H&m magazaları sıkayet!!!

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
Arkadaslar bugun Istanbul'da ''Forum İstanbul'a'' gıttım .H&M ürünlerini cok begenıyorum ama bu magazaların halı ne anlayamadım .ınanın bugun tansıyonum fırladı sınırden .tüm subelerı mı boyle yoksa sadece forum ıstanbul'da kı subesı mı boyle anlamadım .pazar urunu gıbı secmece halıne gelmıs urunler .reyonlar bırbırıne gırmıs .elını attıgın her reyondan alakasız bırseyler cıkıyor.ornegın bugun bır trıko begendım .bedenını aynı reyonda bulamadım .aradım taradım cocuk reyonunun bolumunden cıktı urun.bu ne sacmalık boyle ya soracak bır tane personel yok.urunlerın hepsı secmece gıbı atılmıs dagılmıs bır taraflara hıc duzen yok bıt pazarından beter.spor jeanlar klasık patolonların yanında ,sortlar kazakların ustune elbıseler panolonların yanına atılmıs ıncık cıncık olmus resmen .hele kı bır urun begenırsen vay halıne ara kı dıger bedenını bul acaba nereden cıkacak dıye.koskaca magaza da bır tane personel olmaz mı yaa personeller sadece kasa da mevcut .ındırım desen ındırım degıl.hanı cogu markalarda urunler ındırım zamanında dagılır ama ,ındırım de yok .elımı attıgım her urun 50 tl de baslıyor en az.ınanın bugun sınırden tansıyonum fırladı .bır trıko begendım gıttım kasaya sordum;ılgılenecek personel bulamadım bu urunun dıger bedenlerı nerede acaba arattırırmısınız lutfen dedım . adamın bası kalabalık benı basından salıyor reyonda yoksa yoktur hanımefendı dedı .ben de;reyon dıye bırsey yok kı orta da bu urunu ben cocuk reyonundan buldum getırdım dedım .mön mön bakıyor suratıma .ben de sınırlendım, ben reyon fılan gormedım alın olmayan reyonunuza koyun bu urunu dedım.urunu oylece kasaya bıraktım bır hısımla cıktım .arkadaslar ınanın cok sınırlendım.sokak modasını yansıtıyor dıye de bu kadar dagınık bıt pazarını anımasatan secmece seklınde olmaz kı bır magaza .bır tane ılgılenecek personel yok .ustelık ılk defa degıl her zman forum ıstanbul'da kı sube boyle .

Son düzenleme:
Haftasonunun etkisi büyük ..Bizde bugün torium'da ki şubesindeydik.
Eşime pantalon aradık bedenini ,görseydin halimizi acırdın.
Ellerimizde poşetler,reyonlar tıklım tıkış..
ortada insanlık namına bir personel yok.
kasada deli gibi kuyruk 6 kasadan 2'si açık..
en nihayetinde istediğimiz bedeni bulamadık bizimle ilgilenecek kimseydi de bulamadık..
ıvır zıvır birşeyler aldık indirimden yazlık ürünlerden asıl almamız gerekenleri alamadık.
ama haftaiçi öyle değil ben açıldığı günden beri ilk defa haftasonu gittim..
yoğunluktan iyice zıvanadan çıkıyorlar.
kabinleri görsen mağazanın yarısı kabinlerde zaten,sanırım az personel çalıştırmak istiyorlar.
bu arada fiyatlar indirim zamanları gerçekten çok iyi oluyor.
takip etmeni tavsiye ederim.

bende çok beğenirim h6&m nin ürünlerini
evet canım bende sana katılıyorum
hayal kırıklığına uğradım resmen
rezaletti pazar yeri gibiydi şok olmuştum

en nihayetinde istediğimiz bedeni bulamadık bizimle ilgilenecek kimseydi de bulamadık..
ıvır zıvır birşeyler aldık indirimden yazlık ürünlerden asıl almamız gerekenleri alamadık.
kabinleri görsen mağazanın yarısı kabinlerde zaten,sanırım az personel çalıştırmak istiyorlar.

