Gynopol kullanıp hamile kalan var mı?

DunyadanUzakk

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
49
8
8
30
2 yıllık evliyim Polikistikoverim ne kadar ilaç kullandıysam yumurtam gelişmedi en sonunda gynopol verdi . Açıkçası çok umudum kalmadı . Aranızda kullanıp faydasını gören var mı ?

Merhaba ilacı kullandınız mı faydasını gördünüz mü benim doktorumda bana o ilacı verdi polikistik overe iyi geliyor dedi

Ben 5 yillik evliyim 1 dusuk yaşadım adet duzensizliginden tedavi gördüm 3 defa catlatma ignesi denedim ama hiçbirisi ise yaramadı bir doçent e gittim bana gynopol verdi ilac 3 aylik kullanım içindi ama ben ümidimi kaybettiğim zaman hamile kaldığımı ogrendim ilacı sadece bir ay kullandım o kadar uğraşma ma rağmen sadece bu ilacda etki gördüm ama maalesef 2.5 aylıkken bu bebeğimi de kaybettim

Yaa çok üzüldüm basın sağolsun tekrar kullandin mi peki ilacı

2 yıllık evliyim Polikistikoverim ne kadar ilaç kullandıysam yumurtam gelişmedi en sonunda gynopol verdi . Açıkçası çok umudum kalmadı . Aranızda kullanıp faydasını gören var mı ?
İki asilama yaptırdım yumurtam hiç büyümedi bendede polikistik over var sonra tüp bebeğe geçtim Banada o ilacı verdi yumurtalarim büyüdü donduruldu ayın 20sinde trasferim yapıldı beklemedeyim

İki asilama yaptırdım yumurtam hiç büyümedi bendede polikistik over var sonra tüp bebeğe geçtim Banada o ilacı verdi yumurtalarim büyüdü donduruldu ayın 20sinde trasferim yapıldı beklemedeyim
Benimde 15inde yapıldı transfer kan degerim düşük çıktı 11. 2 gün sonra yine verecem tahlil

Merhabalar eczaneden mi aldınız eczanede yok netten ya da hangi siteden alabilirim güvenilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…