Merhaba biz de sürece göre ki umarım gerek kalmaz

gideceğiz, bilgi almıştım onlardan baya ilgililer de araştırdım en iyisi diyorlardı, eşim azosperm tese sonucu bekleyeceğiz. Giden olursa ben de ilk ağızdan bilgilenmek isterim. Bana yazdıkları mesaj şu;
Tedavi sizin adet döngünüz ile başlar adet olduğunuz ilk gün bize haber verirsiniz 2 ya da 3 günü Doktor yönlendirmesi yaparız ve muayeneye gidersiniz bu muayenede rahminiz kontrol edilir Herhangi bir problem yok ise eğer 12 gün kadar bir ön tedavi süreciniz olur ve ilaç kullanırsınız bu süre içerisinde Eşinizin fiziksel kriterlerini uygun kan grubu ile uyumlu bir sperm hücresi adınıza revize edilir Biz Danimarka cryos sperm bankası ile birlikte çalışıyoruz Bu dünyanın en büyük sperm bankasıdır sizin ön tedaviniz Türkiye'de tamamlandıktan sonra Kıbrıs'a gelişini sağlanır Burada her şey yolunda giderse 6 gece kalırsınız geldiğinizde sizden yumurta toplanır aynı gün içerisinde sperm hücresi ile laboratuvar ortamında döllenir embriyolar aynı hafta içerisinde oluşur oluşan embriyoların gelişmesine bağlı işlemi yapacak olan Doktor Murat Önal'ın kararına bağlı olarak 3 ya da 5 günde rahminize 2 ya da 3 tane embriyo transferi sağlanır Transferden bir gün sonra dönüş yapabilirsiniz 12 gün sonra kanda gebelik testi yaparak sonuç öğrenebilirsiniz merkez olarak %80-85 başarı oranımız var ama bu tedavide başarıyı belirleyecek olan faktör sizden toplayacağımız yumurta sayısı ve kalitesidir bu Tedavinin maliyeti merkezimizde 4.500 Euro dur Bunun içerisine tedavi içerisinde kullanmanız gereken ilaçlar yapılması gereken testler Kıbrıs'a gelişinizdeki konaklama Ulaşım ve biletler fiyata dahil değildir tedavi düşünürseniz size yardımcı olmak adına her şey yolunda giderse kalacağınız 6 gece 3 yıldızlı otel sabah akşam yemeği dahil siz ve Eşinizin konaklaması hastane Otel Havaalanı arasında kullanacağınız taksi hizmetini dahil edebilirim ekstra oluşacak olan maliyet tedavi içerisindeki ilaçlar testler Gideceğiniz Doktor muayene ücreti Kıbrıs'a gelişinizdeki biletlerdir