• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güzin abla gibi hissediyorum kendimi

yarali__kalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
46
16
3
Selam arkadaslar
Herkes gibi benimde arkadasalarim var hatta cok yakin olduklarimda var. Sorunum su ben herkesin saatlerce derdini dinliyorum cozum bulmaya calisiyorm. Hosumada gidiyo ama bana gelince beni dinleyen yok sanki benim sıkıntlarim onlar icin onemsiz. Ve bu insani cok kiriyo kimseyede bisey diyemiyorm ama dayanamiyormda artik. Sizce napmaliyim.

O çok zor bişey...
Herkes mi öyle yoksa bazı kişiler mi?
Eski bir arkadaşım aklıma geldi.... otobüste bile bıt bıt bıtt beynimi yerdi..:KK75:
Bana demezdiki sen naptın.. hep dinle dinle olmuyor anlıycan
Bu bencillik ve karşı tarafı önemsememek.
Hayatımda bu tür insanları barındırmayalı çok oldu..
Ama sen herkes böyle diyorsun.. çok garip ya

Selam arkadaslar
Herkes gibi benimde arkadasalarim var hatta cok yakin olduklarimda var. Sorunum su ben herkesin saatlerce derdini dinliyorum cozum bulmaya calisiyorm. Hosumada gidiyo ama bana gelince beni dinleyen yok sanki benim sıkıntlarim onlar icin onemsiz. Ve bu insani cok kiriyo kimseyede bisey diyemiyorm ama dayanamiyormda artik. Sizce napmaliyim.

Aynısı bende de vardı çok kötü zamanlar geçirdim bir tane bile kimsem yoktu yanımda ben aradığım zaman da bile müsait olmuyorlardı sonra hepsine soğuk davranmaya umursamamaya başladım kafam rahat ;)

Cok tesekkurler :) ya dün gece olan bardagi tasiran son damlayadi galiba. Birisi ile tanistim ve arkadasima bna akil vermrsini soyledim napicagimi bilmiyodm. Simdi Zamanim yok dedi. Bende Tamam dedjm bekledm bi kac saat sonra basladi kendi sıkntilarini anlatmaya. :KK14:Ee tabi insan utniyo tekrar ayni seyi sormaya bidaha aklina gelmedm anlicaginiz.
Sadece o arkadasimda degil bitaneside hamile hep soruyorm nasil diye oda anlatiyo tabi evlilikte sıkinti cok ama insan demezmi hic senin neyin var diye :KK43: artik milleti dinlemekten kafam şişti.

Son düzenleme:
Selam arkadaslar

Bence sizi her koşulda büyütmüşler ve sizin de bi sorununuz olduğunu bile düşünemez olmuşlar.Hep veren taraf olmuşsunuz. Sanki " derdi olsa o kendi çözer. Bizim sorunlarımızı bile o çözüyor en nihayetinde" der olmuşlar. Sizin kendinize yeteceğinizi düşünmüşler ama bir psikologun bile psikiyatrik tedaviye ihtiyacı olduğunu bilmeliler.
En azından biraz sorunlarım var deseniz. Yani sonuçta empati kurmalarına yardımcı olun.....
Bu arada yine siz yardımcı oluyorsunuz :)

Benim bi iki arkadasim boyle uzun uzun dertlerini anlatirlardi beynimi sey ederlerdi bende kisa kisa cevap verir gecistirirdim cunku dedigin gibi benim dertlerimi takmazlardi sende dene iyi oluyo bence :)

Back
X