Güzellik Uzmanlğıı kursu

blackanqel90

Önemli Olan Poz Değil, O Anki Mutluluktur..
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
2.973
1.379
248
Bayanlar merhaba nereye açacagımı bilemedim buradan sorayımdedim :)
Güzellik uzmanlıgı kursuna gitmek istiyorum.Halk eğitim kapsamlıgı olmadıgı için özel kurs arayışındayım bir kaç tane buldum aslında 2750 2100 gibi fiyatlar aldım.2000 Tl yi gözden çıkardım zaten onda sorun yok :)
İstanbul kadıköy maltepe kartal hatta karşıda dahi olabilir meb onaylı sertifika ve staj sunan bildiğiniz güvendiğiniz kurslar varmı acaba ?

Merhaba tekrar kimse cevap vermemiş konuma ama ben belki merak eden benim gibi yer arayan olursa diye yazmak istiyorum.Araştırmalarımdan ,görüşmelerimden sonra royal eğitim kurumuna karar verdim şuanda oraya gidiyorum ve yaklaşık 1 ay sonra kursum bitiyor.Yetersiz kaldıgını düşündüğünüz uygulamaları tekrarlayabiliyorlar isteğe göre.Yani bir defa yaparız daha yok demiyorlar.Bana ve diğer arkadaşlarıma kazandırdıkları teori ve uygulama dersleri gayet yeterli.Kursumun bitmesine 1 ay kala bile herşeyi ögrendim cihazlar teoriler v.s 1 ay boyuncada kozmetoloji ve sınav hazırlık için tekrarlarımız olucak.Fiyatıda diğerler yerler ile orantılı eksiği fazlası yok

Merhaba.. Kurta aldıgın egitim teori ve uygulama olarak nasıl işliyor? Ayrıca kaç ay sürüyor ben 4 yıl okudum ve artık kurslu olan estetisyen çok zor iş buluyor haberın olsun eskısı gıbı kolay degıl

Merhaba.. Kurta aldıgın egitim teori ve uygulama olarak nasıl işliyor? Ayrıca kaç ay sürüyor ben 4 yıl okudum ve artık kurslu olan estetisyen çok zor iş buluyor haberın olsun eskısı gıbı kolay degıl
Merhaba yeni gördüm mesajınızı.Önceliğimiz teori dersleri oluyor,uygulamaları izleyip tek tek uyguluyoruz.Yetersiz kaldıgımızda tekrarlıyoruz.Ben zevkle ögrenıyorum,severekte çalışacagımı biliyorum.İş konusuna gelince İstanbulda oldukça var.Sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum bu konuda.Tek ihtiyacım olan şey deneyim bunun içinde kursumla ve hocalarımla iletişimde kalıcam ilk deneyim konusunda yardımcı olucaklar.
Benim hedefim belgemi alıp çalışmak değil usta öğreticiliğe ulaşmak bunun içinde bol deneyim,bol eğitim ve zamana ihtiyacım var.Bu benim için ilk adım ve ileride kendi işyerimide kurmak istiyorum :)

harikaa :KK68:ben de ilerde bu tip bir kursa gitmek istiyorum.gündüz çalışıyorum.acaba sadece haftasonları olan kurs var mı?ankara için bilgisi olanlar da vardır belki : )

harikaa :KK68:ben de ilerde bu tip bir kursa gitmek istiyorum.gündüz çalışıyorum.acaba sadece haftasonları olan kurs var mı?ankara için bilgisi olanlar da vardır belki : )
İnternet üzerinden araştırıp tek tek aradım hatta birden fazla yere gidip yüz yüze konuştum.Mutlaka vardır hafta sonu kursları Ankara'da.Talep olduğu zaman açıyor çoğu kurs hafta sonu dersi

İnternet üzerinden araştırıp tek tek aradım hatta birden fazla yere gidip yüz yüze konuştum.Mutlaka vardır hafta sonu kursları Ankara'da.Talep olduğu zaman açıyor çoğu kurs hafta sonu dersi
teşekkürler : ) ben de bir araştırayım o zaman, benimki sadece merak,ilgi duyuyorum ve seviyorum,kimbilir 2. bir işim olur belki de : )

Ben de eğer su an okuduğum meslekte atanamazsam veya yapmak istemezsem ya bu tarz güzellik kurslarına gitmek istiyorum bana ait bir calisma yerim olsun diye, ya da bir butik açmak istiyorum.. İnşallah istediğin yere ulasirsn canm :)

Ben de eğer su an okuduğum meslekte atanamazsam veya yapmak istemezsem ya bu tarz güzellik kurslarına gitmek istiyorum bana ait bir calisma yerim olsun diye, ya da bir butik açmak istiyorum.. İnşallah istediğin yere ulasirsn canm :)
İnşallah çok teşekkür ediyorum :) Hepimizin gönlüne göre olur umarım herşey :KK68::KK68:

Merhaba Arkadaşlar Güzellik Uzmanlığı kursuna gitmek istediğinizi söylüyorsunuz
doğru karar vermeniz için sizlere ip uçları vereyim
1. Eğitim Verdiğiniz kurumun eğitim günü en az 2 gün olamlı
2.Eğitim veren Usta Öğreticinin Belgesi olmak zorunda Usta Öğretici Belgesi (Hoş Belgesi olup bilgisi olmayan da olabiliyor)
3. Eğitim Veren Usta Öğreticinin mutlaka çalışma tecrübesi olması lazım ki hem teorik hem pratik bilgileri iyi verebilsin ...
4.Kursa Gitmek istediğiniz branşlarla ilgili illaki özel kursları tercih etmek zorunda değilsiniz Güzellik Uzmanlığıyla ilgili odalar var o odalarda da eğitim talebinde bulunup hem işinin ehli hemde uygun fiyata eğitim alabilirsiniz....

Back
X