- 31 Temmuz 2021
- 49
- 8
- 8
- 30
- Konu Sahibi DunyadanUzakk
Polikistik over im yumurtam gelişmediği için gynopol verdi ? Kullanıp yumurtası gelişen var mı ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk olarak inofolic kullandım sonra gynopol verdi doktor şuan için bir gelişme yok bakalım hayırlısıGynopol ile birlikte folik asit kullandınız mı ayrıyetten içinde folik asit var diye biliyorum ama yeterli olur mu
Hayır kullanmadım icinde vardı. 2 ay gynopol 60 şase kullandm 2 ayda inofolic kullandım sonra hamile kaldım zaten şimdi baska bişey kullanıyorumGynopol ile birlikte folik asit kullandınız mı ayrıyetten içinde folik asit var diye biliyorum ama yeterli olur mu
hayırlısı inşallah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız bende şimdi polysitol kullanmaya başlıyorum bakalımBen ilk olarak inofolic kullandım sonra gynopol verdi doktor şuan için bir gelişme yok bakalım hayırlısı
Allah tez zamanda hayırlı haber aldırsın inşallah hepimize ..hayırlısı inşallah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız bende şimdi polysitol kullanmaya başlıyorum bakalım
3 ay kullanmanız gerekiyor zaten ilk aydan zorKullandım kullanıyorum bi etkisini görmedim 20 günden fazla oldu doktor 3 ay kullan demişti bakalım insallah bi fayda gösterir