Habere gelin kızlar;valla atıcam kendimi bir yerden:)

Bende geçen bunu gördüm eşime dedim bi biz beceremiyoruz şu hamilelik işini olmadı bizde evde bi duvarı delip denicez napalım 😂😂😂😂
Eki Görüntüle 3366116

Heyyy gidim hey mecnun gibi dag delmis havada karada hamile millet bizde sekilden sekile giriyoruz hahhaha

Avmde bir kadın oturdugu klozetteki meniden hamile kalmisti odur budur hic tvletlere giremem duydugumda beri yasim ozaman 17ydi 🤣

Şansmi desem ne desem nedesem cidden bir biz beceremedik sanirim bizinde sınavımiz bu sanirim rabbim yardmcimiz olsun

Heyyy gidim hey mecnun gibi dag delmis havada karada hamile millet bizde sekilden sekile giriyoruz hahhaha

Avmde bir kadın oturdugu klozetteki meniden hamile kalmisti odur budur hic tvletlere giremem duydugumda beri yasim ozaman 17ydi 🤣

Şansmi desem ne desem nedesem cidden bir biz beceremedik sanirim bizinde sınavımiz bu sanirim rabbim yardmcimiz olsun
Kız iyi dedin şimdi kocamı tuvalete klozete bosaltacam sonra oturup işicem hadi yine iyisiniz teyze oluyorsunuz 🤣🤣

Cinayet zanlısı kadın mahkum hapishanede öyle bir yöntemle hamile kaldı ki... Bir kez bile yüzünü görmedi! Havalandırma deliğinden sperm gönderdi​

Ay buralarda bir kadın sevgilisinin spermlerini şırınga kullanarak adamdan gizli hamile kalmayı planlıyordu o geldi aklıma 🤦

Back
X