guzuuu da hamile! pko ya ragmen:-)

guzuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
79
2
26
İstanbul
Kızlar gecen ay pko gorduguu soyledi doktor adetin 3. Gunu hormon testi yaptirmam gerekiyordu ama bi hafta gecti ( gecen ay 15 gun gecmisti). Yilbasinda umutsuzca test aldim gece yapti aninda pozitif gordum sok oldum hic ummuyodum bu zamana kadar belki 30 kere test yapmisimdir:-) bugun doktora gittim vajinal ultrasonla minicik bi kese gorundu tahminen 4 hafta gibi dedi yani 14. Gun degil 20. Gun yumurtlamisim 3 gundur pembe akinti 2 damla da kan gelmisti progestan verdi dinlen dedi bilmeden cok agirlik kaldirdim cok yordum kendimi aman siz dikkat edin sunu anladimki herseyin bi zamani var ins saglikla kucagima almak nasip olur:-) cok mutluyum allah isteyenlere tez zamada hayirlisini versin bu arada belirtileriimi yazayim goguslerimde cok duyarlilik hassasiyet oldu suan hafiflefi akintim vardi arada goz kararmasi oldu ve duygusallastim herseye aglayabilirim hemen:-)

hayırlı olsun çok güzel ve uzuunnn bi dönem seni bekliyo.. hayırlısıyla kucağına alırsın işallah

hayırlı olsun çok güzel ve uzuunnn bi dönem seni bekliyo.. hayırlısıyla kucağına alırsın işallah

çok teşekkür ederim inş. öyle olur biraz moralim bozuk 5-10 dk dolansam bi iş yapsam pembe akıntı geliyor uzanıp dinlenince gelmiyor böyle olan varmı ne zaman geçer bi zararı olurmu acaba..

çok teşekkür ederim inş. öyle olur biraz moralim bozuk 5-10 dk dolansam bi iş yapsam pembe akıntı geliyor uzanıp dinlenince gelmiyor böyle olan varmı ne zaman geçer bi zararı olurmu acaba..

tabiki çok normal bi durum bu 3 ay bitene kadar çok normal hatta her bünye aynı olmuyo doktorunla görüş progestan verebilir ben 16. haftada aşırı yorgunluktan bi düşük tehtdi geçirdim ondan sonra yorulsam hemen ya sancı yapıyo yada başka bişi çıkıyo o yüzden çok yorulmucaksın umarım çalışmıyosundur ben şu an idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum geçmiyo bi türlü 1 saat ayakta kalsam kasıklarım belim ağrıyo idrarım zor çıkıyo yani anlıcan her dönemde farklı sorunlar var hepsinin çaresi ayaklarını uzatıp dinlenmek ve su içmek ben pek yapamasamda
sen yapmaya çalış ilk 3 ay çok önemli dediğim gibi

Son düzenleme:
tabiki çok normal bi durum bu 3 ay bitene kadar çok normal hatta her bünye aynı olmuyo doktorunla görüş progestan verebilir ben 16. haftada aşırı yorgunluktan bi düşük tehtdi geçirdim ondan sonra yorulsam hemen ya sancı yapıyo yada başka bişi çıkıyo o yüzden çok yorulmucaksın umarım çalışmıyosundur ben şu an idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum geçmiyo bi türlü 1 saat ayakta kalsam kasıklarım belim ağrıyo idrarım zor çıkıyo yani anlıcan her dönemde farklı sorunlar var hepsinin çaresi ayaklarını uzatıp dinlenmek ve su içmek ben pek yapamasamda
sen yapmaya çalış ilk 3 ay çok önemli dediğim gibi
doğru söylüyorsun hatta ileri aylarda yorgunluktan çocuk doğum kanalına girio aşşağıya iniyor dinlenmek lazım çalışmıyorm da ev işleri var yardım edecek kimsede yok tam durmuştu pembe leke bi temizlik yaptm yine geldi progestan içiyorum zaten bakalım hayırlısı bugun doktora gittim çok şükür kalp atışını yolk sac kesesini gördük ama doktorum geç yumurtlamalarda genelde düşük riski olur dedi çünkü rahimin hazır olmadığı bi dönemde yerleşme olmaya çalışıyor dedi mantıklı sana da geçmiş olsun dikkat et sende

sürekli dinlenmen gerek ,pempe kan gelmesi iyi değil,düşük olabilir,yattığın yerden kalkma ve ilaçlarını iç.

Back
X