Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkHacamat yaptırıp gebe kalan var mı ?
Arkadaşlar merhaba reglim yeni bitti ve yarın hacamat yaptıracağım hamile kalmadan önce yapılan birşeymiş bu sorumda yapıp hamile kalan var mı bir de hangi bölgelere işlem uygulanıyor ?
Arkadaşlar merhaba reglim yeni bitti ve yarın hacamat yaptıracağım hamile kalmadan önce yapılan birşeymiş bu sorumda yapıp hamile kalan var mı bir de hangi bölgelere işlem uygulanıyor ?
Canım ben tamamen şifa niyetine yaptırdım hatta kasıklarıma da sülük taktırdım 7 ay falan oldu ama şuan hamile değilim sırtta bel bölgene yapıyorlar yada sen şikayetini söylüyorsun ona göre o zaten nereye uygulanması gerektiğini biliyor
Canım ben tamamen şifa niyetine yaptırdım hatta kasıklarıma da sülük taktırdım 7 ay falan oldu ama şuan hamile değilim sırtta bel bölgene yapıyorlar yada sen şikayetini söylüyorsun ona göre o zaten nereye uygulanması gerektiğini biliyor
Ben yaptirdim bir faydasını goremedim zamaninda bu hacamati doktorunuz mu onerdi ? Beslenme duzeninizi ilk bas değiştirin yumurta kalitesini dusuren aslinda sagliksiz beslenme bol bol beyaz et,balik,yesillik yani bunyeniza faydali olan besinler tuketin size eger bunu bir doktorunuz onerdiyse sizden ricam pek inanmayın beni cunku cok salladilar kendimden biliyorum hacamatiydi, sulugu idi kok hucresi idi hic biri ise yaramadi her bunye farklidir elbette ama en iyisi iyi bir doktor secimi yapmak