- 30 Aralık 2021
- 149
- 31
- 48
- 26
- Konu Sahibi Sevval4141
-
Merhaba gynopol kullnamanızın etkisi oldu mu sizce gebe kalmanızdaMerhaba canım bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum yanıt alabildiysen beni de bilgilendirirsen sevinirim ben gynopolu bir ay kullandım eylülde 21 mm yumurtam olustu ama hamile kalamadım bana doktorum insulin direnci olduğundan vermişti yumurtani kaliteli hale getirir demişti, ondan sonra farklı bir doktorun tavsiyesiyle farklı takviyeler aldım prowomen kullandım yine olmadı kimyasal gebelik oldu, doktorum tekrar gynopol önerdi bugün tekrar aldım kullanacağım sen devam ediyor musun etkisi oldu mu?
Ben etkili olduğunu düşünüyorum yürüyüş ve sağlıklı beslenmeyle desteklemiştim vesile oldu diyorum çok şükür, zaten insulin direncinden dolayı kullanıyordum o tarz bir sorunda ilaçlar tek başına iyi gelmiyor malesefMerhaba gynopol kullnamanızın etkisi oldu mu sizce gebe kalmanızda
İnsülin direnci yok bende ama yine bakacağım. Sağlıklı besleniyorum ama yürüyüş yok bende daha önce yürüyüşü de denemiştim olmamıştı ama önümüzdeki ay yürüyüş ve bol su ile deneyeceğim bakalım. Siz ne kadar yürüdünüz gündeBen etkili olduğunu düşünüyorum yürüyüş ve sağlıklı beslenmeyle desteklemiştim vesile oldu diyorum çok şükür, zaten insulin direncinden dolayı kullanıyordum o tarz bir sorunda ilaçlar tek başına iyi gelmiyor malesef
Bir saat kadar yürüdüm bazen az bazen fazla gundelik islerimde aracı bıraktım mesela. Bir şeyler sürekli deniyoruz ama nasip ne zamansa o zaman oluyor inşallah sizi çok bekletmez bebeginizİnsülin direnci yok bende ama yine bakacağım. Sağlıklı besleniyorum ama yürüyüş yok bende daha önce yürüyüşü de denemiştim olmamıştı ama önümüzdeki ay yürüyüş ve bol su ile deneyeceğim bakalım. Siz ne kadar yürüdünüz günde
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Siz de sağlıkla kucağınıza alın İnşallah bebeğiniziBir saat kadar yürüdüm bazen az bazen fazla gundelik islerimde aracı bıraktım mesela. Bir şeyler sürekli deniyoruz ama nasip ne zamansa o zaman oluyor inşallah sizi çok bekletmez bebeginiz
Merhaba size tekrar birşey soracağım. Ben de gynopol aldım ama eczaneden alamadım depoda 60 şaselik yoktu ben de internetten almak zorunda kaldım. Ama tadı bana çok sade geldi sanki şekerli su içiyormuşum gibi daha önce de bu tarz takviyeler kullandım daha yoğun oluyordu tatları. Sizin içtiğinizin tadı nasıldı. İnternetten aldığım için şüpheye düştüm acaba orijinal değil mi diyeBir saat kadar yürüdüm bazen az bazen fazla gundelik islerimde aracı bıraktım mesela. Bir şeyler sürekli deniyoruz ama nasip ne zamansa o zaman oluyor inşallah sizi çok bekletmez bebeginiz
Ben eczaneden almıştım baya yoğundu tadı bi sure kalıyordu hatta ağızda firmadan sorgulatabilirsiniz üzerinde seri no varsaMerhaba size tekrar birşey soracağım. Ben de gynopol aldım ama eczaneden alamadım depoda 60 şaselik yoktu ben de internetten almak zorunda kaldım. Ama tadı bana çok sade geldi sanki şekerli su içiyormuşum gibi daha önce de bu tarz takviyeler kullandım daha yoğun oluyordu tatları. Sizin içtiğinizin tadı nasıldı. İnternetten aldığım için şüpheye düştüm acaba orijinal değil mi diye
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Takviye kullanıp beslenmeyle destekledikten ne kadar süre sonra gebe kaldınız acaba?Ben etkili olduğunu düşünüyorum yürüyüş ve sağlıklı beslenmeyle desteklemiştim vesile oldu diyorum çok şükür, zaten insulin direncinden dolayı kullanıyordum o tarz bir sorunda ilaçlar tek başına iyi gelmiyor malesef
Benim sürecim baya uzun canim o kadar farklı takviye kullandım ki bi kullanıp bi bıraktım hatta gynopol eylülde de kullanmıştım 21 mm yumurtam olmuştu ama hamile kalamadım sonra tekrar subatta aldım ama ayni zamanda yürüyüş yaptım her gün ben her şeyden çok yürüyüşün faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü kan akışı sağlıklı olunca yumurtalar da sağlıklı oluyorSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Takviye kullanıp beslenmeyle destekledikten ne kadar süre sonra gebe kaldınız acaba?
Teşekkür ederim. Bebeğinize sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah...Benim sürecim baya uzun canim o kadar farklı takviye kullandım ki bi kullanıp bi bıraktım hatta gynopol eylülde de kullanmıştım 21 mm yumurtam olmuştu ama hamile kalamadım sonra tekrar subatta aldım ama ayni zamanda yürüyüş yaptım her gün ben her şeyden çok yürüyüşün faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü kan akışı sağlıklı olunca yumurtalar da sağlıklı oluyor
Çok sağ olun Allah size de nasip etsin hayırlısıylaTeşekkür ederim. Bebeğinize sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah...
Tamam çok teşeekkür ederim. SorgulatayımBen eczaneden almıştım baya yoğundu tadı bi sure kalıyordu hatta ağızda firmadan sorgulatabilirsiniz üzerinde seri no varsa
Merhaba ben gynopolün gıda onay numarasını sorgulattım ama orijinalliğine ulaşamadım. Firmadan nasıl sorgulatabilirim. Telefonla arayarak mi demek istediniz arayıp ulaşamıyorum çünkü. Başka bir formülü var mıBen eczaneden almıştım baya yoğundu tadı bi sure kalıyordu hatta ağızda firmadan sorgulatabilirsiniz üzerinde seri no varsa
Hic bilmiyorum malesef ben eczaneden alırım bu tarz ürünleri trendyol yorumlarda görmüştüm sorgulatildigini oyuzden söylemişimdir, aldığınız firmayla iletişime geçin istersenizMerhaba ben gynopolün gıda onay numarasını sorgulattım ama orijinalliğine ulaşamadım. Firmadan nasıl sorgulatabilirim. Telefonla arayarak mi demek istediniz arayıp ulaşamıyorum çünkü. Başka bir formülü var mı
Firmayla instagramdan iletişime geçtim orijinaldir kullanabilirsiniz dediler içim rahatladı çok şükür. Size de teşekkür ederimHic bilmiyorum malesef ben eczaneden alırım bu tarz ürünleri trendyol yorumlarda görmüştüm sorgulatildigini oyuzden söylemişimdir, aldığınız firmayla iletişime geçin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?