Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar salı günü kadın doğum doktoruna gittim hamile kalamadım icin Bi kere ilişki sonrası pembe akıntı geldiğini söyledim ve bana gynomax fitil verdi kullananlarda yararı oldumu acaba birde adetin 3.günü tedavi başlıycağını söyledi
Merhaba arkadaşlar salı günü kadın doğum doktoruna gittim hamile kalamadım icin Bi kere ilişki sonrası pembe akıntı geldiğini söyledim ve bana gynomax fitil verdi kullananlarda yararı oldumu acaba birde adetin 3.günü tedavi başlıycağını söyledi
Bana birşey söylemedi amaBana doktorum onu kullanirken 3 gün de ilaç üç gün birliktelik olmayacak dediydi zararliymis kullanırken
Bana birşey söylemedi ama
O zaman dikkat edeyim bende 3 günBilmiyom benim kendi doktorum bana söyledi spermeleri öldürür hemde zararlı iliski olur ikiniz için dedi
Evet daha önce fitil kullandığımda afedersin yeşişimsi akıntı olmuştuO ilacı kullandıktan sonra sabah kalkınca sabun eline dökersin ya öyle bı akıntı gelecek o yüzden korkma cıvık şeklinde bı akıntı düşer sabun renginde akar
Evet daha önce fitil kullandığımda afedersin yeşişimsi akıntı olmuştu
O zaman dikkat edeyim bende 3 gün
2 kutu yazmış canımTamam kacgun kullanacak kaçlık verdi doktor ben üç günlük tü