Gynopol

hayallercokgenis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
111
21
98
Selamlar tekrardan, sizlerin desteği ile kadın doğuma gittim. Hormon testi yaptırdım. Hepsi değer aralıkları içinde çıktı. Normal yani. Ancak ultrasonda pcos görüntüsü var sanki dedi doktor hormon sonuçların da gelsin öyle değerlendirelim dedi. Cuma günü tekrar gideceğim sonuç için. Sonra gynopol verdi. Bugün başlayacağım ona. Daha önce kullananlardan ve pcos görüntüsü olanlardan yorum alabilir miyim? Bir de hormonlar normal ise görüntüsünün önemi var mıdır? Geçici midir? Bu ay mı denk gelmiştir ? Merak ediyorum yorumlarınızı.

Doktorun bana soyledigi Pcos gecici degil maalesef, yasam seklini ona gore ayarlaman gerekiyor.Benim de pcos gorunumu diyor doktorlar bazen tek yumurtlaikta bazen ikisinde, kan tahlillerim tek basina normal ama bazi degerler birbirlerinden yuksek olunca ya da bolununce pcos olup olmadigi anlasiliyormus.
Gebelige engel degil ama yan hastaligin vs yoksa doktor uygun tedaviyi baslayacaktir.
Gynopol inositol içeren takviye sanirim pcos da inositollu takviyeler guzel, procieve f kullandigimda ben ilk kullandigim ay yumurtlama gormustum :)

Sağ yumurtalıkta sanki var gibi dedi. Bu cuma netleşir. Değerlerim de iyi geldi. Siz tedavi gmrdüniz mi tedavi mesela nasıl oluyor?
Bir de yumurtlama görünce gebe kaldınız mı?
Procieve f de mi pcos takviyesi acaba? Çok soru sordum affedin

Merhaba gynopol ben de kullanıyorum ama pcos için değil ,testosteron seviyem biraz yüksek çıktı ve içindeki bileşimler yumurtalıkları desteklediği için kullanıyorum.Tatlı yeme isteğimi azalttı bu arada iyi geliyor sabah aç karnına suya karıştırıp içiyorum

Ben de kutuyu yarıladım. Bilmiyorum faydası olacak mı , inşallah size şifa olur

Teşekkür ederim inşallah bir faydasını görürüz ben bir kutu bitirdim bir kutu daha bugün aldım.Yumurta dondurma tedavisi göreceğim bir kaç ay sonra hormon seviyemi normale döndürmeye çalışıyorum her şey etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…