• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri gynolife tüp bebek

O merkezi cok duydum kiprisda bende baska bir yere gitmiştim simdi orayi düşünüyorum

Merhaba biz de sürece göre ki umarım gerek kalmaz 😕 gideceğiz, bilgi almıştım onlardan baya ilgililer de araştırdım en iyisi diyorlardı, eşim azosperm tese sonucu bekleyeceğiz. Giden olursa ben de ilk ağızdan bilgilenmek isterim. Bana yazdıkları mesaj şu;
Tedavi sizin adet döngünüz ile başlar adet olduğunuz ilk gün bize haber verirsiniz 2 ya da 3 günü Doktor yönlendirmesi yaparız ve muayeneye gidersiniz bu muayenede rahminiz kontrol edilir Herhangi bir problem yok ise eğer 12 gün kadar bir ön tedavi süreciniz olur ve ilaç kullanırsınız bu süre içerisinde Eşinizin fiziksel kriterlerini uygun kan grubu ile uyumlu bir sperm hücresi adınıza revize edilir Biz Danimarka cryos sperm bankası ile birlikte çalışıyoruz Bu dünyanın en büyük sperm bankasıdır sizin ön tedaviniz Türkiye'de tamamlandıktan sonra Kıbrıs'a gelişini sağlanır Burada her şey yolunda giderse 6 gece kalırsınız geldiğinizde sizden yumurta toplanır aynı gün içerisinde sperm hücresi ile laboratuvar ortamında döllenir embriyolar aynı hafta içerisinde oluşur oluşan embriyoların gelişmesine bağlı işlemi yapacak olan Doktor Murat Önal'ın kararına bağlı olarak 3 ya da 5 günde rahminize 2 ya da 3 tane embriyo transferi sağlanır Transferden bir gün sonra dönüş yapabilirsiniz 12 gün sonra kanda gebelik testi yaparak sonuç öğrenebilirsiniz merkez olarak %80-85 başarı oranımız var ama bu tedavide başarıyı belirleyecek olan faktör sizden toplayacağımız yumurta sayısı ve kalitesidir bu Tedavinin maliyeti merkezimizde 4.500 Euro dur Bunun içerisine tedavi içerisinde kullanmanız gereken ilaçlar yapılması gereken testler Kıbrıs'a gelişinizdeki konaklama Ulaşım ve biletler fiyata dahil değildir tedavi düşünürseniz size yardımcı olmak adına her şey yolunda giderse kalacağınız 6 gece 3 yıldızlı otel sabah akşam yemeği dahil siz ve Eşinizin konaklaması hastane Otel Havaalanı arasında kullanacağınız taksi hizmetini dahil edebilirim ekstra oluşacak olan maliyet tedavi içerisindeki ilaçlar testler Gideceğiniz Doktor muayene ücreti Kıbrıs'a gelişinizdeki biletlerdir

