Belgenin aynisi bende var canim.. saglik bakanligi kaymakamligin icindemi?Neden bu arada senedi yırttıydınız, oradan o hizmeti aldığınıza dair elinizde başka belge var mı? Hangi işlemleri yaptırdınız ve sanırım sağlık bakanlığına şikayet edebilirsınız.
Gittim tahlil yaptirdim 500 lira harcadim tahlillere hicbir sorun yokBaşka bi probleminiz olmasın ? 3 ayda geçmeyen sivilce ve artarak giden sivilce ciltbakımıyla alakalı gibi durmuyo
Bi dermatoloğa mı gitseniz önce daha iyi olur gibi
Hayir ama sikayet etmiyim diye dermapen teklif ettiler geciririz dediler ama kabul etmedimDermapen yapıp abuk subuk seyler mi sürdüler yüzünüze yoksa?
Sozlesmenin fotokobisi ve makbuzlar mevcutSanırım faturanız yok.
Randevu aldığınıza dair bir kağıt, mesajlaşma vs varsa ispat edebilirsiniz.
Eğer oradan mağdur olan başka birileriyle birlikte hareket ederseniz dönütğ daha kolay alabilirsiniz.
Tek bir kişiyle malesef yaptırım olmuyor.
Güzel kafaBimer'e ve cimer'e yazın bence.
Benim arkadaşımın da yüzünde yanık izi gibi hasar bırakmıştı gittiği yer, şikayetçi olmasın diye tüm vücut lazer epilasyon teklif ettiler, arkadaşım da kabul etti :)
Çok ciddiyim. Zaten killanma problemi olan bir arkadaştı, yüzü de iğneli epilasyon ile yanmıştı. öyle teklif gelince 'olan olmus' dedi, kabul etti :)Güzel kafa
Ben olsam ben de kabul ederdim. “Olan olmuş” mantığı tam benlik.Çok ciddiyim. Zaten killanma problemi olan bir arkadaştı, yüzü de iğneli epilasyon ile yanmıştı. öyle teklif gelince 'olan olmus' dedi, kabul etti :)
Çok ciddiyim. Zaten killanma problemi olan bir arkadaştı, yüzü de iğneli epilasyon ile yanmıştı. öyle teklif gelince 'olan olmus' dedi, kabul etti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?