Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hacettepe Hastanesinde doğum ve gebelik takibi yaptiranlar
Hacettepe de gebelik takibi ve doğum yaptiranlar tecrübelerinizi yazar mısınız ? Özel hocadan mi takip aldınız polikinlikten mi nasıl süreç yorumlarınızı bekliyorum
Bende hacettepede devam etmek istiyordum ama malesef 10. Haftadab sonra gebe takibi kabul etmiyorlar gidecekseniz elinizi cabuk tutun. Kadın doğum polikliniginden randevu aliniyor diye biliyorum gebelik takibi yapanlar icin
Hacettepe de gebelik takibi ve doğum yaptiranlar tecrübelerinizi yazar mısınız ? Özel hocadan mi takip aldınız polikinlikten mi nasıl süreç yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba hayır henüz almadım ben tüp bebek ile hamile kaldım kalp atışı bekliyorum sonrasında alacağım ama araştırdım hiç hoca kalmamış gebelik takibi yapan malesef her ay farklı asistan doktorlar takip yapiyomus o ay ki kontorlunde kim denk gelirse o yüzden vazgeçtim canım kalp atışını duyduktan sonra tüp bebek doktorum öneride bulunacak dediği doktora gideceğim bakalım
Siz nereye gidiyorsunuz ?
Merhaba hayır henüz almadım ben tüp bebek ile hamile kaldım kalp atışı bekliyorum sonrasında alacağım ama araştırdım hiç hoca kalmamış gebelik takibi yapan malesef her ay farklı asistan doktorlar takip yapiyomus o ay ki kontorlunde kim denk gelirse o yüzden vazgeçtim canım kalp atışını duyduktan sonra tüp bebek doktorum öneride bulunacak dediği doktora gideceğim bakalım
Siz nereye gidiyorsunuz ?