCASI.ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN MISALI.AMA RAHATSIZDA OLUYO.BELKI BU BI BASLANGIC OLUR DIYE DUSUNDUM.AYDA 6 7KILO GIBI CIDDI RAKAMLAR VERIYOLAR.BUNUNLA BIRLIKTE YEDIKLERINE DIKKAT EDECETIR AMA O DA iSTIYO CUNKU ZAYIFLAMAK.BI TEK GOBEK VAR YAA

İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rallari-lutfen-okuyunuz.737655/#post-36484592

Back
X