Göz Çevresi Bakımı Gz evresi koyuluu (genetik nedenlerden dolay)

ya üf bende buğday tenliyim göz kapağım we göz altım kahwerengi :çok üzgünüm:

merhaba kızlar..bu konuya dair çok başlık var hangisine yazayım karar veremedim..benimde göz altımda morluk demeyeceğim ama açık morluk var..bazen makyaj bile sanılıp hoşa gittiği bile olsa da aslında rahatsız edici bir görüntü..cildim kuru denilebilir.hangi kla hizmet ve cesaretle yapıyorum bilmiyorum ama 10 gündür yosun yağı kullanıyorum..azalma farkediyorum,nemlendirici göz altı kremini de kullanıyorum ama yine de tedirginim,çok az miktarda kullanıyorum..kullanan başka bir arkadaş var mı merak ediyorum?herhangi bir zararı olur mu bilemiyorum,ilk başta fazla sürmüşüm çekilme ve yanma hissettim ama şuan miktarı daha azalttım daha iyi geliyor.bir de ıslak pamuğa uygulayım istiyorum,ayrıca bölgeyi nemlendirecek başka bir yağ da kullanmak istiyorum ne önerirsiniz?(kayısı çekirdeği yağı,ya da üzüm çekrdeği yağı gibi,kayısı çekirdeğinin morluklara ve nemlendirmeye iyi geldiği okudum bir kaç yerde)

canım bende yosun yağı kullanıom 1 aydır kulanıometki olmadı yaa evet iilk başta yanma oldu korktum ama sonradan olmuo ben şişeyi yarıladım ama etki yokk hemoroid kremi ile kulanınca ii geliomuş ama hemoroid kremi basur kremi onla onun ne akalası var ben cesaret edip kullanamadım çünkü göz çevresi hassas ya onuda aktar bi arkadaşım söledi bilmem bekli iidir ben bide havuç patates çay elma suyu ile karışım yapıp yatmadan sürüyorum ama dediğim gibi etki çok ta olmuo çünkü genetik se değişmio sadece azalıo uyku düzeni de şart tabe

evet uykusuz olunca durum daha feci oluyor..hemoroid konusunda kullanmasak daha iyi diyorum,denemedim ama,zararlı olacağı kanaatindeyim..

yosun yagını kullanıp memnun kalan arkadaşlar var...
fakat hassas ciltlerde yag bezesi yapma ihtimalini de göz önünde bulundurun derim ben...
onun dısında bitkisel bir yöntem daha;
1 tatli kaşigi Türk kahvesi + 1 yumurtanin akini kariştirin
gazli beze (gaz dökülmüş bez değil aman haa :lepi:) sürün bu karısımdan ve gözlerinize kapatip 15-20 dk. bekleyin
güzel sonuçlar verdigini biliyorum zira göz altı morlukları için üretilen kremlerin tamamına yakınında kafein bulunur :1rolleyes:

gurbaa prenses'cim ben bu formulü dün akşam yaptım ama evde gazlı bez yoktu bende öyle parmağımla göz altlarıma sürdüm karışımı. tam yatmış 20 dk.nın dolmasını bekliyordum ki annem görüp çığlık attı:) ay çok fena görüntüsü vardı kendimden korktum bende :) ilk yapışta bi faydasıı göremedima açıkçası.ama düzenli kullanmaya devam edeceğim. paylaşımın için çok teşekkür ederim canım.

çözüm umarım işinize yarar :)

arkadaşlar sizinle bi hafta önce tanıştığım ve geçen gün etkiisinii keşfettiğim karaüzüm çekrdeğiini paylaşmak istedm..aslında karaüzüm çekrdeği yeni birsey değil ama ben daha önce hiç yememiştim bu yüzden nasıl bir etki olabileceğini bilmiyordum.

