Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bi rahatsızlığınız varmıydı3 ay sadece yumurtlama döneminde kullandım. Sonuç alamadım..
Bende aldım bu ay kullanacağım inşallahKızlar gynoseed fertilitiy jel kullanıp faydasını gören var mı???
Hsg çekildim. Ultrason bakıldı. Reglim düzenli. Bilinen bir şeyim yok şimdilik. Belki başka bir şey vardır ama.Peki bi rahatsızlığınız varmıydı
Bizde kullandık bu ay adetime 7 gün var bilmiyorum ne olacak umarım güzel sonuçlar alırımBen kullandım jelden kaynaklı mı bilmiyorum ama jeli kullandığım ay hamile kaldım
Jeli nasıl kullandınız anlatır mısınız ilişkiden hemen önce mi. Ve hangi günler tam yumurtlama günüu öncesi mi sonrası miBen kullandım jelden kaynaklı mı bilmiyorum ama jeli kullandığım ay hamile kaldım
Bende merak ediyorumJeli nasıl kullandınız anlatır mısınız ilişkiden hemen önce mi. Ve hangi günler tam yumurtlama günüu öncesi mi sonrası mi
Evet ilişkiden hemen önce yumurtlama gördüğümde 3 gün üst üste kullandımJeli nasıl kullandınız anlatır mısınız ilişkiden hemen önce mi. Ve hangi günler tam yumurtlama günüu öncesi mi sonrası mi
Ben 2 ay kullandım 2. Ay hamile kaldımKızlar gynoseed fertilitiy jel kullanıp faydasını gören var mı???
Ben kullandım ama diş gebelik oldu maalesefKızlar gynoseed fertilitiy jel kullanıp faydasını gören var mı???
Merhaba jelden sonra hamile mi kaldınızBen kullandım ama diş gebelik oldu maalesef
Merhaba ben ilk kullanımda hamile kaldım beta 2467 çıktıBenimde önüme çok reklami çıkıyor meraj ediyorum işe yarar mi
Bİraz pahalı diye emin olamıyorum almaktaMerhaba ben ilk kullanımda hamile kaldım beta 2467 çıktı
evet fiyat olarak biraz pahalıBİraz pahalı diye emin olamıyorum almakta