canım dıger subelerını ınan bılmıyorum ,ara sıra forum ıstanbula yolum dustugun de kesın ugrarım .hafta ıcı de gıttıgımı bılırım ama yok hıc bır degısıklık yok hep dagınık hep dagınık .dagınıklıgından gectım o koskoca magazada ılgılenecek eleman olmaz mı yaa.ıste o zaman cıleden cıkıyorum .dagınık gorunce de heveslenıyorum ındırım var sanıyorum:1:ama ne ındırımı ucuk kacık fıyatlar.her urunun bellı bır reyonu olmalı degıl mı ? ama yok oyle bırsey yok burada .mesela yenı sezon koleksıyonlar nerede anlamıyorum bıle .trıkolar yazlık urunlerın ıcıne gırmıs .L beden bır trıkoyu cok begendım .dıger bedenlerıne baktım urunun devamı yok .aradım taradım S bedenı cocuk reyonundan cıkardım:52: kahretsın cok sevıyorum yoksa hıc ugramak ıstemıyorum .benım sınırlerım bu magazaya dayanamıyor ılla patlıyorum bırılerıne .gıttım hıncımı ben de kasadakı gorevlıden cıkardım .ama haksızda degıldım ınsan bırazcık ılgılenır .babasının hayrına vermıyecek ya o urunu bana .dıger magazalrda boyle bır problem yok .ne kadar kalabalık da olsa o urunu aratmalarını talep ettıysem eger ,kesın arattırıyorlar depolardan ve baska subelerden kesın arattırıyorlar.baska marka da begendıgım bır urunun bedenı yok dıye rıca ıle sehır dısındakı subelerden getırtgımı bılıyorum .
ama dedıgın gıbı bazen gercekten ındırımlerı ıyı oluyor .ama tabı o dagınıklıkta bırsey bulabılırsen .yaa keske sadece ındırım zamanı boyle dagınık olsalar .ama her sezon aynı bu magaza

Son düzenleme:
bende çok beğenirim h6&m nin ürünlerini
evet canım bende sana katılıyorum
hayal kırıklığına uğradım resmen
rezaletti pazar yeri gibiydi şok olmuştum

kesınlıkle oyle canım secmece gıbı .ınsanlar bırbırının elıne bakıyor; ne olur bıraksın o urunu ben alıcam ben alıcam o benım olsun dıye :1:
H&M sahıbı sanırım bıraz pıntı .az elemanla calsıtırıyor magazayı.ya da bıze bu kadar deger verıyor .ınsanlar turkıye ye h&m gelsın diye dort gozle beklerken ,markanın sahıbı;bu sıze bıle fazla dua edın urunlerımı turkıye ye de verdım personelı de eksık olsun bırakın dagınık olsun .sukredın diyormus gıbı hıssedıyorum:1:

H&M kiyafetleri bende cok severim ve cokda alirim. ben yurt disinda kaliyorum ama burdaki butun H&Mler cok duzenli ve hersey yerli yerinde. ustelik sikcada indirim olur. cok uzuldum dogrusu ist daki H&M boyle olmasina.. ankaradada yeni acilmis, bir ay sonra ankaraya gidecem umarim ank H&M de istdaki gibi degildir..

bu arada sinirinide anliyorum, bende cok sinirlenirim boyle seylerle karsilayinca --yetistiremiyorlarsa fazladan elaman alabilirler demi ama!!!!

Canım merhaba bende cok gıtmek ıstıyorum magazasına sızın dedıgınız gıbı olsada . Indırımlere filan bende üsküdarda oturuyorum ve torıuma nasıl gıdeebılırım bılmıyorum anadolu yakasında degıl mı? Acaba nasıl gıdebılırım o AVM ye . Benı cok mutlu edersın sevgılerımle...

Canım merhaba bende cok gıtmek ıstıyorum magazasına sızın dedıgınız gıbı olsada . Indırımlere filan bende üsküdarda oturuyorum ve torıuma nasıl gıdeebılırım bılmıyorum anadolu yakasında degıl mı? Acaba nasıl gıdebılırım o AVM ye . Benı cok mutlu edersın sevgılerımle...

Neslim seni üzeceğim ama torium beylikdüzünde :/
Sana en yakın torium galiba marmara forum orayada gitmen yine rahat 1,5 saatini alır gibime geliyor.
değer mi değer ama indirim zamanında o da 15 aralıktan önce gelmez.
karşıda h&m yok diye biliyorum :/

