Hacettepe üniversitesi kbb

nurkz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2023
100
16
18
21
Merhaba aslında estetik olmak istemiyorum burnum kırılmıştı kırık o sebeple aneliyat olucam aslında kararsızım korkuyorum kimi adam görüyorum burunları kaf dağına çıkmış abartılarak yapılmış estetik o sebeple netse hacettepeye gitmek istedim ilk ordan randevu almak istiyorum kbb doktoruna gidicem estetik mecbursada yaparım artık ama sorum var kbb oğuz kuş adındaki doktoru buldum randevuda polikinlik 1 2 4 5 vs gidiyor hangisi bilemedim yardımcı olan var nı?

Poliklinik kaç bilmiyorum ama estetik konusunda ibrahim vargeli zannedersem kbb ci olarakta bi kadın vardı orda adını unuttum onu tercih edebilirsiniz 2017 de trafik kazasi gecirdim yuzumden asiri darbe almistim

Poliklinik kaç bilmiyorum ama estetik konusunda ibrahim vargeli zannedersem kbb ci olarakta bi kadın vardı orda adını unuttum onu tercih edebilirsiniz 2017 de trafik kazasi gecirdim yuzumden asiri darbe almistim
Peki nasıl randevu alıcam sisteme giriyorum hep dolu oluyor yani bu hacettepe randevu sistemini çözemedim neredeyse tüm saatleri gri renkte kapalı yazıyor yani

Peki nasıl randevu alıcam sisteme giriyorum hep dolu oluyor yani bu hacettepe randevu sistemini çözemedim neredeyse tüm saatleri gri renkte kapalı yazıyor yani
444 4 444 nolu telefonu arayacaksiniz, muhtemelen ulaşamazsiniz.

O zaman online randevuyu deneyeceksiniz ki muhtemelen onda da randevu alamazsiniz.

Son care kbb sekreterligini aramak. Eger bahsettiginiz doktor ozel ucretli muayene yapıyorsa ogrenin, muhtemelen size hocanin telefonunu vereceklerdir, o sekilde hallediliyordur.

Back
X