gecen hafta -daha önce de bu siteden öğrendiğim- göğüs büyütmeye yardımcı olduğunu duyarak kullanmaya başladım benım derdım de küçük göğüsler işte naparsın :kedi:

ama bi hafta kullandıktan sonra farkettimki göz altındakı morluklarım da geçmeye basladı. benım morluklar öle böle değil dehşetti bi durumdaydı. sizler gibi kapatıcısız dısarı çıkamıyordum gıttığim yerlerde kapatıcım çıkmasın dıye yüzümü bile yıkamaya çekınıyordum. denızden çıktıktan sonra haydaa i kapatıcı faslı daha.. :sinifsinif:

size suan tamamen geçti diyemiyeceğim çünkü daha bi haftadır kullanıyorum.
ama etkisi gözle görülecek kadar oldu. hem şifalı bitkilerle ilgili sitelerde okudum kara üzüm çekirdeği çok iyi bi antioksidan olduğu için vucuttakı zehri dışarı atıormuş. yanı kanı temizlior. damarlar düzene girior .

ayrıca kardeşimin gençlik dergileri geçti elime onda da göz altı morluğu için siyah üzüm kurusu yazılmış nedeni de kanı temizlediği şeklinde verilmişdelikafadulden. benim okuduğum kaynaklara göre de kara üzüm çekiirdeği yerine çekirdekleriyle siyah üzüm kurusu tüketebilirsiniz diyordu.

ben bi deneyin derim.CADIARZU sonuçta kaybedecek bir şeyiniz yok. çünkü son derce doğal ve yan etkisi olmayan bi ürün aksine sizde göz altı morluğuna ii gelmese biile emin olun çok faydalı olduğu için başka olumlu etkileri olacaktır.sositososito

ben aç karnına sabahları bi tatlı kaşığı yiyorumcokacimcoook. umarım sizlere de şifa verir.. sevgilerlekaydirigubbakcemile5

çözüm umarım işinize yarar :)

arkadaşlar sizinle bi hafta önce tanıştığım ve geçen gün etkiisinii keşfettiğim karaüzüm çekrdeğiini paylaşmak istedm..aslında karaüzüm çekrdeği yeni birsey değil ama ben daha önce hiç yememiştim bu yüzden nasıl bir etki olabileceğini bilmiyordum.

gecen hafta -daha önce de bu siteden öğrendiğim- göğüs büyütmeye yardımcı olduğunu duyarak kullanmaya başladım benım derdım de küçük göğüsler işte naparsın :kedi:

ama bi hafta kullandıktan sonra farkettimki göz altındakı morluklarım da geçmeye basladı. benım morluklar öle böle değil dehşetti bi durumdaydı. sizler gibi kapatıcısız dısarı çıkamıyordum gıttığim yerlerde kapatıcım çıkmasın dıye yüzümü bile yıkamaya çekınıyordum. denızden çıktıktan sonra haydaa i kapatıcı faslı daha.. :sinifsinif:

size suan tamamen geçti diyemiyeceğim çünkü daha bi haftadır kullanıyorum.
ama etkisi gözle görülecek kadar oldu. hem şifalı bitkilerle ilgili sitelerde okudum kara üzüm çekirdeği çok iyi bi antioksidan olduğu için vucuttakı zehri dışarı atıormuş. yanı kanı temizlior. damarlar düzene girior .

ayrıca kardeşimin gençlik dergileri geçti elime onda da göz altı morluğu için siyah üzüm kurusu yazılmış nedeni de kanı temizlediği şeklinde verilmişdelikafadulden. benim okuduğum kaynaklara göre de kara üzüm çekiirdeği yerine çekirdekleriyle siyah üzüm kurusu tüketebilirsiniz diyordu.

ben bi deneyin derim.CADIARZU sonuçta kaybedecek bir şeyiniz yok. çünkü son derce doğal ve yan etkisi olmayan bi ürün aksine sizde göz altı morluğuna ii gelmese biile emin olun çok faydalı olduğu için başka olumlu etkileri olacaktır.sositososito

ben aç karnına sabahları bi tatlı kaşığı yiyorumcokacimcoook. umarım sizlere de şifa verir.. sevgilerlekaydirigubbakcemile5

Merhabalar,

faydasını gördünüz mü acaba? (hem göğüs büyütme konusunda,hemde göz çevresi koyuluğu tamamen geçti mi?)

Back
X