evet inşallah hayırlısı canım..timur hocaya mail attım ama malesef dönmedi bana..ana haberlerde izledim bende...bu arada senin sorun neydi ve kaçıncı denemen..inşallah ALLAH dualrımızı kabul eder ve kucağımızı boş bırakmaz...
canım benım sorunum sperm azlıgıydı 3.denememdı ve suan 18 haftalık hamıleyım rabbım sızlerede versın
valla ben timur hocamı bilmiyorum ama ana haberde dinlemiştim böle bişeyi....eğer öle bişey varsa tabiki çok güzell ama ya olmazsa birde zaman kaybı oluyor..neyse ya ben umudunuzu kırmıyım..inş dr.un dediği gibi mucizenize kavuşursunuz...
dınlemedım ama gercekten super bır yontem
herseyın dogalı en ıyısı
keske su bızım spermlerde tavan yapıp yukselsede
gobısıme benım melegım konsa :)
biz timur hocanın hastasıydık ilk denememizde eşim orda tese olmuştu faat sonuç olumsuz..
her dinlediğimiz her duyduğumuz umut oluyo artık canım...bu arada bebişin hayırlı olsun..sağlıkla al kucağına inşallah...
canım ya..peki daha sonra deneme yaptınızmı? yaptırdıysanız nerede..inşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın..
yok canım ikinci denememizi allah nasip ederse umut tüpbebek merkezinde yaptıracagız.Timur hoca çok iyi bir dr fakat bizimki şiddetli erkek kısırlığı olduğundan dalayı bizim için kadın doğumcudan çok üroloğ nemli o yüzden umutta emre beyde düşünüyoruz..
inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?