Merhaba biz de sürece göre ki umarım gerek kalmaz 😕 gideceğiz, bilgi almıştım onlardan baya ilgililer de araştırdım en iyisi diyorlardı, eşim azosperm tese sonucu bekleyeceğiz. Giden olursa ben de ilk ağızdan bilgilenmek isterim. Bana yazdıkları mesaj şu;
Tedavi sizin adet döngünüz ile başlar adet olduğunuz ilk gün bize haber verirsiniz 2 ya da 3 günü Doktor yönlendirmesi yaparız ve muayeneye gidersiniz bu muayenede rahminiz kontrol edilir Herhangi bir problem yok ise eğer 12 gün kadar bir ön tedavi süreciniz olur ve ilaç kullanırsınız bu süre içerisinde Eşinizin fiziksel kriterlerini uygun kan grubu ile uyumlu bir sperm hücresi adınıza revize edilir Biz Danimarka cryos sperm bankası ile birlikte çalışıyoruz Bu dünyanın en büyük sperm bankasıdır sizin ön tedaviniz Türkiye'de tamamlandıktan sonra Kıbrıs'a gelişini sağlanır Burada her şey yolunda giderse 6 gece kalırsınız geldiğinizde sizden yumurta toplanır aynı gün içerisinde sperm hücresi ile laboratuvar ortamında döllenir embriyolar aynı hafta içerisinde oluşur oluşan embriyoların gelişmesine bağlı işlemi yapacak olan Doktor Murat Önal'ın kararına bağlı olarak 3 ya da 5 günde rahminize 2 ya da 3 tane embriyo transferi sağlanır Transferden bir gün sonra dönüş yapabilirsiniz 12 gün sonra kanda gebelik testi yaparak sonuç öğrenebilirsiniz merkez olarak %80-85 başarı oranımız var ama bu tedavide başarıyı belirleyecek olan faktör sizden toplayacağımız yumurta sayısı ve kalitesidir bu Tedavinin maliyeti merkezimizde 4.500 Euro dur Bunun içerisine tedavi içerisinde kullanmanız gereken ilaçlar yapılması gereken testler Kıbrıs'a gelişinizdeki konaklama Ulaşım ve biletler fiyata dahil değildir tedavi düşünürseniz size yardımcı olmak adına her şey yolunda giderse kalacağınız 6 gece 3 yıldızlı otel sabah akşam yemeği dahil siz ve Eşinizin konaklaması hastane Otel Havaalanı arasında kullanacağınız taksi hizmetini dahil edebilirim ekstra oluşacak olan maliyet tedavi içerisindeki ilaçlar testler Gideceğiniz Doktor muayene ücreti Kıbrıs'a gelişinizdeki biletlerdir
Merhaba benim eşimde azospermi ve bizde tese olduk tesede de bulunamayınca bize sizin çocuğunuz olmaz denildi kök hücreyi bekleyin yada kıbrısta sprem donasyonu olun denildi. Donasyonu araştırdık british ile anlaşmıştık hatta cyros sprem bankasıyla çalışıyorlar haziran sonu oraya gitmeyi planlıyorduk ta ki ben buraya yazı yazıp birinin tavsiyesine uyanan kadar 😊 bana Ankara A life hastanesini mesut tül hocayı ve Semra sertyeli önerdi ilk inanmadım eşime bahsettim hastane azospermi hastaları üzerine çalışıyormuş tüp bebekte ve çok fazla pozitif sonuçları varmış. Eşim aman boşver bu donasyon kesin ama A lifeta tedavi edilebileceğim kesin değil dedi ama ikna ettim ne kayberiz en azından sprem seviyeni öğreniriz dedim ve 6 mayısta alife gittik eşim test verdi ve hormon testlerine baktılar sprem seviyesi sd2 çıktı Sd4ten sonra çıkış oluyormuş sd2 de kısa kuyruklu sprem oluyormuş mesut hoca bize bir kaç ilaç ve ovitralle yazdı ve 45 gün kullanın sonra gelin bir daha test verin dedi 45 gün sonunda gittik ve ilk gün Sd3 çıktı ertesi gün çıkışlarımız başladı çıkışlar başlayınca Ankara da biraz daha kalmaya karar verdik tüp biriktirip dondurmak için 5 tüp sonrasında tüp bebeğe başlanıla biliniyormuş 5 tüp dondurttuk 😊🤗 yakında tüp bebeğe başlayacağız. Bence Kıbrıs düşünmeden önce bir Ankara alife hastanesinde sizlerde seviyenizi öğrenin asla ve kesin olmaz çocuğunuz dendiğinde tekrar Kıbrısa gitmeyi düşünebilirsiniz yine biz şuan Kıbrısı tamamen rafa kaldırdık çok şükür eşimden ve benden olabilecek yavrumuzu umutla bekliyoruz yakında tüp bebeğe başlayacağız😊 bizim gibi eşi azospermi olan o kadar çok kişi var ki WhatsApp grubumuz ve telegram gruplarımız var gruplarda doktorlarımız da var ve herkes birbirinle bilgilerini paylaşıyor pozitif sonuç olan çok fazla isterseniz grubumuza gelebilirsiniz özelden link atarım

Back
X