- 27 Kasım 2022
- 33
- 4
- 6
- 29
- Konu Sahibi brkzvranne676869
-
Gerçekten mi inşallah bende de etki eder. Bu 3 kullanımlık sanırım değil mi ?Tabiki hatta ben ağustos başında doktora gittim enfeksiyondan hem hap hem bu fitilden kullandım 3 Eylül'de gebelik haberi aldım. Enfeksiyonun geçtiği için gebe kalabildim hatta, 6 yıldır tekrarlayan enfeksiyonlarım vardı
İnşallah faydasını görürsünüz, evet 3 kullanımlıkGerçekten mi inşallah bende de etki eder. Bu 3 kullanımlık sanırım değil mi ?
Amin inşallahİnşallah faydasını görürsünüz, evet 3 kullanımlıkşifa olsun
Evet, adet sonrası yoğun akıntınız varsa onun da bitmesini beklemenizi tavsiye ederimAmin inşallahpeki bisi daha sorucam adet bittikten hemen sonra kullanıcam demi ?
Merhaba 2 kullanımlık bana da fitil yapıldı 3 gün arayla kullanıcam fakat yumurtlama günüme denk geldi 2 gün önce kullandım ilkini ve yumurtlama günü diye ilişkiye de girdim siz de kullanırken mi girdiniz yoksa tedavi bittikten sonra mı? Biraz açık oldu özür dilerim :)Tabiki hatta ben ağustos başında doktora gittim enfeksiyondan hem hap hem bu fitilden kullandım 3 Eylül'de gebelik haberi aldım. Enfeksiyonun geçtiği için gebe kalabildim hatta, 6 yıldır tekrarlayan enfeksiyonlarım vardı
Fitil kullanırken ilişki yaşamadım akıntı olması sebebiyle, tedavi bittikten sonra ilişkimiz olduMerhaba 2 kullanımlık bana da fitil yapıldı 3 gün arayla kullanıcam fakat yumurtlama günüme denk geldi 2 gün önce kullandım ilkini ve yumurtlama günü diye ilişkiye de girdim siz de kullanırken mi girdiniz yoksa tedavi bittikten sonra mı? Biraz açık oldu özür dilerim :)
MerhabaTabiki hatta ben ağustos başında doktora gittim enfeksiyondan hem hap hem bu fitilden kullandım 3 Eylül'de gebelik haberi aldım. Enfeksiyonun geçtiği için gebe kalabildim hatta, 6 yıldır tekrarlayan enfeksiyonlarım vardı
Merhaba kullandıgınız hapin adını özelden yazarmısınızTabiki hatta ben ağustos başında doktora gittim enfeksiyondan hem hap hem bu fitilden kullandım 3 Eylül'de gebelik haberi aldım. Enfeksiyonun geçtiği için gebe kalabildim hatta, 6 yıldır tekrarlayan enfeksiyonlarım vardı
Geçti mi acaba 3 taneyleMerhaba
Acaba enfeksiyon belirtiniz neydi ve 3 lü fitil işe yaradı mı
Bana 3 tane yetmezmiş gibi geliyor ya
Geçmeyecek diye korkuyorum
Ben de gebelik istiyorum
Evet geçti 3 akşam peşpeşe aksatmadan kullandım ve fitil uyguladıktan sonra sabaha kadar kalkmadım yataktanGeçti mi acaba 3 taneyle
Bende fitil kullandım ve şuan hamileyimMerhaba
Ben de gebelik istiyorum
Bende öyle bir etkisi olmadı hatta fitil kullandığım ay adet döngüm çok kısaydı erkenden adet oldumBende fitil kullandım ve şuan hamileyim
Merhaba fitili kullandıktan sonra hemen hamile kaldınız mı bende de var ve 4 aydır deniyorumGerçekten mi inşallah bende de etki eder. Bu 3 kullanımlık sanırım değil mi ?
Merhaba kullandınız mı etki etti mi bir de gebelik oluştu muMerhaba
Ben de gebelik istiyorum
Enfeksiyonu geçirdi evetMerhaba kullandınız mı etki etti mi bir de gebelik oluştu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?