haberlerde prof dr timur hocayı dinlediniz mi?

umudumsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
2.475
1
0
Diğer
kızlar geçen gün haberlerde timur hoca vardı..Avrupalı bilim adamları ile ortak bir çalışma yapmışlar..bebeği olmayan erkek ve kadınlar üzerinde..hatta içlerinde deflarca tüp denemiş ama olumsuz sonuç alanlarda varmış..tamamen beslenme programı ile bir çok çift bebek sahibi olmuş.timur hoacada bunun tüp bebkten daha iyi sonuç verdiğini ve çok daha sağlıklı olduğunu anlattı.önemli olanın kişinin sorununu belirleyip ona göre bir beslenme programı ile doğal yoldan gebelik oluşacacığını anlattı..özelliklede sperm azlığından dolayı gebe kalamayanların bu yolla çok ii sonuç alacağını söledi..kendisine mail attım ama henüz bana dönmedi..haberi izleyen varmı? ve tabiki timur hocanın hastası olan?

merhaba umudumsun ben tımur hocanın hastasıyım tv ızlemedım senden duydum suan eger oyle bısey varsa bu cok guzel bence rabbım olmayan herkese versın tıp artık ılerledı dedıklerı kadar var hıc umutsuzluga kapılmamak lazım bence neler cıkartıolar baksana

evet inşallah hayırlısı canım..timur hocaya mail attım ama malesef dönmedi bana..ana haberlerde izledim bende...bu arada senin sorun neydi ve kaçıncı denemen..inşallah ALLAH dualrımızı kabul eder ve kucağımızı boş bırakmaz...

dınlemedım ama gercekten super bır yontem
herseyın dogalı en ıyısı
keske su bızım spermlerde tavan yapıp yukselsede
gobısıme benım melegım konsa :)

evet inşallah hayırlısı canım..timur hocaya mail attım ama malesef dönmedi bana..ana haberlerde izledim bende...bu arada senin sorun neydi ve kaçıncı denemen..inşallah ALLAH dualrımızı kabul eder ve kucağımızı boş bırakmaz...

canım benım sorunum sperm azlıgıydı 3.denememdı ve suan 18 haftalık hamıleyım rabbım sızlerede versın

valla ben timur hocamı bilmiyorum ama ana haberde dinlemiştim böle bişeyi....eğer öle bişey varsa tabiki çok güzell ama ya olmazsa birde zaman kaybı oluyor..neyse ya ben umudunuzu kırmıyım..inş dr.un dediği gibi mucizenize kavuşursunuz...

valla ben timur hocamı bilmiyorum ama ana haberde dinlemiştim böle bişeyi....eğer öle bişey varsa tabiki çok güzell ama ya olmazsa birde zaman kaybı oluyor..neyse ya ben umudunuzu kırmıyım..inş dr.un dediği gibi mucizenize kavuşursunuz...

inşallah canım..haberlerde dinlediğim kadarıyla sonuç alan aileler vardı..hayırlısı inşallah...

Ben de Timur Hoca'nın hastasıydım, onun kendi yaptığı transferle 25 haftalık gebeyim. Programı izlemedim ama Timur hocanın bu gıda programı ile tedavi konusunda sebepsiz infertilite ya da aşılamanın da mümkün olabildiği durumları kastettiğinden eminim. Örneğin bizim ne yaparsanız yapın artmayacak kadar az sayıda spermimiz vardı ve tüp bebek dışında hiçbir şansımız yoktu. Hatta bundan 7-8 yıl önce yola çıksaydık o zamanın teknolojisiyle yapılsa bile başarı oranı çok çok düşük olacaktı. Aynı şekilde tüpleri tıkanık olanlar ya da genetik bozukluklar nedeniyle tüp bebek yaptırmak zorunda olanlar için hala başka seçenek yok.

Fakat uygun durumlarda gıda programları ile üremeyi artırmak kulağa çok hoş gelen bir fikir. Hem maliyetsiz hem de doğal. Vakit varsa ya da iki deneme arasında denemekte fayda olabilir.

her dinlediğimiz her duyduğumuz umut oluyo artık canım...bu arada bebişin hayırlı olsun..sağlıkla al kucağına inşallah...

her dinlediğimiz her duyduğumuz umut oluyo artık canım...bu arada bebişin hayırlı olsun..sağlıkla al kucağına inşallah...

Öyle canım, ben de eşime neler yedirip içirdim ama önce bir arttı sonra yumurta toplama zamanı tekrar düştü sayı. Çok teşekkür ederim bu arada, darısı isteyen herkesin başına inşallah...

canım ya..peki daha sonra deneme yaptınızmı? yaptırdıysanız nerede..inşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın..

yok canım ikinci denememizi allah nasip ederse umut tüpbebek merkezinde yaptıracagız.Timur hoca çok iyi bir dr fakat bizimki şiddetli erkek kısırlığı olduğundan dalayı bizim için kadın doğumcudan çok üroloğ nemli o yüzden umutta emre beyde düşünüyoruz..

yok canım ikinci denememizi allah nasip ederse umut tüpbebek merkezinde yaptıracagız.Timur hoca çok iyi bir dr fakat bizimki şiddetli erkek kısırlığı olduğundan dalayı bizim için kadın doğumcudan çok üroloğ nemli o yüzden umutta emre beyde düşünüyoruz..

canım benim..bende ikinciyi yaptıracam..bizimkide erkek infertilitesi..inşallah canım başka deneme yapmaya gerek kalmadan bunda güzel heberler alırız..

Back
X