GYNO-MAX XL 3 vajinal ovul fitil kullananlar acil sorum olacak ?...

tlskm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
265
74
73
Kizlar merhaba
Kafami bocalayan bir soru var.
Ben doktora gittigimde belirtmis oldugum ilaci doktorum verdi ve bana adetim bittiginde 3 gun kullanmami soyledi ? Ama bana bu fitili kullandigimda iliski olmamasi gerektigini soyledi. Neyse benbaska doktora daha ciktim ve bu kullanacgim ilaclari onada gosterdim kullanmamda bir sakinca olmadigini soyledi ama diger devlet hastanesindeki doktorun dedigini soylemedi bana belirtmedi yani iliski olsun yada olmasin diye bu gitmis oldugum ozel hastaneydi.

Neyse esiminde bu iltihabin ona gecmemsi icin ilac verdi ikimizinde kullanmasi gerektigini soyledi misal ben bu fitili bu aksam kullanmaya basladim ve pazar gunu biticek 3 adetti .

Benim cuma yada cumartesi iliski oldugundaa yani 5 gun aradan sonra iliskide sikinti olurmu egerki olusan bir gebelik olursa bilmiyorumda kismet yinede birde bende prolaktin yuksekligide var ne dersiniz kizlar bana bir yardimci olun kafam karisti...

Tesekkurler simdiden...

Kizlar kullanan yokmu ? Acil cevap bekliyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…