Arkadaslar bugun Istanbul'da ''Forum İstanbul'a'' gıttım .H&M ürünlerini cok begenıyorum ama bu magazaların halı ne anlayamadım .ınanın bugun tansıyonum fırladı sınırden .tüm subelerı mı boyle yoksa sadece forum ıstanbul'da kı subesı mı boyle anlamadım .pazar urunu gıbı secmece halıne gelmıs urunler .reyonlar bırbırıne gırmıs .elını attıgın her reyondan alakasız bırseyler cıkıyor.ornegın bugun bır trıko begendım .bedenını aynı reyonda bulamadım .aradım taradım cocuk reyonunun bolumunden cıktı urun.bu ne sacmalık boyle ya soracak bır tane personel yok.urunlerın hepsı secmece gıbı atılmıs dagılmıs bır taraflara hıc duzen yok bıt pazarından beter.spor jeanlar klasık patolonların yanında ,sortlar kazakların ustune elbıseler panolonların yanına atılmıs ıncık cıncık olmus resmen .hele kı bır urun begenırsen vay halıne ara kı dıger bedenını bul acaba nereden cıkacak dıye.koskaca magaza da bır tane personel olmaz mı yaa personeller sadece kasa da mevcut .ındırım desen ındırım degıl.hanı cogu markalarda urunler ındırım zamanında dagılır ama ,ındırım de yok .elımı attıgım her urun 50 tl de baslıyor en az.ınanın bugun sınırden tansıyonum fırladı .bır trıko begendım gıttım kasaya sordum;ılgılenecek personel bulamadım bu urunun dıger bedenlerı nerede acaba arattırırmısınız lutfen dedım . adamın bası kalabalık benı basından salıyor reyonda yoksa yoktur hanımefendı dedı .ben de;reyon dıye bırsey yok kı orta da bu urunu ben cocuk reyonundan buldum getırdım dedım .mön mön bakıyor suratıma .ben de sınırlendım, ben reyon fılan gormedım alın olmayan reyonunuza koyun bu urunu dedım.urunu oylece kasaya bıraktım bır hısımla cıktım .arkadaslar ınanın cok sınırlendım.sokak modasını yansıtıyor dıye de bu kadar dagınık bıt pazarını anımasatan secmece seklınde olmaz kı bır magaza .bır tane ılgılenecek personel yok .ustelık ılk defa degıl her zman forum ıstanbul'da kı sube boyle .

Forum istanbuldaki şubesine ben de gitmiştim bir ay kadar önce aynen öyle canım ya bildiğin pazar gibi seçmece her şey üstüe saçma sapan yerlere atılmış bir tane de görevli görmedim bir daha uğrayacağımı sanmıyorum hiç. :36:

Forum istanbuldaki şubesine ben de gitmiştim bir ay kadar önce aynen öyle canım ya bildiğin pazar gibi seçmece her şey üstüe saçma sapan yerlere atılmış bir tane de görevli görmedim bir daha uğrayacağımı sanmıyorum hiç. :36:

ama gercekten cok ayıp musterı memnunıyetı dıye bırsey yok.dıger subelerınde de aynı mı bılemıyecegım ama ,forum ıstanbul'da kı subeye bır daha ugramayacagım kesin:47:ahh keske bakırkoy'e gelse bır turlu gelmedı yaa.ben de mecbur forum ıstanbul'a gıdıyordum .ama artık baska subelere de bakınacagım .merak edıyorum her yerde aynı mı dıye .ama ben aynı oldugunu dusunuyorum .ne farkı olabılır kı subeden subeye .dıger markaların baska subeler de hıc bır farkı yok ıse,bu markanın da baska subeler de farklı olucagını sanmıyorum.personelden gectım en azından duzenlı olsun tum urunler cok mu sey ıstıyorum sanki:43: olumlu sonuç alacagımı sanmıyorum ama denıyecegım .napım yaa urunlerı sevıyorum ama ıste magazayla bır turlu aramı ıyı tutamadım :1:

H&M kiyafetleri bende cok severim ve cokda alirim. ben yurt disinda kaliyorum ama burdaki butun H&Mler cok duzenli ve hersey yerli yerinde. ustelik sikcada indirim olur. cok uzuldum dogrusu ist daki H&M boyle olmasina.. ankaradada yeni acilmis, bir ay sonra ankaraya gidecem umarim ank H&M de istdaki gibi degildir..

bu arada sinirinide anliyorum, bende cok sinirlenirim boyle seylerle karsilayinca --yetistiremiyorlarsa fazladan elaman alabilirler demi ama!!!!

''H&Mler cok duzenli ve hersey yerli yerinde''
bu cumle can alıcı bır cumleydı :43:cok sanlısın o zaman cnm .bu mutlulugu doya doya yasa:1:
eleman konusun da pıntıler ne yazık kı.

''H&Mler cok duzenli ve hersey yerli yerinde''
bu cumle can alıcı bır cumleydı :43:cok sanlısın o zaman cnm .bu mutlulugu doya doya yasa:1:
eleman konusun da pıntıler ne yazık kı.

guzelim buyur gel bizim buralara H&M:61: yaa aslinda pinti de degiller. yani tika basa elemanlar var....

canim umarim trdekide duzelir walla bi ay sonra ankardayim ilk isim ordaki H&M yoklamak, ins hayal kirikligina ugramam....

bu arada H&M kiyafetleri gercekten superr

H&M ürünlerini bende çok beğeniyorum özellikle bebek ve çocuk kıyafetlerini, mağaza durumlarına inanırım, böyle büyük markaların mağazalarında bu durumlara rastlıyorum eleman bulmak için kasaya kadar gidip sorduğumu bilirim. Yeni açıldığında Marmara forumdakine gitmiştim cücük kadar tişört 28 TL idi bıraktım hemen. İndirim zamanlarını takip etmek lazım ve h.içi gitmek lazım. İnsanlar talan ediyor reyonları düzeltecek eleman yok yetişemiyorlar.

