- 23 Ocak 2016
- 35.367
- 51.219
- 598
- Konu Sahibi gulbelalidir
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallahbenim de takıntım var bu konuda. çocukken çok güzel bir kız çocuğuydum sarışın renkli gözlü gamzeli her gören ne kadar güzelsin derdi ajansa verin derlerdi aileme. tabii büyüdüm ergenlikte aşırı zayıfladım. bu sefer herkes kiloma takmaya başladı. kuru göt iskelet. annem de balık etli birisidir zayıf olmasına rağmen. bu yüzden ergenliğim çok zordu. kendimi asla beğenmezdim. zaten çok geç regl oldum lise 1. sınıf sonunda. Allah'ım 12 yaşındaki kızın memeleri bile benden büyüktü. şimdi allahtan daha iyiyim kilo aldım zayıfım ama hatlarım oluştu en azından memelerim büyüdü. herkes yüzüme ne kadar güzel derdi. trafik kazası geçirdim yüzüm mahvoldu darbe aldı burnum çenem. estetik yaptırdım. şimdi de ay çok sıradan oldun ay burnun böyle diyorlar. ama artık etkilenmiyorum eskisi gibi. benim güzelliğimi bu belirlemez. kime göre güzellik neye göre güzellik. hiç tanımadığım insan bile görüştüğüm an estetiğimi konuşuyor. hiç öyle süslü gezen biri de olamadım ama bence süslü biriyim. eşofmanla geziyorum ama bence süslüyüm . benim için mesela kişisel bakım daha önemlidir. temiz görüntü önemli. kaç yaşına geldim hala büyük memeli kadınlara özeniyorum bana da onlar güzel geliyor

Büyük memeli kadınlara özeniyorum kısmına güldüm affet