H A M i L E Y i M :)) $ükürler olsun..

umutx

Umutsuzluk Ölüler İçindir
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
201
4
96
Hollanda
:ecrin_bebek:
Marhaba kizlar.. Hep bu bolume girer ve hamile olanlarin sevinclerini okurdum.. Ve dua ederdim bende bir gun buraya yazabileyim diye.. Ve simdi daha iyi anliyorum yazabilenin duygusunu.. 5+3 gunluk hamileyim.. :nazar: Insallah Allah yavrumu sag selim kucagima almayi nasip eder..Daha cok minik.. Insallah hersey yolunda gider.. 2 sene oldu ve iste sonunda Hamileyim .. :CüvCüv: iki senelik bir kabusun ardindan... Hala inanamiyorum.. Allah isteyen herkese nasip etsin.. :ecrin_bebek: Kimsenin kucagini bos birakmasin.. Selam ve sevgiler.. opuyorumnanaktan

hayırlı olsun,sağlıkla kavuşun inşallah...
sevgiler...

hayırlı ugurlu olsun alla h saglıkla kucagınızı almayı nasip etsin inşallah agrısız az şi,kayetli bir gebelik geçirirsinizzz

hayırlı uğurlu olsun sorunsuz bir hamilelik ve bebği sağlıkla kucağınıza allmayı nasip etsin rabbim

tebrik ederim canım darısı başıma inşallah :) bizde çok istiyoruz 3. senemizdeyiz evliliğimizin.. senin gibi bende bu topiği takip ediyorum inşallah birgün bende umutla hamileyim diyerek buraya yazarım diye iç geçiriyorum... Rabbim bizede aratmadan hayırlı evlat versin inşallah tüm dualarımız kabul olsun

Tekrar tebrik ederim umutxcim. :nazar: Her yere yaz ben gelir arkandan tebrik ederim.sempatiksalakcinni
sevincimizi tüm kk duysun. olumunekankayizsmile

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Güzel bir hamilelik yaşar ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaallah

Hepinize cok tesekkurler.. Insallah saglikli ve hayirli bir evlat olur.. Isteyen herkeze Rabbim en kisa zamanda nasip etsin.. Dua edicem.. Sizlerde bana dua edin ki... yavrumu kucagima alim saglili bir sekilde.. Cok optum herkezi.. Moonlight kankim.. Bu guzel destegin icin ayri tesekkur ederim canim.. olumunekankayizsmile

umutx cokkkkkk tbr ederım
saglıklan kucagına al ınşşşşş
adını gorunce sasrdım
ne gusel bır dduygu bu böle
rabbım sonunuda guzel eylesın
bızede duanı eksık etme......

Back
X