Guzellik merkezinde yuzumu mahvettiler napabilirim?

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Bi merkezde Ben lazere ve cilt bakimina gidiyorum yuzumde onceden bir tane bile sivilce yoktu evet harika bi yuzum yoktu 2 tane sivilce izim vardi ama baska hicbisey yoktu. Cilt bakimiyla yuzumu mahvettiler meger aliexpressten cin mali kremler maskeler getiriyolarmis onlarla cilt bakimi yapmislar bunu oranin musterisinden duydum mahvettiler yuzum sivilce tarlasi oldu 3 aydir gecmiyor daha betere gidiyo makyajsiz disari cikamiyorum. Napicam bilmiyorum bugun senedimi yirtin diye bagirdim sikayet etmiyim diye yirttilar yoksa senedi parasiz iptal etmiyorlar. Ama sikayet edicem nereye ediliyor? Biri kaymakamliga dilekce ver falan dedi? Saglik bakanligina nerden ulasabilirim

Öncelikle geçmiş olsun, ne yazık ki bu alan Resul'e edilmiyor, cilt hekimleri ya da plastik cerrahlar sanırım imza yetkilerini kullanıyorlar bu yerlerden komisyon alıyorlar ama içlerinde ne dönüyor kimse umursamıyor da.

Neden bu arada senedi yırttıydınız, oradan o hizmeti aldığınıza dair elinizde başka belge var mı? Hangi işlemleri yaptırdınız ve sanırım sağlık bakanlığına şikayet edebilirsınız.

Neden bu arada senedi yırttıydınız, oradan o hizmeti aldığınıza dair elinizde başka belge var mı? Hangi işlemleri yaptırdınız ve sanırım sağlık bakanlığına şikayet edebilirsınız.
Belgenin aynisi bende var canim.. saglik bakanligi kaymakamligin icindemi?

Başka bi probleminiz olmasın ? 3 ayda geçmeyen sivilce ve artarak giden sivilce ciltbakımıyla alakalı gibi durmuyo

Bi dermatoloğa mı gitseniz önce daha iyi olur gibi

Bimer'e ve cimer'e yazın bence.
Benim arkadaşımın da yüzünde yanık izi gibi hasar bırakmıştı gittiği yer, şikayetçi olmasın diye tüm vücut lazer epilasyon teklif ettiler, arkadaşım da kabul etti :)

Başka bi probleminiz olmasın ? 3 ayda geçmeyen sivilce ve artarak giden sivilce ciltbakımıyla alakalı gibi durmuyo

Bi dermatoloğa mı gitseniz önce daha iyi olur gibi
Gittim tahlil yaptirdim 500 lira harcadim tahlillere hicbir sorun yok

Sanırım faturanız yok.
Randevu aldığınıza dair bir kağıt, mesajlaşma vs varsa ispat edebilirsiniz.
Eğer oradan mağdur olan başka birileriyle birlikte hareket ederseniz dönütğ daha kolay alabilirsiniz.
Tek bir kişiyle malesef yaptırım olmuyor.

Sağlık bakanlığına, tüketici hattına başvurun. Kaymakamlıkta ya da belediyede her ilin tüketici konseyi vardır oraya da gidin.

Sozlesmenin fotokobisi ve makbuzlar mevcut

benım annem estetisyen bu ıslerı bılen bırı olarak yazıyorum
once bır cıldıyeye gıdın durumu anlatın ve bu durumun uygulama hatasından mı degıl mı onu bır netlestırın
eger kullanılan urunler ve veya uygulama hatası nedenıyle olusmussa bunu yazsın elınızde bır uzmandan resmı bı belge olsun once bır ıspatlayın
sonra o belgeyı aslı gıbı yaptırın noterde. aslı gıbı yaptırdıgınız sızde kalsın
doktordan aldıgınız belgeyle bırlıkte ordan hızmet karsılıgı aldıgınız faturayı da saglık bakanlıgına bımere cımere dılekce yazarak ve maıl dolayısıyla bıldırın

belkı hormonal bır durum yasıyorsunuz haklıyken haksız durumuna dusersenız ıftıradan sıze dava acabılırler cunku . emın olun once

Geçmiş olsun Emin değilim ama Belediyelerin sağlık işleri müdürlükleri var oraya bir başvur şikayet için yetkili merci onlar değilse bile en azından yol gösterirler.
cilt bakımı sonrası bende sivilcelenme problemi yaşıyorum benim gittiğim yer düzgün ürün kullanıyor ama demek ki bir şekilde yaramıyor.
Ben önce dermatoloğa gittim roacc... diye bir ilaç için tahlil istedi sonucu alınca bu ilacı kullanamayacağımı söyledi benzamy.. diye bir ilaç reçete etti birde nemlendirici tavsiye etti. Bu ilaçta bende ürtiker diye bir alerji yaptımı yüzüm tanınmaz hale geldi.
Tekrar gittim bu sefer sivilcelerden bir kaç tanesi uçsuz içeriden şiş şekilde ağrılı bir haldeydi son gittiğimde antibiyotik verdi.
Antibiyotik bitince başka yere gittim oda sağ olsun ürün satma peşindeydi ürünlerde eh işde ama işe yaradı denemez.
Öyle böyle bir şekilde düzeldiler bir daha cilt bakımı yaptıracağımı sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…