• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

H a m i l e k a l m a k i c i n % 42 $ A N S

umutx

Umutsuzluk Ölüler İçindir
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
201
4
96
Hollanda
Merhaba kizlar:

1,5 yildan beri cocugumuz olmuyor :çok üzgünüm:ve hersey normal her ikimizdede. Dr. laparoskopi yapti ve 6 ay bekleyecegiz. Eger yine hamile kalamazsam 6 kez asilama, o zamanda olmazsa 3 kez tupbebek yapacaklar..Ve bize % 42 sansimizin oldugunu soyluyor, bebek sahibi olabilmek icin. Sizlerin bu konuyla olan tecrubelerinizi merak ettim. % 42 guzel bir olasilik, ama insanin kafasi % 58 kismina takiliyor. Bardagin dolu tarafini gormek herzaman kolay olmuyor. Bu kararsizlik icinde bu zaman nasil gececek. Tecrubelerinizi yazarsaniz sevinirim..

Selam ve sevgiyle..opuyorumnanaktan

:(allh gonlun egore versın.rabbım bılır yuzde kaclık olma olasılıgını kafanı yorma hayırlı zamnda olur ınşşşşş

canım benim ben bi 5 haftalık birda 1o günlük düşük yaptım 6 ay arayla ve 1 yıldır hamile kalamıyorum neden mi zamnı gelmediği için dr sadece stres diyor herşey normal ama bardağın hep boş tarafına bakmaktan her ay bu aymı demekten hergün acabamı demekten ağlamaktan hala hamile değilim bakalım belki bu aydır inşallah allahtan başka kim bilebilir zamana bırakmak en güzeli eminim keşke diyorsun çünü bunu bende yapamıyorum neyse allah hepimize verir işallah en kısa zaman da herşeyin hayırlısı hepimiz için

Back
X