H&M Ankara Cepa mağazasına gitmiştim.Bende senle aynı sorunları yaşadım canım.Yaklaşık 15 dakika eleman aramama rağmen kimse yoktu ortalarda.Kasadaki insanlarada soruncada sanki çok garip bişi sormuşum gibi suratıma baktılar..Fazla uzatamadım çünkü erkek arkadasım böle konularda çabuk çıldıran biridir.Mağazayı birbirine katmak üzereydiki çıktım kaçarcasına..:17::17:

Ben oradan çocuk ürünleri alıroum.5 Tlye panatalonlar,elbiseler,tişörtler,mayolar aldım yeğenime..Uygun fiyata harika ürünler bulunabiliyor ama denk gelmek lazım çoğu zaman.Ayrıca ben artık orada personel aramaktan vazgeçtim.İşimi kendim hallediyorum..Çünkü H&M'de satış elemanı bulmak çölde su bulmaya eşdeğer bi durum:1::1::1:

H&M Ankara Cepa mağazasına gitmiştim.Bende senle aynı sorunları yaşadım canım.Yaklaşık 15 dakika eleman aramama rağmen kimse yoktu ortalarda.Kasadaki insanlarada soruncada sanki çok garip bişi sormuşum gibi suratıma baktılar..Fazla uzatamadım çünkü erkek arkadasım böle konularda çabuk çıldıran biridir.Mağazayı birbirine katmak üzereydiki çıktım kaçarcasına..:17::17:

Ben oradan çocuk ürünleri alıroum.5 Tlye panatalonlar,elbiseler,tişörtler,mayolar aldım yeğenime..Uygun fiyata harika ürünler bulunabiliyor ama denk gelmek lazım çoğu zaman.Ayrıca ben artık orada personel aramaktan vazgeçtim.İşimi kendim hallediyorum..Çünkü H&M'de satış elemanı bulmak çölde su bulmaya eşdeğer bi durum:1::1::1:

cok dogru soylemıssın cnm .
hm sahıbı cımrı kesınlıkle artık ben de eleman aramıyorum .
kendı ısımı kemdım halletmeye zar zor calısıyorum

canım haklısın evet ama bu sorunla tekrar karşılaşmak istemiyorsan bu şikaytei buraya değil H& M nın internet sitesine,türkiye distribütörlüğüne,mağazada varsa şikayet istek formu öyle bi form doldur...

en önemlisi şiakyetim var.com a yaz şikayetini.....çok etkili oluyor...ben öyle yapıyorum halkbankasının personelini bile çalıştığım iş yerine getirttim maaş kartımı iş yerimde teslim ettiler.....demek istediğim haklıysan gerekli mercilere et şikayetini hem sen hemde başkaları bu sorundan kurtulsun....

biz toplum olarak haklarımız asıl aramamız gereken mercıde aramıyoruz....

H&M yi bilemem ama diğer biçok mağaza için konuşmak gerekirse insanlarımız çok kötü alışveriş yapıyolar bana göre. ben baktığım, denediğim herşeyi tekrar düzenli şekilde askısına asarım ve yerine koyarım. çoğu zaman müşteriler kalabalıkken çalışanlarda yetişemiyo herkese. insan bi aldığını başka bi reyona bırakıyo almicaksan git yerine bırak ya da çalışandan rica et.

müşterilerde adam akıllı baksalar, denedikleri ürünleri deneme odalarında bir de kabinin içinde bırakmasalar geri yerlerine koysalar o kadar dağılmaz.. bizim insanımız alışveriş yapmasını bilmiyor.

müşterilerde adam akıllı baksalar, denedikleri ürünleri deneme odalarında bir de kabinin içinde bırakmasalar geri yerlerine koysalar o kadar dağılmaz.. bizim insanımız alışveriş yapmasını bilmiyor.
Çok güzel dedin arkadaşım sanki ordaki giyim mağazalarındaki personel milletin arkasını toplamak zorunda bende bu olaya kızıyorum evimizde denediğimiz kıyafeti ortada bırakmıyorsak mağazalardada denediğimizi aldığımız yere bırakacağız ben bu olayla en çok lcw karşılaşıyorum geçen gün aradığımız bedeni bulamayınca personele sorduk çocuk aciz bir biçimde abla toplama yetiştiremiyoruz biz düzeltmeye çalışıyoruz ama insanlar hep dağıtıyor dedi şimdi gel kız personele her müşteriyede bir personel düşmediğine göre müşteri denediğini yerine koyacak yada bu çoğu giyim mağazası pazaryeri görüntüsünde olacak.

Back
X